rida poooniheest

Jag glömde helt bort att berätta vad det var jag skulle hitta på nu på onsdag i fredags. Det är nämligen så att jag, Emelie, Josse och kanske någon mer (?) ska följa med Matilda ut till hennes häst i Ysunda och rida. Eller inte jag så klart jag har gått med på att kanske klappa den. Jag bad Matilda att ta fram de längsta spöt hon hade så jag kan smiska hästen istället. Ett på typ 10 meter så jag inte känner någon rädsla. :P Hmm. De har får och en bäbis heest där också. Kanske kan klappa den bäbisen då. De är så små så dom behöver man inte vara rädd för.. HAHAH

En helg i stugan

Hemma från stugan nu! Det har varit riktigt varmt ute, bränt mig på axlarna till och med! Vi fick med oss yttligare en besökare så i norrköping stannade vi på Wallmans och väntade på att Jonas skulle komma. Men vi kom ut tillsist och vi har solat, fiskat, hoppat studsmatta och bara tagit de lugnt. Eller de är vad jag har gjort, de andra har väl badat och skjutit luftgevär. Kände att Östersjön inte hade nått upp till de rätta graderna för att jag skulle hoppa i.
Strömming fiskade vi både igår och idag.. Blev rätt mycket men igår fick pappa en gädda på strömmingsfisket. Ganska förvånade var vi och de i båtarna runt om när han fick upp den. Troligtvis hade de velat ha fiskarna som satt fast. Grillade den sen igår men det var inte mycket att hurra över. Nae fy inte gott. Lax hade varit mycket godare!

Blev några bilder också, men typ bara två, orkade inte ta flera.. eller rättare sagt de var för långt att leta efter fina saker och jag vågade inte ta med mig kameran till båten när markus skulle köra, kunde ju sluta hur som helst.
Kliar och bränner gör de också, överallt!

RÖV SKIT FAN HELVETE

Glöm de jag sa, blir inget peace & love faaaan också faaaaaaaaaaaaan..
Men joo, uppkörning går före de här men åååh så typiskt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2046

Sjukt tråkig kväll fortsatte på de onyttiga stuket och smällde i mig i två tredjedelars pizza..
Kanske skulle packa lite så att jag slipper det imorgon, iofs inte så mycket som måste med men ändå :) några ombyten och badkläder ifall de är varmt i vattnet.. annars som sagt schteeeeka. Såg ganska kul ut när jag stod utan någonting över bena till klänningen, likblek benen!
Skulle fixa iordning några bilder som jag har skrivit ut förut men såklart så fanns inte rätt ramar som måste köpa några. Nu ska jag kolla tv och fortsätta min roliga kväll..

Jag vattnar cykeln istället för blommorna ja.

Efter att ha suttit och väntat i en halv timme på en buss som inte kom blev jag förbannad och vattnade cykeln istället. Inte i hopp om att den skulle växa, tanken var att den skulle bli ren från pollen och det blev den. Marknaden var inget att hurra över. Köpte nougat som redan är slut sedan gick vi hem typ. Har skavsår över hela fötterna typ. Borde inte fötterna ha vant sig vid dom där nedrans gladiatorsandalerna vid de här laget. Men hem kom vi iallafall. Inte mycket mer än en halvtimme tog det heller.
Gick direkt hem till Cissi och läste årsboken, hahah. Ganska kul faktiskt. Ska kolla lite nogare någon annan dag..


eva & adam

Tjosan.. sitter och kollar på Eva och Adam, väldigt bra.. Snart gör dom slut och blir tillsammans igen ;P Har suttit och pluggat i två timmar men jag tror det mesta är klart nu. Ska iväg på marknaden senare också när cissi ha slutat :)  Hihih, tillbaka till filmen :P

Wierdoo

Är det bara för mig de är stora bokstäver när jag läser inlägget under? Fråga mig inte varför det ser ut så, för jag har fan inte en aning

I
Skönt med ledigt imorrn :) Har en lektion som jag jobbar hemma på, de andra skiter jag i. Orkar inte med dom imorrn. Ska ladda upp mig inför marken istället för hör och häpna, jag ska cykla dit! Det ska vara strålande väder också. På lördag morgon ska vi ut till stugan och vara där till söndag. Fiska strömming, schteeeka och fota.. :) Livet leker och jag ska försöka fixa naaajs solbränna till skolavslutningen!

Förresten gissa vad jag ska göra på onsdag...



Svar kommer imorgon, jag gissar på noll rätt för bilden är bara hälften av svaret :D

Men kom ihåg! Hästar är livsfarliga



mihihi

Puh har suttit och gjort samhäll sedan jag kom hem vid fyra. Helt sjuk mycket att göra!
Men nu var de visst mat, skriver nog senare :)

Let's start with some english

Goodmorning ladies and gentlemen.
Today it is may 28th and it is only a half year left to my birthday.

Mouhaha.. Ska snart dra iväg till farmor och lägga mig och kolla på tv :D
Börjar inte förrän 9.20 så tänkte fixa iordning mig där också när jag ändå väntar liksom.
Slutar inte förrän 15.25 typ idag. Om det är så att det finns något att göra på svenskan det vill säga. Gjorde klart allting i tisdags men hon skulle hitta på något eller va de va.. Hmm. Ska köra hem sen bestämde jag nu också för mamma slutade visst tre. Kanske skulle ta och kolla vad jag har för lektioner...

