Fuckingtandställning

ÅÅH min tandställning har gått sönder igen. På två ställen dessutom. Ena framtanden och tanden bredvid den. Eftersom jag är i Götet nästa vecka får jag den inte laga det förrän nästa måndag. Fast vi ska ju bara vara i Göteborg måndag-onsdag. Jag fick veta förut att vi ska iväg på torsdag på något hemligt. ÅH de ända jag fick veta var att dom skulle fiska och så ska vi sova i tält. Hittade ett papper dock inne i datarummet om någon flottfärd så jag tror att de är de men mamma blåneka :P Vi får väl se vem som har rätt sen. Jag får väl sitta och titta på molnen om jag dör av uttråkning.
Att jag har fått en stor toblerone från tyskland gör ju inte att tandställning blir bättre heller. Väntar bara på att den ska gå sönder ännu mer men nu har jag ju iallafall än tid att laga allt på. Laddar till och med min mini kamera. Tänkte nog kanske ta med mig den istället för den stora. Inte använt den sen jag köpte den andra. Blir tidig kväll ikväll. Klockan kvart i sju eller kvart i åtta ska jag vara i Hällestad |-) Kul..
Nu ska jag hitt på något. Hejdå

.

Lite ljusare slingor har håret fått i alla fall. Idagens har jag slagit Cissi på två omgångar Alfapet och tittat på Fröken Sverige. Jag har varit genom trött hela dagen och mina ögon kliar som jag vet inte vad. Tänkte gå ner och poppa lite popcorn och kolla på Thirteen eller Tretton. Det beror på vilket språk man vill ta det på.


Bai

Alittlebitblonder

ÅÅÅH min bok <3<3<3 De låter som en kärleksförkarling, men lugn bara lugn älskling. Du vet att du betyder mer än en beroende framkallande bok serie! Jag har 100 sidor kvar sedan är jag slut. Finito. Om jag inte ska läsa Om jag kunde drömma ur Edwards perspektiv. Jag blir nästan tvungen. omg.
Min blåbärspaj blev klar tillsist. Jag trodde aldrig att min bunke skull komma upp i en halv lite blåbär och några hallon. Kändes som en evighet! Men den blev god iallafall, super god! Och det är de som är huvudsaken. Idag var vi en sväng i S:a Anna och köpte glass innan vi åkte in till stan en sväng. Lämna plånboken i bilen så de inte skulle bli någon dyr historia. Kom hem med ett capo för mycket mer pengar än jag väntade mig att de skulle kosta. Men farsan langa snabbt upp plånboken så de var nemas problemas. Thank you daddy. Blev ett schampoo och balsam också men hur intressant är det på en skala 1-10? 0 typ. Har tagit lite bilder också men ingen hårddisk inkopplad så sorry. Hörde att jag tänkte slinga håret imorrn. Jappjapp. Det blir bra de.

Blueberryandrasberrypie

Blev en joggingtur med frugan under kvällen. Japp ni hörde rätt. Vi sprang halva ekorrvägen men det räckte gott och väl. Vi hann ju till Ica med en kvarts marginal innan dem stängde och det var det som var själva grejen. Köpte lite vindruvor och gick hem till henne och såg Huset vid sjön som gick på trean. Den var konstig och jag fattade ingenting så ska kolla vad den egentligen handlar om innan jag går och lägger mig.
Lagade mat förut, min super proffsiga köttfärssås. Blev tvungen att berätta de för jag har kommit på varför mina händer luktade så illa, det är ju lök. Inte konstigt att de kliade ännu mer i ögonen när jag hade gnidit lite med dom i ögonen.

På onsdag kväll kommer vi hem från stugan typ är det bestämt nu. Ska köpa med mig Så  länge vi båda andas. Så ska jag läsa den alltså. Jag ska plocka blåbär och göra blåbärspaj. Jag ska gå en runda längst vattnet med kameran och ha det allmänt mysigt nu och riktigt slappna av innan skolan börjar snart igen. Det går fortare än man tror. Blir bara pappa och jag som åker ut.
Har för mig att vi har hallon också i trädgården så då blir det de i pajen också. MUUUMS. :) Bara för att berätta liksom..