:)

För det är ingen vanlig dag..



För det är Sofias födelsedag hurra hurra hurra. Bara för att hon fyller på fel del av året får hon en helkroppsbild eller nej, hon får två bilder förresten..


Pengar rullar in som de ska, de går bra nu

Naaw, blir man inte glad när man kikar in på sitt konto ibland eller? Jag trodde de ekade lika mycket som i kyrkan ungefär. 226 kronor ska jag leva på de kommande 24 dagarna. Det blir svårt, men nog fan ska jag försöka klara det.

Fast de blir nog lite svårt ändå. På fredag är de marknad = nougat handling.
4 jävlar ska ta studenten.
Pappa fyller år och Markus och jag ska överraska han med tårta. Kanske kan göra en själva annars? Hmm.
P&L fast jag får ju pengar samma dag som vi åker typ.

Utöver de här är jag skyldig pappa 600 och tacka fan att jag kanske får packa massa varor på Vibis innan midsommar.
Visst jag hatar det men de klirrar ändå till lite i kassan då. Får ju försöka överleva typ.
Kanske skulle gå på kurs innan. Hur man överlever att vara vänlig och se snäll ut utanför kassan när folk handlar för 10 miljoner kronor. De går knappt att se snäll ut när man har stått där i två timmar.

Lillebror, bli inte lärare när du blir stor nanana

Jag är på dåligt humör idag. Eller dåligt skolhumör. Alla lärare ååååååååååh va jobbiga dom ska va. Hade en lektion imorse, samhäll. Sedan var matten och engelskan inställd. Historian fick vi jobba hemma på och då hade vi håltimme till 14.15, sisådär 4 timmar. Går upp och frågar Arne om vi kan få göra provet tidigare. "För mig spelar de ingen roll men naae, jag ska till kommunhuset klockan ett och hur skulle de se ut om alla skulle göra provet nu. Förresten har vi ingen stans att va. Sätt er och plugga lite istället."

ÅÅÅH jag blir så sur!! Vi var fan där och frågade innan elva!!!

Jag, Josse och Elina gick hem till farmor istället och tittade på Richard Scarrys äventyr, pluggade och sov. Även fast vi hellre hade velat åka hem. Och i protest var jag tvungen att köpa cola.

Aaaeh byt arm!

Jag har överlevt, jag är inte magsjuk!!!
Men det var inte Daniel heller för den delen. Han ligger troligtvis på operationsbordet nu eller uppvaket. Blindtarmen var det visst som strula. Heter det blindtarm eller blintarm förresten? Usch jag kommer ihåg när pappa fick ta bort sin. Sjukhuset på självaste julafton! Tacka fan för att de inte var den dagen han fick åka in. Synd att de inte bara var några veckor innan eller så så att vi kunde åkt till Sälen.
Elina och jag pratade blin(d?)tarmsoperationer på bussen hem. Hennes bror hade tydligen spelat pingis dagen efter. Det har bara varit lite krångligt med droppet som var tvunget att flyttas från arm till arm hela tiden. Han blev inte kvar så länge på sjukhuset..... konstigt

Lite bilduppdatering



Nya balkongmöblerna




Min säng fick bra hopppoäng av kusinisarna i onsdags. Det var bara Johan som inte hoppade, han var mer intresserad av datorn.

Helgens inköp

Daniel har haft magsjuka hela dagen och natten. Sedan jag kom hem har jag också börjat må lite dåligt i magen så vi får se var de här slutar. Just nu tänker jag inte säga hur de är för de är otrevligt och sådant äckligt får inte skita ner min blogg. Jag ska iallafall snart gå och lägga mig. Ta bort skräppåsen ut soptunnan för säkerhetens skull. Men jag skulle ju lägga in bild på mina inköp så de kommer här



Inte så bra bild men jag orkade inte

Brun tunika - gina, randig tröja-gina, väska-åhlens, andbyxor-cubus

Bara örhängena och pappas present som fattas

Oj tittade åt vänster och såg att jag missat brillorna också

Ni fick se min snygga spiderman kudde också som jag snart ska lägga kudden på. Fast först ska jag göra ett nytt inlägg och visa lite saker :)

16.31

Kanske skulle ta och börja plugga snart då. Mmm.. lite kan jag så blir nog inte så jätte mycket, orkar inte. Ska ju ta kort på mina inköp också.. snart :) eller kanske nu.

Lyckad kändisspaning i Stockholm

Kom hem för ungefär en timme sen efter en lång dag i stora huvudstaden. Började lite tråkigt med picknick och Vasamuseumet. Sedan bussen till slottet och därifrån gick vi ner till Drottninggatan och där om kring. Hittade min älskade väska på Åhlens city så nu är den min :) 250 pix. En tröja också från gina för 149.. Glass hittade vi ockå. Fast inte i gamla stan. Ovanför plattan stod en gammal tant i en liten låda och sålde B&J glass, mycket gott faktiskt. Blev pish food & baked alaska :)

Kändisspaningen lyckades också.. Lou Lou från idol på hötorget. Kissie drog sin väska över mitt hår på gina när jag satt i trappen (woooow status) och så Amir (Gaybloggen) utanför gina sen med Kissie. Matilda var lite avundsjuk på mig. Hon gick bredvid mig hela tiden utom när Josse och jag satt i trappen utan att hon lyckas se henne.. Haha.. Lite svårt att inte se henne.

En annan lyckad sak var att Emelie hade glömt sina pengar hemma men lyckades överleva på tjugo spänn, två cheeseburgare på McDonalds liksom. Hon och jag gick dit istället efter att vi hade gott 500 varv nere i kunghallen typ, men naae donken var lättare att välja på.  :P

Tänkte faktiskt (lovarlovarlovar) att jag skulle ta kort på de jag köpt nu för jag har sagt de flera gånger men gör de aldrig men nu jävlar :P Imorgon kväll kommer de!

MIhihi

Jag kanske borde gå och lägga mig snart. Jag ska upp klockan 6 för att hinna med att fixa allt till klockan sju. Börjar plocka fram saker nu, smink kläder och sånt så man inte behöver leta.. Fast de blir nog svårt att sova, är helt uppe i varv :P
Nya klänning/tunika tunika står de visst på prislappen som låg bredvid åker på, nya örhängena och brillorna såklart.

Stockholm here we come

Wohoo, någon som ha sett väder prognosen för Sthlm imorrn? 17-19 grader strålande sol :D Kan nog fan inte bli bättre. Josse och jag har planerat att vi ska till Ben and Jerrys glassbar i gamla stan :P Hihi massa kul kommer de bli :) De svåra blir att välja ut kläder, nya tunikan/klänningen kanske?

Ska nog duscha nu. Japp japp.. Mina nya ankbyxor är förövrigt jävligt sköna

Och det ryktas om att jag vann över markus i prick!!

Söndag

HIhi nu är jag hemkommen från stan, känns som att alla pengar är borta men ska kika in på kontot sen och kolla hur mycket jag gjorde av med. Hittade iallafall det nödvändigaste. En klänning, brun. Skor, födelsedagspresent, örhängen, solbrills och sovbyxor att gå med hemma :P Med söta ankor på :D

Ska iväg på fotboll senare på liden. Grytgöl-ffk  hihih gissar på att ffk vinner med 100-2 :P

De går bra nu kompis de går bra nu

Fan va fort tiden går, 14 skoldagar kvar sen har jag bara två år kvar till studenten. Tiden bara flyger iväg på allt och ingenting.
Morgondagens inköp;
hårspray ( eller mamma betalar, dyrt ska de va!)
klänning
skor - mina är ungefär exakt en månad och fem dagar gamla, och håliga!! Troligtvis blir det ett par lika dana
hänga runt studenter djur  - fan kan man inte hänga en elkontakt runt dem, de har jag några hemma :P
Dust it - troligtvis? Volym here we come.

lite ögonskuggor och örhängen skulle inte heller sitta helt fel. Någon som vill rösta på mig till eu-valet? 62 tusen i månaden utan att skatta skulle inte var helt ovälkommet in på mitt konto.

Stamkolväten och helvete

Imorgon ska jag till stan, på måndag stockholm och på onsdag är det prov. Jag borde börja läsa på nu bara därför. Jag läste lite förut, men jag fattade inte ett skit. Jag förstår absolut ingenting av det vi har skrivit från våra lektioner så jag får väl läsa sönder bokjäveln. ÅÅÅH hatar naturkunskap!!! Jävla kolväten och helvete..

Smakprov?


      h h h h h
  h-c-c-c-c-c-h
     h h h c h

Det här mina vänner är 2-metyl-pentan

Om det inte är något bra på tv ikväll måste jag väl stoppa näsan i boken..

ANTAGEN :D::D:D:D:D:

Peace and love, HERE WE COME!!!! Blivit antagen som funktionär på campingen :D:D:D

VI SKA HA SÅ JÄÄÄÄÄVLA KUL


Kalas hit och kalas dit

Va konstigt de känns när man är långledig såhär utan att egentligen ha lov, mer studiedagar. Känns som att de är lördag varje dag och att söndag ska komma direkt dagen efter. Idag är de ju lördag på riktigt kom jag på när jag hade skrivit de där :P
Idag är det kalas igen. Thys och Adam har fyllt år så ska iväg och grilla vid två hemma hos Thys. Känns som att jag har varit på hur mycket kalas som helst den senaste tiden. Fast egentligen så är det ju bara mormor som har fyllt den senaste tiden. Men det har varit konfirmation, fikabesök och massa sånt.
Har iallafall hållt mig undan det vanliga godiset, endast choklad har jag ätit :D Choklad är inte godis (A):P

Imorgon ska jag in till stan. Ska köpa saker att  hänga runt halsen på alla mina studenter. 4 stycken står på inköpslistan. Eller jag har inte skrivit någon men ändå :P Ska köpa en klänning också till studenten. Som jag ska kunna använda i sommar också. Har några som jag ska pröva, men de blir inte någon 'fin' klänning som man bara kan ha när man är uppklädd, för då kommer de sluta med att jag aldrig använder den.

Jag tänker absolut inte ha den klänningen som jag hade när jag slutade nian, när jag letade reda på vilka bilder jag skulle beställa utskrift på fick jag se den där gräsliga klänningen igen. Hur kunde jag vara så dum?




De är nästan sorgligt att se, undra om jag redan har slängt den förresten.. Hoppas de! Vi klippte lugg på mig precis innan vi skulle gå också. Den var sne och konstig. Men fram på midsommar gillade jag den. Jajamensan.



HJÄLP MIG! Vad händer med Smurfarna när de dricker hallonsaft?