Sedan när jag kommer hem till mamma i helgen så ska jag få något av henne från tyskland :D Mouhaha

Ha det bra och sakna mig inte för mycket :)


caraccident

Det blev en lång eftermiddag. Men nu är jag äntligen hemma i Firret. Blev stillastående efter Sonstorp i en timme och tio minuter. Orsak? Bilolycka. Vi kom in som tioende bil typ så fick bara stå och vänta på att vi skulle få åka. Självaste lokalkändisen him self Stig Andersson. Kommunal politiker eller vad han var. Honom umgick vi med iaf under tiden vi väntade. Åker ut till stugan imorrn och är där på obestämd tid. Kommer hem någon gång mellan onsdag och fredag typ :P

Nu ska jag med Sofia till affärn. Puss och hej

fyugihsjdpoåkgfälpöl

Gudarns vad trött jag är. Ligger i soffan och bara väntar på att gå och lägga mig känns det som. Blir nog en väldigt tidig kväll ikväll. På lördag ska jag tydligen till Motala på någon jävla utomhuscup. De ska tydligen vara en målvakt och tre spelar på plan. Och gissa vad jag ska vara...  sahfidsaohfiapjsdkfdsölksda  usch.

Var bara de jag ville säga.
Ni får själva bestämma om de sista ska vara positivt eller negativt. Själv vet jag redan.

Secret life of the american teenager

Hejsan vänner. Har inte hänt så mycket idag. Var uppe på Björkliden förut och såg slutet av damfinalen och såg när de delade ut medaljer och så. Fick även lite mat som hade blivit över från gårdagens bankett, fläskfilé med potatisgratäng och kantarellsås. Jättegott var det! :) Nu ska jag ner till tvn och kolla på The secret lite of the american teenager eller va de hette, se om det är något att ha. Börjar nu på tv400.

pussochkram

Midnight sun

Min discokula is back. All misstänka behöver inte känna sig skyldiga längre. Jag har hittat tjyven. Den där nedrans Ikea byrån. I knew it. Jag har ju dragit på den där himla byrån fram och tillbaka. Så gör Josse lika dant när Elina säger till henne. Tror ni inte att den ligger där då eller? Det är någon som driver med mig, någon som vill mig något ont! Aja. Den är tillbaka och byrån ska få sig en rejäl utskällning ikväll!
Tjejorna har åkt nu. Malin och jag fick göra iq test. Jag var tredje smartast i rummet. Fast då hade jag två stycken smartare som satt och prata runt mig samtidigt. Måste nog göra det själv någon gång. Kollat på twilight också. Lika bra som vanligt :) Om jag läser ut boken i natt ska jag börja på Midnight sun imorgon. Det är den första fast ur Edward perspektiv eller vad man säger. På engelska dessutom. Har laddat ner den på PDF så jag kan läsa den även när jag inte har någon internet. :) Funderar på att skriva ut den också eftersom att de är så jobbigt att sitta vid datorn också läsa. What a problem. På söndag ska jag iaf köpa fjärde och sista boken. Åh jag är galen. En riktig boknörd när jag väl hittar något som jag gillar. Hm. Nu ska jag se på big brother.


Efterlysning

Härmed lämnar jag ut en efterlysning.

Namn; Herr Kula
Ålder; 5
Signalement; Glittrar vid solljus

En utav mina disco kulor har försvunnit. Igår var de tre och idag är de två. Jag har krypit runt på golvet. Letat i varenda vrå utan resultat. Tittat utanför och i garderober. Alla som har varit i mitt rum de senaste 24 timmarna är misstänkta. Vara sig de vill eller inte. Jag misstänker också alla sorters djur. Det var efter det hemska korsdraget imorse som jag var spårlöst försvunnen. En olycka på fönsterbrädet och jag misstänker starkt alla fåglar som flaxar utanför mitt fönster. Min rullgardin flygit fram och tillbaka i den förskräckliga stormen. Har ni sett något? Kontakta mig.


PrtSc



Djupa diskussioner vid midnatt..

Nya saker i rummet :)

Lägger in lite bilder på nya saker på skrivbordet, min för dagen ny uppsatta tavelhylla som har legat på skrivbordet i ett halv år och korten jag spikade upp alldeles själv igår. Alla korten på bilderna är tagna av mig.



Det längst till vänster är en spargris apa som jag köpte på dollarstore igår för 10 eller 20 kronor. Super söt är den så jag var tvungen att köpa den! :)



Smart jag gjorde med alla kablar va..? H6

  

Faktiskt den tredje bilden jag tog med min systemkamera och fortfarande en favorit! I framtiden kommer jag nog spika upp yttligare två tavlor där. Men det blir senare det.


Socs



Eftersom jag tog tre kort under hela vistelsen i Ljusdal visar jag den här. Wiking gick runt i mina nya strumpor som jag köpte på vägen upp. Frågan är om det kanske är knästrumpor i hans fall...?

notaworldmap

Mm vad fina mina tavlor blev där på rad! Stod här med tumstock, vattenpass, penna, hammare och spik och fick det perfa.