Jag beställde hem lite fotoutskrifter förut, 100 bilder gratis och betalar endast frakt på 50 kronor, naajs! :) Blev lite svårt att välja bilder tillslut. Hade tagit dem jag ville ha så fanns de fortfarande ett 30-tal bilder kvar. Så plockade lite bilder på måfå.
Några som jag redan nu kan säga att folk ska få i födelsedagspresenter och så fram på höstkanten :P

Och nu, en liten fråga.. Vad händer med Smurfarna när dom dricker hallonsaft? Vi disskuterade det när vi åt mat för de ska va med till Polustus. Enligt youtube verkar de som att dom blir skrattiga, stämmer det?


Strömming

Är hemma nu efter en inte allt för lång dag vid vattnet, var framme vid lite efter åtta och åkte hem lite efter tolv. Fast vi fick med oss en fin skörd på 25-30 kg strömming på 6 pers.. :P Hann knappt slänga i krokarna innan de nappa :P Snittade nog på fyra fiskar/ kast, inte illa :) Stannade hos mormor Gerd och lämna av lite strömmingar innan vi drog oss ner till Angela  och åt, kycklingfilé med pomme  och bearnaissås, muuums :)

Mihihi jag har sett ett föl idag också :P jätte söt :) nu ska jag kolla på den varje gång vi åker förbi, typ igår kom de så alldeles nyfött :)





känner lukten bara jag ser skiten på bild, fast den här är från google. Förresten så har de regnat hela dagen också.. tills vi satte oss i bilen och åkte hem typ..

Torsdag

God kväll. Det blev ingen Patrik 1.5 igår kväll. Blev istället Törnrosa, den var riktigt länge sen faktiskt :) Vaknade vid tio idag, sköönt att sova länge! Vid halv 12 åkte vi ner till mormor och där har vi varit hela dagen och ätit mat och lekt. Får se när jag träffar de små liven nästa gång, har något kort på mobilen och något på kameran som kanske ramlar in någon dag.
Imorgon bitti klockan sju ska jag vara påklädd och redo. Ska iväg och fiska strömming med massa karlar och gossar, vad gör man inte för att bli underhållen? Jag brukar va ganska duktig på att fiska strömming, brukar få både flest och störst. Mmm i like it :) Fast de brukar ju vara från båten. Nu ska vi tydligen kasta, hur nu de ska gå till..

zlatan nästa...?

Blev en hård och långvarig fotbolls match innan familjen Nordin åkte hem för en halv timme sen. Om jag gjorde mål? Klart jag gjorde! Flera stycken, blev 4 eller 5 stycken tror jag. Vann gjorde vi också. Eller mitt lag i två av tre matcher. Annars har vi klättrat i träd (japp jag också), byggt fälla i sandlådan borta vid skolan. Får bara hoppas att någon liten räääckarns unge ramlar ner i äpplena som Johan hällde i.

Är lite sugen på att se Patrik 1.5, men vaaar är den?!??!??!?!

Doktor Snuggles

Oj jag har nog arbetat hårt idag. För precis nu när jag skulle börja skriva så hitta jag en blompinne i tröjan, alltså de blomman sitter på :P Jag har städat kliniskt rent nästan, Plockat iordning och haft mig så allt ser skit bra ut nu :) Har även hunnit duscha och äta. MEN kom inte bort från datorn förrän lite efter tolv.. Haha jag som sa halv tolv :P Blev gourmé mat till lunch, potatissallad och kött. Perfa när man inte orkar laga något.

Nu sitter jag och kollad på Doktor Snuggles. Fast jag såg samma avsnitt imorse, de måste ju byta avsnitt!!
Snart kommer mammi.. om 50 minuter.. :P

wednesday

Vaknade inte alls så sent som jag vill, typ nu hade ju varit perfa. Satt på ballen och åt frukost imorse, invigde liksom! Funkade okej, lite varmare skulle de nog kunnat vara.. Hihi Och stolarna kunde fått knarra lite mindre, men man måste nog bara sitta in dom :P
Idag har jag tänkt att städa här. Ser förjävligt ut i mitt rum, kanske skulle ta och damma också när jag ändå är igång, något måste göras iallafall! Måste duscha också, håret är fett och benen håriga. Men de får vänta lite för jag har tillåtit mig själv att ligga här till halv tolv eller något innan jag börjar :P Hahah

Du gamla fria nord

Nu har jag satt mig vid datorn för första gången idag, halv tolv nästan!! Haha..
Började dagen med matta np, mycket svårare den här gången så jag vet inte hur de gick. Svarade på allt iallafall, även fast svaren blev dåliga i Sen hade jag en lektion och drog hem vid ett-tiden.
Sedan vid halv fem satte sig Cissi och jag på cyklar och cyklade till Perfect. Väntade på Nerina som kom efter 7 år, käkade pizza (kycklingpizza, muma!) sedan hem till Nerina och kollade fotboll.. Eller jag satt och lyssnade på musik och gjorde håruppsättningar på Cissi typ. Damfotboll, usch!
Idag ska jag nog försöka vara upp länge :) Köra bubble shooter tills fingarna blöder så jag kan sova länge i morgon bitti :P För vid tre kommer mamma, då ska jag köra hem sedan kommer fin besök i form av Linda, Sebbe, Johan, Jonas, Loke och tillsist Wiking. Har inte träffat dom sen i början av januari så de blir kuuuuuuuuuuul :) Just ja måste påminna mig själv om att jag ska plocka ihop mina hårfärgsburkar. Även fast dom typ är tomma så påminde Johan mig sist att jag hade glömmt att ta med mig dom, som jag hade lovat!