Mitt hår luktar underbart också efter min hårinpackning jag köpte igår på B-hallen.

Gårdagskvällen gick åt till att städa mitt skrivbord och plocka upp min väska som jag hade med mig. Lika bra att få det gjort för imorrn kväll kommer det tjejor hit och leker. Woho, inte sett nån av dem sedan skolavslutningen. :( Men det blir kuligt :) Ritade en väldigt snygg karta till Josse för att dom skulle kunna hitta hit. Josse beställde Twilight också så blir nog att vi ser på den. :P
Skulle behöva åka till en affär då också. Hm. Måste väl cykla för både mamma och Pelle är uppe på plan. Aja. Lite motion har väl ingen dött av. Jag ska ju äta upp allt jag handlar också :P Haha.

Kanske skulle klä på sig nu då. Men först: kartan




Im home

Tänkte bara säga att jag har varit hemma i två timmar nu. Har uppdaterat allt så jag inte är så efterbliven längre och nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag och prova min nya hårinpackning. Jag har märkt att min lugg har växt också så nu ska jag skaffa lång lugg har jag bestämt. Vi får se om det slutar i katastrof eller inte. Men men duschen nu då. Får se om de blir någon mer uppdatering ikväll, tänkte spika upp lite tavlor för jag har äntligen köpt ramar! De första sakerna som kommer upp på mina väggar förutom hyllor, spegel och kryddhylla.. Kryddhylla? Japp.


Svamp svamp, lite svamp

Ah vilken lång dag det känns som att det har varit. Och än är den inte slut heller..

Idag har jag och mamma varit ute i skogen och plockat svamp. Eller vi hittade tio var vid vägkanten sedan gick vi runt i skogen en stund utan resultat. Ingen lyckad skörd alltså. Vi gick iallafall runt och letade lite ifall vi skulle hitta något. De ända jag hittade efter det var en stor hög med potatis som markägaren matar vildsvin med. Jag inbillade mig att jag såg eller hörde vildsvin överallt. Not good.
Sedan körde mamma och jag en halv omgång kubb innan vi blidde tvugna att dragga upp till kanslit och måla skyltar till till i veckan. Jag målade vitt på vitt? 20 nyanser av vitt ungefär kändes det som. Är varpa SM här i Grytgöl medans vi är iväg till Ljusdal. För just det, imorgon åker vi! Har inte varit där på över ett halvår så det var mycket länge sedan. Ska åka vid 9 imorgon bitti tror jag och stanna på lite ställen på vägen för att handla presenter och kika lite. Har packat det mesta tror jag faktiskt. Eller det är ju inte så mycket saker jag ska ha med mig. Ska hitta en neccesär så jag inte behöver ta med mig min stora sminkväska, ifall det blir så att jag får lust att sminka mig. Mm.. Det var nog allt.

Ha det bra tills på Onsdag och håll tummarna på att vi får finväder :)





lääskigt

 

0113




Okej jag vet att de är mycket twilight men va fan. Känns som att de ända som går runt i mitt huvud för tillfället.
Jag håller på att bli knäpp! De tre nedersta låtarna på min spotify-playlist är bara piano utan sång och jag sitter helt stilla och bara följer med.
Blev en omgång kubb mot mamma efter maten. Lätt vinst efter att supportrarna kom igång. Var ganska nöjd faktiskt. Hade en kubb precis bakom kungen och vem lyckades att endast få ner kubben?!?! SÅ nöjd var jag! Inte ens en galen hund kunde hindra mig. Även fast jag höll på att dö när den sprang emot mig med öppen mun bara för att han ville att jag skulle kast pinnarna till han. Lilla Sigge.

Överkördharemedmotorcykelglasögon

Hej kompisar.
Idag och igår har jag inte gjort alldeles för mycket. Igår var vi iväg till Pelles syster för Lukas fyllde år, 11 tror jag det var.
Var ju hos Janne också så nu har jag tandställning i överkäken också, baajs ont gör det idag :( Men mamma tog med sig min super starka tablettisar som jag fick när jag drog ut visdomständerna så snart slutar de göra ont. I love those drugs <3
Vet inte vad jag ska skriva mer. Kan berätta att jag är massa hungrig för jag har bara druckigt en halv koppsoppa och en risifrutti. Snart kan jag börja tugga utan att de gör så vansinnigt ont. :)