Dom såg sig runt, men dom såg ingenting

Varför i hela friden lyfte jag upp mitt piano som jag fick för 100 år sedan upp till mitt rum? Jag kan ju för fan bara spela Madicken och någon Per Gessle refräng. Hur kunde jag vara så dum? Den kommer ju få ligga här ända till jag orkar flytta den, typ 2018.



<3333333333333333333

Pang pang pangkakor

Jag har överlevt yttligare en dag i skolan. Men de var tur att jag tog bussen imorse, för de har regnat hela jävla dan! Eller typ åtminstonde, skorna & jackan är dyngsura! Kom iväg och tränade förut, blev inte så länge för de var tråkigt men ändå. Jag kom ju dit åtminstonde..
Pannkakor till kvällsmat med grädde&hallonsylt var ju inte helt fel heller. Gissa vem som stekte dom då?! Huh? huh? huh?

Fick ju till och med en positiv kommentar på msn nyss

Markus// säger; God mat du gjorde (y)
mia' säger; De gjorde inte du...
Markus// säger; Tack, antar jag..

De här var nog ungefär första gången vi skrev till varann på msn, jag visste nog inte ens att jag hade han på msn. Men pannkakorna tyckte han uppenbarligen dög.

Luriflax

Maj maj måne jag kan lura er till skåne..
Så klart ska jag inte cykla till skolan idag, it's fucking oes regnar outside! Eller tanken var väl från början att jag skulle hoppa på biken men, god bless busskort! Om jag inte hör helt fel nu som mullrar de, bara de inte börjar åska och blixtra när jag ska till bussen :P
Slutar vid kvart i två sedan hem, packa och upp till medley. Frågan är bara om jag ska gymma eller simma. Tror de blir gymma..

konfirmation avklarad

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i först Örebro och senare Arboga.
Kom till Ingrid i Örebro vid elva tiden, kände igen henne så fort jag fick se henne.. Haha. Hon bjöd oss på mackor så vi inte skulle hungra ihjäl innan vi fick mat i Arboga. Vi var väl där i ungefär två timmar kanske sen drog vi vidare. Först åkte vi och kollade på typ pappas farmor och farfars grav sedan till Arboga. Satt i kyrkan i hundra år ungefär kändes de som, sedan hem till Minna & Tova för att vänta ännu längre, fick inte min lunch förrän vid 4, skapligt hungrig då. Bjöds på bulgursallad, potatissallad , kyckling i saffran och curry och and konstiga saker, typiskt dom! Fick lite kakor också innan vi drog hemåt vid halv sju tiden. Faktiskt så körde jag från K-holm och hem :)
Imorrn ska jag cykla till skolan, första gången på ett halv år. Sedan efter skolan ska jag upp och träna

American Pie is in the house.

Den här kvällen var inte kul någonstans, tröck precis igång American Pie Beta House som går på trean nu. Kollade Band camp förut sen lite Eurovision emellan. Inget höjdar program inte. Ska strax stänga av datorn och gå och duscha så jag slipper de imorrn.. Halv 9 ska jag upp ååh.. |-)

Stackars

Det är synd om de stackars cocosbollsförsäljarna. Igår satt de på Viberga och idag klockan nu går dom och knackar dörr. Har de inget bättre för sig än att sälja cocosbollar en lördag kväll? Bolibompa började ju för 20 minuter sen!


Norrköping

Drog in till stan efter lunch, jag körde och det gick galant! Hittade efter mycket letande i hyllorna ett bord och stolar som vi köpte. Hittade mina citronträd också men 300 pix var lite dyrt tyckte vi. Stannade på viberga innan vi åkte hem och köpta lite mat, och chokladbiskvier som vi precis har mumsat i oss. Nu ska jag ställa upp bord och stolar på balkongen, frukost där på måndag kanske eftersom vi ska åka till Arboga ganska tidigt imorrn..

svennebanan

Heyheyhallå, grymt skönt att få sova ut i natt.. Fast det är de väl iofs alltid på helgen. Imorrn får jag ju dock inte sova lite länge så tog igen de idag.. eller nått :P Nu är balkongen färdig!! Pappa la den sista plankan förut så nu äre bara att shoppa! Står två stolar där ute nu men dom är mest provisoriska. Några som pappa har när han är iväg med motorcykeln och tältar typ. Hm. Gu va arg jag var när jag vaknade imorse! En geting har varit fast mellan mina perssiener hela natten, och när jag öppnade dörren åt den så försökte den fortfarande trycka sig ut genom glaset. Inte heller när jag försökte fösa ut den. Den sista utvägen blev att jag tröck sönder den med en kartong och slängde ut den på gräsmattan haha..I'm mean h6

Jag blev kär i sånna här kepsar igår;



Hade på mig en igår kväll när vi var ute och gick, eller en liknande. As skönt var de ju.. :P Kanske fyndar någon snygging i sommar :)

apelsinträd och bullar

Shit  vad goda bullarna blev!!! Fick ihop till 3 plåtar så blev ungefär 20 bullar var, smaskiga var de också! As goda. Nu sitter vi och kollar på tv. Har precis visat några förslag till tittapåkonfirmationskläder bilder kommer senare nog :)
Mina rapar luktar jäst. hmm lite mycket bulldeg i magen som ligger och jäser kanske (A)

Åh imorrn ska nog pappa och jag köpa lite saker till balkongen som snart är klar. Ett bord och stolar, en kruka och ett träd.. Jag vill ha en apelsinträd....

lite nuggets tack..

Hemma från skolan nu, efter en kort, fast jobbig dag. Började stenhårt med att springa intervall i en backe som kändes som att den var hur lång som helst och hur brant som helst. 8 gånger upp, sedan tillbaka till skolan ha idrott, volleyboll.
Efter det VÄNTA på maten. Vi kom till matsalen 11.20 inte förrän 11.55 fick vi mat serverad. Anledning? De där jävla kärringarna som inte kan planera maten. Så alla mina klagomål idag har jag dom att skylla på. Sen kom bussen sent också på vägen hem. När den skulle glida förbi åt norrköping körde den istället upp till mellangrind då. ÅÅÅH! Mattanternas fel. Och den där jävla busstantchaffören.
Ska snart iväg och köpa jäst. Cissi och jag ska baka bullar :D

panic about the konfirmation clothes

En annan sak först.. Jag äääälskar reklamen på spotify med Göteborgs dialekt som pratar om att man ska kunna köpa låtarna. Så underbara röst! Haha

Nu till nästa sak då. Vad fan ska jag ha på mig på konfirmationen? Mamma har agerat kommentator och imorrn ska Cissi få prova på samma sak. Kanske tar kort på skiten vettja så ni får leka stylister ni också :D 

Nu ska jag slå rekord i bubble shooter!!!

Vardagssörja

Godaaay. Det blev mycket gjort i skolan idag faktiskt. På engelskan gjorde jag och Josse våran muntliga nationella, kändes bra och jag använde bara ord jag kunde.. Haha. På matten blev det kanske lite mindre effektivt. Tänkte mest att jag skulle spara mig till svenskan där vi skulle göra något oförberett prov som alla som läser svenska A måste göra. Var inte så jätte svårt men vi har en lektion kvar som vi ska jobba med det på.
Körde hem, gick gallant. Sedan blev de typ film, She's the man. Så jävla kul är den..

Nu blickar vi framåt då. Imorgon bitti är de högintensivträning på innebandyn. Vilket denna gång betyder att vi ska springa i uppförsbacke. Grejen är att de går bra första gången, men när man ska göra de typ 15 gånger så går de inte bra längre.
På tisdag ska vi nog hitta på lite shit några tjejer eftersom vi är ledig på onsdag. Och på onsdag ska jag tillbaka till my mother igen för Linda and the gang is coming to town! Inte sett dem på över 5 månader!!! Usch va länge sen. Sedan på torsdag ska vi på kalas hos mormor då ses vi igen :)

Just ja, söndag ska de hinna bli också. Då ska jag åka till Arboga (pustochstönpustochstön). Vi ska avnjuta (-_-) ännu en konfirmation. Sist vi var där för två år sedan satt vi och tittade på en fluga som satt på golvet. Så kul var det iallafall. Skulle visst svänga förbi Örebro också på vägen, hälsa på Ingrid. De var länge sen jag träffade henne tror jag... För just nu känner jag bara till henne på namnet. Jag kommer ihåg att hon hade massa gosedjur iallafall. Och goda bullar..
Aja, får försöka överleva.


Hellu

Blev en lång dag i skolan idag igen, hörs senare.. :P
Mest för lite uppdatering för jag ska ner till tvn :P

Regel 67567

Det blev en lugn avslutning på kvällen. Inte för att de inte brukar bli de annars alltså. Men kanske att jag somnar lite mjukare ikväll efter att ha få tittat på Room Service idag.
Påtal om sova. Fan va konstigt jag sov i natt. Eller grejen är att jag vet inte om jag sov eller ej. Om jag inte gjorde de så drömde jag att jag var vaken och att röster sa till mig Regel 1 blablabla, sen en stund senare Regel 2 och så fortsatte det. Jag fick sova en liten stund mellan varje regel men om jag somnade när rösten prata skulle den straffa mig (?) Sådär höll de på upp mot regel 20 eller något, gissa om jag var jätte arg då? ÅÅÅÅH jag hatar konstiga drömmar.

Prillen Philip

Hur många visste att Prins Philip fyller 30 år idag?
Jag fick se de nyss när jag tittade in på Aftonbladet och skulle kolla vad som hänt så fick jag se de.
Varför är de flaggdagar när alla i kungafamiljen fyller år utom han och Madelene?


boobiesmashes

God kväll (?) kära vänner.
Denna långa dag är avklarad. Smärtfri var den dock inte. Var boobsmashing på g idag och fick in x antal super träffar på big boobie becka. Fri från skratt och tårar var den inte heller. Har skrattat så tårarna har sprutat.
Klarade np galant också! Kändes som att jag hade alla rätt eller nått, skit lätt! 
Äntligen har jag fått min efterlängtade cola också som jag tänkt på sen i måndags. Den var jag värd efter allt detta slit. 
Helt klart.


smoke my weeeeed (music on)

Jag måste vara trött. Jag hade satt igång film, ett öga rött för jag inte visste vad jag skulle välja, nu en och en halv timme senare har jag vaknat. Utvilad! Du förstår Malin, man måste börja lugnt och bygga upp timmarna så man vänjer sig :P Lite hungrig också. Eller inte så lite heller.. Man blir så hungrig när man somnar.  Tur att jag hade dextrosol typ två decimeter ifrån mig så jag klara mig till maten är fääärdish.