Min bästis har blivit en mördare. En hare kom i hennes väg igår. Nu finns endast bak och frambenen kvar. Vill du se dom? Kolla i våran soptunna för jag tyckte att de var tillräckligt äckligt att kolla på dem när de låg i rabatten.
RIP haren <3 Fast idag har vi gosat lite katten och jag. Fast jag har aktat mig för munnen. Hon har fått äta upp fästingarna jag drog bort från henne ..och håret som åkte med. Mjaaau

Im fuckin' alive

Hoho! Jag skrattade åt mig, passet är avklarat och det var faktiskt riktigt kul! :) Även fast jag har typ nolltakt känsla och allt det där. Men jag tänker absolut gå på det igen någon gång! :)

Someone like you

Rastlös rastlös rastlös. Jag vaknade lite innan elva och sedan dess har jag suttit här. Kollade när biblioteket var öppet men såklart hade dom semesterstängt. Jag måste få mina två böcker som är kvar!! Jag gör vad som helst. Nästan. Jag drömde i natt. Att jag inte var klar med boken än. När jag vaknade så såg jag att pappret jag har rivit sönder och har som bokmärke inte låg kvar i boken. Jag vill veta vad som händer! Jag blev så glad igår när jag läste att Edward kom tillbaka. Det låter sjukt men det är sant.
Jag har blivit än av dem. Twilight fjortisarna som inte pratar om något. Jag skulle ju inte bli som dem. Fan vad jag älskar den här serien. Fan.
Idag ska jag shakea ass. Jag vet inte hur det kommer sluta. Förmodligen åt helvete. Men jag kanske kan skratta åt mig själv lite medans jag står där och ser löjlig ut. För det är de värsta jag vet med passen. Spegeln framför som gör att man ser sig själv hur man än tittar. Speglar åt alla håll och kanter. Jag vill inte se mina obefintliga muskler i spegeln.
Imorgon bitti ska jag upp tidigt. Tror bestämt att jag åker med pappa in så jag inte behöver åka buss. Klockan nio ska jag var hos meine löövly tandläkare Janne banan. Det ryktades om att de skulle trycka in blingbling i munnen på mig. Vi får se hur det slutar.
Tror även att jag ska mitt pick och pack till mamma imorrn också så jag kan tvätta massa kläder innan Ljusdal. Så jag har det gjort liksom. Undra vad jag ska ta med mig förresten.

Jag har skaffat Twitter också. Mest för att kunna spana in mina kända kompisar i väster och dels för att kolla om det är roligare än det här.

Puss

Jag är så in i helvete fast.

åååh jag är så beroende att de finns inte!! Jag fick min bok i förrgår. Ikväll eller imorgon förmiddag kommer det vara klar. Vad ska jag göra då? Jag har inte den tredje boken och jag mår dåligt och vill sluta läsa så fort jag tänker på det. Jag är fast. Så in i helvete. Jag har inga pengar så jag måste åka till biblioteket. Så får det bli.
Idag har jag läst läst och läst. Fram till klockan halv fyra för då följde jag först med Sofia till viberga sedan hämtade vi upp Cissi och gick raka vägen till Emelie. De skulle planera lite till nästa vecka då de ska iväg till Emelies stuga så jag följde med bara för att göra något. Jag är ju i Ljusdal då annars skulle jag följt med. Sedan visste vi inte vad vi skulle hitta på så jag, Emelie och Sofia gick upp till Medley och körde bowling. Haha var riktigt länge sedan och det gick åt helvete. Men man kan se det från det ljusa sidan. Det var kul och jag kom etta från slutet. HAHA

Back to my fantasy world


Just call me by my name

Det är sommar därav all denna dåliga uppdatering. När det inte händer något om dagarna finns det ingeting att skriva om. Idag har varit en sådan dag egentilgen. Jag har läst min bok, avverkat halva efter två dagar. Jag har huggit ner bokstavligt talat våra rabarber. De som var förstora slängde jag och de andra frös jag in. Satt ute på gräsmattan och hacka och skalade dom för att inte vara inomhus.. Haha.. :)
Nu ikväll har jag varit iväg på min första försäsongsträning för i år. Och troligtvis den sista. Haha nej vars. Det var jobbigt. Men samtidigt vet jag ju att jag är nöjd efteråt för att jag har gjort det. På onsdag har jag varit duktig och bokat in mig på Aerobics dans. Jag ska dansa aerobics. Jag kan inte dansa. Haha. Jag ska pröva iaf så får vi se hur de går. Kan ju rapportera om jag klarar det liksom.. (; Emelie ska med också så jag inte blir helt vilse i pannkakan, eller hon har varit på det förut iofs..

Ska ladda ner lite musik från youtube nu och lägga in på telefonen. Puss och kram :)


Maayhem

Shullulu

Nu är jag läst klart Om jag kunde drömma :):):) Låg vaken till tre inatt och läste. Försökte sova vid två någon gång men boken var så spännande att jag var tvungen att läsa ett kapitel till.. HAH :P
Tur att jag har andra boken När jag hör din röst att läsa nu. Närmare 450 sidor att läsa så jag har lite att göra. Men har inte börjat än.
Annars idag så har jag inte gjort så mycket, plockat undan lite på mitt rum för vi ska få gäster ikväll. Farmor, min faster Lena och hennes man Arne och kanske kusin Pontus kommer på besök. Vi ska grilla hörde jag rykten om.
Åh min högtalar sladd som sitter in i datorn har börjat glappa här också så jag lyssnar på musik genom datahögtalarna = worthless. Hmm.. de kanske inte är så bra att sitta med datorn i knät i en fotölj med sladden tryckades åt alla möjliga håll trots allt. DOH!

Goddag

Hej kompisar.
Har inte skrivit något sen i torsdag. Inte haft någon lust.
Igår var jag i norrköping med Emelie, Sofia och Becka. Shoppade lite och sedan kollade vi på bio, The proposal. Lätt bästa komedin i år, garvade så jag tjöt. Haha. Eller jag handlade bara Beyblade liknande saker. Men de var såklart inte till mig. Eller jo de var det.. >_<  Naevars.
Hade väldigt odjupa disskusioner på msn igår kväll/natt. Jag var trött som in i helvete men höll mig vaken till två ändå.

Idag då. Jag vaknade halv 2. Jag var tvungen att kolla på klockan flera gånger innan jag förstod att det var sant. Så länge har jag inte sovit i hela mitt liv, rekord med 2 timmar. Så jävla stolt!!! Haha. Pappa trodde jag hade varit vaken hur länge som helst när jag kom ner typ. De regnade ute så vi bestämde att vi skulle in till Maxi. På en kvart var jag klar.. Snabba puckar. Jag hade 11 spänn men fick ett par väl behövliga skor av pappa. 99 spänn på rea, kostade 249 innan så jag var nöjd :) Blev lite jeansfärgade. Och men tjockare sulan än de jag har fått köpa två av den här sommaren. Fick en bok av pappa också :) Andra Twilight boken som jag inte kommer ihåg vad den heter :P har typ 150 sidor kvar men ändå.. Haha

NU sitter jag och kollar på Sommarkrysset och ska fortsätta göra det nu, EMD!! :) Sedan Ondskan.

Puss och kram

Leeek

Hej.
Ledsen att jag inte har hört av mig idag.. eller något.
Cissi kom hit imorse. Vi hade tråkigt så vi lekte lite uppe i tvåan. När mamma eller pelle kommer hem ska vi sno bilen och åka till Hammarn och köpa godis. Titta på film och så ikväll.

PoK



Haha fint va? :D kul har vi haft iaf. Ni kanske får se ett smakprov imorrn för cissi har inte med sig sladdar.


Fjorton vs. tio positiva och negativa saker med att bo i Grytgöl

Positivt

- Det finns goda bullar
- Saften är god
- Internet går oftast fort.
- Det är inte så mycket liv
- Det är inte så mycket folk
- Man kan köra bil själv på privat väg
- Det är nära till badplats
- Det finns mat på bordet
- Det är fin natur
- Det är nära till busshållplatser
- Det är nära till bio
- Det är nära till fotbollsplan
- Det går bussar hit sex gånger om dagen
- Polustus

Negativt

- Den närmsta affären är 5 km bort, och det är endast en liten närbutik
- Det bor typ inga roliga människor på en radie av 2 mil
- Det är långt till brevlåda och sopptunna
- Det går en buss härifrån fyra gånger om dagen
- Det är sällan någon som vill leka. Dvs köra bil eller spela kubb med mig.
- Det blir övervarmt på sommaren i sovrum på övervåningen
- Det kan lukta äckligt pga en åker på andra sidan vägen
- Det är två mil till civilisationen
- Man kan inte ta sig någon stanns utan bil
- Om man inte vill till Hammarn för då kan man ta en cykel tur på en kvart

Charlie bit my finger




Helt sjukt att det är över 100 miljoner människor som har tittat på den här filmen. Fast den är lite kul faktiskt :P

De var ett jävla tjat om bullar

Mm.. nybakta var de också. Finns nog inget bättre. Eller hahah. jo det gör det.