Jag hade det bra längst bak i bussen.

Mina Illustrator skills är för bra för att visas här, seriöst! :P
Jag hade tänkt att bussen skulle komma lite tidigare idag bara för att de inte var några småbarn med, men inte! Istället kom den senare. Lite chock blev det när jag fick se bussen komma. Det var den bussen som brukar åka 410, alltså dragspel en utav de nya ( de som inte är 100 år gamla ). Vi behövde inte sitta trångt om jag säger så. Haha

Imorgon skulle jag tydligen inte få min älskade sovmorgon. Nej vi ska istället ha np i matte åtta jävla noll noll. Vad tänker skolverket med! Jag slutar ju inte förrän 15.40 vill de ta livet av mig??? 7h och 40 minuter är inte mänskligt att gå i skolan. Och inte nog med att vi ska ha matte i en och en halv timme, efter yttligare en timme ska vi ha vanlig matte!!!!! Lite kompledigt tack?

-

Svenska provet gick bra. Inte svårt någonstans faktiskt. Slutade för ungefär sisådär 25 minuter sedan men bussen kommer inte förrän om typ en timme och tjugo minuter...
 Åh väldigt många var vi på bussen idag också tror jag kom upp till 10 stycken när jag räknade. Ojoj rekord! Lite kul att det var så många som fick springa till bussen när vi närmade oss Sonstorp. Alla kom springades för bussen var så tidig. Haha
Undra om jag skulle leka lite i Illustrator nu eftersom det inte vill funka hemma. Mjo kanske :)

Hola hiner hönt ute idag

God morgon vänner och fiender.
Klockan är 06.56 och snart kommer bussen. Fast de gör ingenting. För idag skiner solen och alla snorungar har studiedag så de blir en tom buss. YEEEEEAH. Det ända som drar ner förhoppningarna lite på den här dagen är matte och svenska. Två av mina tre lektioner. Haha.. Nej men vi hörs senare :)



Ser nu hur brun jag var här????

I don't know if i can trust you anymore

Varför har ingen berättat för mig att Markus Krunegård faktiskt går att lyssna på?

Förövrigt har hela min höger hand domnat bort efter en halv timmes bubble shooter.
Kanske dags att öppna böckerna nu..

Citronsås

Vilken lång dag det har varit idag! Inget roligt gjorde vi på lektionerna heller. Känner att Innebandyn var nödvändig också. Daniel följde inte med oss ut så jag, josse och johanna gick runt i slottsparken och runt. Mm.. nödvändigt.
Har prov imorrn också som jag måste plugga på. Väldigt kul. Tur att jag har för mig att de inte är några bra program på tvn som kan distrahera mig. Eller iofs kan jag se på vad som helst för att slippa plugga :P Annars så var fisken, potatisen och cintronsåsen väldigt god..


Lalalalaa..

God morgon. Eller jag steg upp vid kvart i 7 och sitter nu hos pappa. Börjar som vanligt på måndagar 10 och det är en sån här tråkig dag. Lektion mycket rast lektion mycket rast. Fast ska börja innebandyn lite tidigare idag så lite kortare rast blire iaf :) Oj jag måste börja plugga idag också.. har svenska prov imorgon kom jag på. Röööööv.. Fast jag tror inte de blir så svårt förhoppningsvis.. Aja får se ikväll när jag börjar

Hörs sen :)

Hugger i sten

Jag har brännt mig på tungan, fast jag har inte ätit något höll jag på att säga innan jag kom på att den där köttfärspajen förut var jäääävligt het.. Haha



Jag tror att jag blir mer och mer kär i Lasse.. Det är ungefär lika mellan han och Håkan nu för tiden..



Söndag,

Lite bloggtorka idag.. mjo lite kanske. Kanske för att de inte har hänt typ nånting. Satte på en film förut Australia två och en halv timme senare var den klar. Jag hade förväntat mig att den skulle vara klar en timme tidigare kanske. Haha aja den var rätt okej :) Nu väntar jag på att köttfärspajen ska bli klar :)

god morgon/middag/eftermiddag

Godmorgon/middag/eftermiddag.
Har inte satt igång datorn förrän nu. Eller iofs så vaknade jag för ungefär exakt två timmar sedan. Sen dess har jag ätit frukost, duschat, tittat på tv och sedan varit ute och hjälpt mamma att så. Eller jag satt mest på bänken bredvid och höll i pinnarna som skulle ned vid varje rad. Nu fattas de bara att sakerna börjar växa och lite roliga figurer nerstoppade sen blir det fint om jag tittar ner från min fönster :) Ska komma upp morötter, isbergssallad, dill, plocksallad och så lite blommor.
Blir nog fin fint :)

Jag har kvar av sommaren om du behagar..

Nu har jag precis ätit, propmätt! Nu är det bara att vänta tills klockan 21.25 för då börjar Se upp för dårarna. Kanske skulle kolla på Robinson innan..
Såg förresten Solstorm förut. Inte klokt att de finns människor som är så kristna. Jag blir rädd.
Godispåsen var visst redan öppnad också...