Filmmys

Hm. Tvplanet.se visar att de bara är skit på tv.
Jag tar mig i kragen och ser på Twilight. Den är ju så jävlarna bra. Mm. Något vettigt måste jag ju göra.
Var ju faktiskt länge sedan jag såg den. Flera månader om jag ska var ärlig.

Åh nej. Nu kom det efterlängtade besöket. Känn ironin i det där, snälla!

Mm.. vi har fått påfyllning av bullar också av Inga-Lill. Hon matar ihjäl oss. Men dom är ju goda :) Fast inget slår mormors, aldrig i livet! Inte ens mina egna.


n00b.

Mina damer och herrar. Goddag.
Idag har jag befunnit mig i Finspång hela dagen. Tanken var att vi skulle åka till Björnhammaren med så blidde det inte. Får väl göra det en annan dag helt enkelt. Ösregnade ett tag förut, riktigt vräkte ner! Men sedan den skuren kom har de inte regnat något.

Har typ nyss kommit hem. Eller 45 minuter sen kanske. Har ätit lite kvällsmat, ostkaka. :P

Ikväll får jag väl hoppas att de är något bra på tv för annars vet jag inget annat kul.

Min kompis här på övervåningen ska tydligen få besök och lana inatt. Förra gången han var här slutade det med att jag sov i Markus rum för att skrek och slog på saker när han dog i cs. n00b. Får hoppas att de slutar bättre den här gången för Markus är hemma och då har jag ingen bättre stanns att sova.

Vi hoppas på det bästa :)

and the days goes by

Jag kollade till vad det var för datum. Redan 7 juli! Var har tiden tagit vägen? Det är en månad sedan vi fick sommarlov på lördag!! Dagarna har flugit förbi och det ända jag har gjort är att varit i stugan. Eller jag har ju varit i Kolmården och Söderköping x2. Det är det som hänt under vardagarna. Jag vet knappt vad som är vardag längre. Dagarna kommer och går vare sig det är lördag eller tisdag.
Men snart händer den äntligen mera saker. Om en och en halv vecka åker jag, morsan och Markus till Ljusdal på Loke och Wikings födelsedag och stannar där i fyra dagar tror jag.
Sedan den tredje augusti drar vi hela högen till Göteborg. Blir Liseberg och allt som hör Göteborg till typ. Fan vad jag älskar Göteborg.

Upptäckte en till sak i helgen. Jag ska till tandläkaren redan nästa torsdag! Jag trodde de var på fredagen. Eller jag har varit helt säker på det men så råkade jag titta till på lappen och det var en jävla tur! Tänk om jag hade missat de och kommit på fredagen.. Haha. Skulle inte sett bra ut inte. Då ska de upp skrot i överkäken. Får se hur de blir. Har försökt gissa mig fram hur de kommer se ut med stängd mun, men jag tror inte riktigt att jag har lyckats.. Haha.

Imorrn ska jag till Fjuttspång och leka. Half tio åker jag. Ingen sovmorgon då inte.


Jag är nere i en annan värld

Ni kan väl nästan gissa er till vad jag har ägnad de fyra timmarna som jag varit vaken till. Precis. Läst läst och läst. Den senaste timmen har jag ägnat mig åt Vecko Revyn som kom i min brevlåda. Annars har jag inte gjort något. Jag blir bara mer och mer förälskad i boken. Tur att den inte är färdig läst än.

Ska kolla runt lite nu. As usual. Ao..



Björnar som är så söta. Inte kan man tro att dom är farliga..

Twilight träsket

Nu har jag fastnat. Kom tillbaka till verkligheten en stund för att berätta det bara. Ska krypa mig in i det nu igen. Sakta men säkert. Jag utvecklar ett beroende. Fast jag gillart.

Vid halv tio börjar Beck. Klart jag måste offra mig för det.

Puss och kram


såhär glad blev jag när barnen rusade in och väckte mig..
Men jag tycker om dem ändå :)

spiderman yey

Nu har jag kommit hem. Det första jag gjorde var att byta lakan och sängkläder eller vad det heter för jag snodde en ny kudde.. (A) :) Det här as snygga täcket blev det.



coolt va?

Känner att det passar väldigt bra in i mitt rum också.. Men och? När jag var liten hade jag inga sådana här ascoola täcken. De coolaste jag hade va typ mussepigg täcket, och det tycker jag fortfarande är jätte mysigt, nalle puh också. Men aldrig att vi fick några barbie eller pippi eller spindelmannen. DAH! Tog ett lastbils örngott också. Wow.

Men iaf. Vi har ju som sagt varit iväg till Söderköping igen och ätit glass och shoppat. Köpte mig en minde glass igen den här gången. Geisha hette den och var jätte god! :) Medans Markus, Sebbe och alla barnen åkte tåget passade vi på att gå runt i affärer. Köpte två nya fotlänkar och ett hårband till för 25 spänn. Sedan gick vi in till en bokhandel(!!) Vet inte varför. Men jag hittade iallafall en bok. 75 spänn liksom. Den första jag köper på 5-6 år kanske.. HAHA. Linda blev förvånad när hon såg mig stå och betala.. Haha.. :P På vägen hem svängde vi förbi donken också för alla var hungriga på något annat än glass. Vi köpte plusmenyer så nu är vi tre glas rikare :) Woow.
Kanske man skulle börja läsa sin lilla (400+ sidor) host..




Lite wannabe alla andra men äsch. Tanten i kassan blev helt till sig och sa att jag var tvungen att läsa de andra också och att boken var mycket bättre en filmen också när jag sa att den var bra. Hon tyckte till och med att jag skulle ta och läsa dem på engelska.
Tänkte hon betala också eller?




Tredje gången gillt

Det har varit full fart här hela eftermiddagen och kvällen så jag har blitt svin trött! Ska strax lägga mig och lär somna som en stock.

Gissa var jag ska imorrn då? Äsch jag berättar. Smultronstället för tredje gången på 2 veckor. Jag känner mig som en stammis. Då kan jag passa på att köpa en ny fotlänk också. Jag hittade min i sängen men den var trasig. Försökte laga men de var krångligt så då kan jag ju köpa en ny istället :)

Puss och kram vi hörs imorrn! :)

two tigers and sleepovers

Jag kunde ändå inte somna inatt. Gick ut och gick och kollade på tv allt för att bli trött. Tillslut tvinga jag mig själva att jag inte fick öppna ögonen. När jag vaknade vid tio hade jag jätte ont i nacken istället för att fläkten har stått och blåst när jag sov. Var ju as varmt!
Vi hade de kul igår hos mormor iaf. Badade hur länge som helst. Lekte kurragömma och grejer. Innan vi skulle åka kom de en räv ända fram till poolen som bara stod och kolla på oss.. Haha. Fast min fotlänk har försvunnit.. hmm.. Aja tio spänn så jag går inte under.
Idag ska Linda, Sebbe och alla barnen komma hit och sova över bara för att Linda hade lovat Wiking de.. Hihi blir skojsigt :) Därför blir det troligtvis inte mer uppdatering idag. Men jag tror ni överlever. Ni fick ju en natt inlägg liksom.. Det är inte ofta det sker in.. Hahha.



two tigers from the zoo.


Jag blev nöjd med ganska många bilder från Kolmården. Det är nog mest tackvare att jag tog teleobjektivet så jag kunde ju komma när djuren på det sättet.  Jappjapp.

Sleep tight

Klockan har blivit mycket och inte förrän nu är jag trött. Om jag tittar ut genom fönstret. Precis där mellan rullgardinen och väggen ser jag himlen genom persiennen. Det börjar bli ljust ute. Och ja. Jag måste ha persienner och rullgardin annars lyser det in. Jag funderade på att fota soluppgång. Men jag tror inte att jag orkar. Det får bli en annan dag.

Puss och Godnatt

Päära G.

Godmiddag eller vad jag ska säga.. Haha.
Har precis ätit lite lunch och väntar nu på att vi ska åka ner till mormor. Fast först ska vi förbi pappa och hämta markus sedan viberga. Jappjapp. Vaknade faktiskt inte förrän halv elva imorse. Ganska stolt faktiskt. hihi.
Nu ska jag kolla hur länge sedan de var vi var på Per Gessle. För vi har släktträff typ samma dag varje år så måste vara typ 3-4 år sedan.. Aja. Det märks :D

Puss och kram



Så här kul hade jag och Elsa när vi väntade på bussen till Kolmården förra veckan.
Ursäkta den vackra bilden :P

It's getting hot in here!

Det är så in i helvete varmt i mitt rum. Fläkten är igång på högsta fart nu så jag får väl hoppas att de hinner svalna lite innan jag ska sova. Får köra med den i natt också fan. Annars lär jag ha värmeslag när jag vaknar. Fönstret vill jag inte heller öppna. Dels för att de kan börja regna och dels för att jag har fått för mig att ormar har vingar och kan flyga upp.. De skulle se ut de.. En orm med vingar. Haha

Har ju även hunnit vara på kalas idag. Maten var god iaf. Fast jag åt jordgubbar så mina utslag kliar. Jag tror jag har ätit en för stor mängd jordgubbar. Jag tål inte för många. Att äta några varje dag en vecka i streck är obra. Ska smörja in mina små bucklor tänkte jag bara för att jag tycker synd om mig själv.

Har hunnit lyssna på Pelles diskussion om motorer, två takt och fyr takt. Den höll nog på i knappt två timmar. Jag lyssnade inte på hela om jag säger så. Det var varmt och ointressant. Jag förflyttade mig till tvn och kollade på Big Brother istället.. Mycket bättre :D


nu funkade inte mitt illustrator heller så ni får ingen dåligt ritad bild på en orm med vingar. :(:(:(

Efter regn kommer solsken.. och sedan regn igen eller?

Fy fan va det har regnat i eftermiddag. Åskat och blixtrat också för den delen. Men nu skiner nästan solen igenom molnen.
När jag gick upp till Viberga förut såg jag bara blixtar på långt håll. Sedan när vi handlat klart vräkte regnet ner ända till vi kom hem. Blev sittande ett tag innan vi sprang ut till bilen. Ändå blev vi dyng sura. Kanske skulle ta och byta om lite nu.. Japp så får det bli.

Ha en bra kväll :) Hörs kanske senare :)


Hej kompisar.

Hej kompisar.
Idag är det fredag igen. När mamma slutar idag ska jag följa med henne till skogen. Vi ska tydligen på kalas för Pelles pappa hade fyllt år. Mm..
Imorgon ska vi åka till mormor igen på släktträff den här gången. :) Bada i poolen och leka lekar. Jappjapp.
Kanske skulle plocka iordning lite här. Känns som att de ligger saker överallt. Så får de bli.. Snart. Haha.





Bild från förra året men ändå :) Tar nog lite nya på lördag :P

Wohooo !!!

Vi förlorade matchen med 8-6 :( Fast jag spelade hela matchen och gjorde till och med en assist. Min första gång faktiskt. Är helt eftersvettig nu och har jordens huvudvärk. Tänkte lägga mig och sova men känns som att de kommer bli jättevarmt. Jag tror jag har drukigt för lite. Mjo så måste de vara.
Vi hörs imorrn :)



Så här trött är jag!

matchmatchmatch

Fick lite tid över nu innan samlingen så jag kan berätta vad vi har gjort och så. :)
Alla vet ju att vi åkte ut i måndags. Framåt kvällen när farmor hade åkt åkte vi ut med båten sedan tittade vi typ på tv och spelade alfapet. I förrgår vaknade pappa upp och kände sig dålig så vi drog till Söderköping så han kunde gå till apoteket. Sedan när vi ändå var där åt vi på smultron stället igen. Tog en lite mindre glass den här gången dock :P Pappa träffade farmors syster inne på apoteket så vi blev dit bjudna sen så vi gick direkt dit och drack saft och spelade Åsna. Första gången jag körde med en riktig åsna lek  istället för kortlek :P Körde faktiskt både dit och hem så nu har jag kört på färjan och så också :) Markus förstörde tvn på kvällen så ingen allsång :( Då fick vi istället åka in till stan igår och köpa en ny. Därför jag var i stan igår alltså :) Köpte en mikro när vi ändå var där..
Alltså har vi inte varit så mycket i stugan utan mer varit ute på olika grejer..

Nej nu måste jag dra.. Väldigt dålig sammanfattning men aja.. Blev lite stressad :P
Önska mig/oss lycka till..

Puss och kram

Snabb uppdatering.. :)

JAG ÄR HEMMA! wohooo! Eller har varit hemma i en timme.. men hade mycket att titta igenom... Ska strax kila över till Cissi sedan ska jag ju på match i mjölby ikväll! :) Var länge sedan..
Har hört talas om att de är en jävligt snygg brevbärare här också så ska höra efter vem han är sedan såklart spana imorrn! :D HAHHA lägger in kartor på var jag tog på igår.. Var ända gången jag hade framme kameran. Min lisebergskanin på foppa tofflan är borta också :(:(






Mer uppdatering ikväll puss och kram :)


Media Markt

Hello gullisar :) Förlåt alla som inte blev bjudna på bröllopet. Blev lite hastigt om jag säger så.
Just nu står jag iallafall på Media Markt i stan. Våran tv i stugan gick sönder igår så vi är här och köper en ny. Sprang till dator avdelningen då så jag fick uppdatera :) Vi hörs imorrn, då kommer jag hem sedan på kvällen ska jag till Mjölby på match.
Puss och kräm

RSS 2.0