Gårdagens brak



Förstår ni nu vilket brak det var jag berättade om igår? Fokus hamnade på löven men det började regna nyss när jag var ute och knäppte. Det är konstigt. Nyss så var det kolsvart över oss, nu när jag tittar ut genom fönstret så är den klarblå. Det kanske är vinden som gör att de åker förbi så fort? Det blåser nämligen så in i norden.

Röda Gullvivor

På våran framsida har vi en kulle full med vanliga gullvivor



När jag sedan gick till nästa kulle, hittar jag detta;



Röda gullvivor, hur häftigt är inte det? Det finns hur mycket olika sorters blommor här och det är så grymt fint!

Dålig start på dagen..

Bajs i shäääärtain. Min favorit randiga tröja från gina är förstörd :( Den har blivit lila uppe vid nacken. Jag trodde de bara var att klä på sig vanliga kläder när man hade färgat klart men inte. ÅÅÅH.
Träningsvärk har jag också. Så in i helvete. Tur att mormor Gerd limpan funkade iallafall. Mums.


Goodnight

Nu tror jag att jag ska krypa till sängs, blev trött efter en halv timmes bubble shooter. Hörs imorgon!

best friends 4-ever

Våran relation blir bara bättre och bättre, min och min bästa väns alltså. Vi har legat och halv sovit till Så ska de låta och lite av talang, men när Berg flytta in hos Dregen ville hon inte va kvar längre. Kanske för att det var en annan katt på tv. Förresten så har jag kännt på hennes klor idag och dragit ut en fästing. Jag trodde hon skulle hugga för att de såg ut som att jag tog i så mycket, men den försvann i alla fall.
Nu har Cissi och jag sökt jobb som fuktionärer på Peace and Love i sommar, hoppas bara att vi får positiva besked :D


katten och jag är goda vänner

Oj vad det har regnat nu på kvällen. Katten och jag satt och kolla på my sweet 16 så hörde jag hur det började blåsa jätte mycket sen hörde jag helt plötsligt ett brak och då brakade en gren av i en stor björk. Sen tog det två minuter sen började ösregna! Inte en droppe innan sen flög allt ner. Sånt är ganska häftigt egentligen.
Har färgat håret nu också, lite skillnad tycker jag faktiskt att de blev. Att köra och parkera nere på centrum gick också bra. Eller iofs var det en fickparkeringsrad som var tom så jag kunde bara köra in och köra raktfram typ. Hur lätt som helst!
Hunnit äta mat också, tacos :) Nu är de bara så ska de låta som fattas sen kan man ju nästan gå och lägga sig.. :P

fääärdish

Provet kändes bra, trots allt. Det var uppdelat i 3 block med g frågor så skulle man välja ut tre frågor i varje block och svara på sedan så var det vg och mvg man kunde göra och disskutera ett problem och så.

Svarade på de g frågor jag tyckte va lättast sen så skrev jag en längre text som disskuterade rösträtten i sverige.

Hoppas på bra betyg bara :)

Snart kommer mammsen!

update

Hoho nu är de bara Samhällsprovet kvar. Emelie och jag har suttit i våran egna lilla bubbla i matsalen precis och drömmt och Pucko.. hihi
Intervallerna gick sådär. Vi körde bara åtta istället för tio men de räckte gott och väl! Första varvet gick snabbt sen gick de nog bara saktare och saktare. Tröjan var för kort och åkte upp, jag fick/har ont under fötterna och jag var spyfärdig. Fast så kände nog alla. Det är avklarat iallfall och de känns bra såhär efteråt.
Lite dextrosol nu skulle inte skada, jag tänkte ju ta med mig det men så glömde jag. Rackarns! ;)

Ska nog ta och plugga lite på samhällen snart också. Fast först måste jag nog kolla runt lite till.
Tänkte lura mamma att vi ska köra förbi Sminkshopen sen också och köpa hårfärg.


fredag morgon

Godmorgon kära vänner.
Börjar dagen mjukt med två och en halv timmes träning och avslutar lite hårt med prov om riksdag, grundlagar och regering. Taggad? i lilltå nageln eller?

Vi får se det från den ljusa sidan, eftersom solen skiner ute. Min buss kommer om cirkus 14 minuter men så är den alltid sen 7-bussen så vid kvart i då så kommer den.

Hörs senare :)

secrets

Imorgon ska cissi och jag prova en sak. Antingen blir det ris eller så blir de ros. Det återstår att se när vi har släppt bomben..

När vi ändå är inne på siffror. En positiv sak med att ha en lillebror

Säg åt era bröder och systrar att ha praktik på Åbergs. Hur glad blir inte de större syskonen av att de ligger stora påsar av alla möjliga bröd i skafferiet när man kommer hem? Man får tårta också (!)

+ poäng till brorsan..





ungefär här insåg jag också att jag inte har några andra bilder på honom, de är han som ligger ner på bryggan. Det har inte riktigt klickat mellan oss.. HAHAHA FATTA NI? KLICK I KAMERAN... skit kul, verkligen..

tre sätt att tända lyset på utan att resa sig från fotöljen.

Jag hade ett dilemma nyss.. jag var tvungen att plugga men de var mörkt i rummet och jag orkade inte resa mig. Hur smart är det inte då att ha lite bollar under skrivbordet där jag har mina fötter. ( Vad har man annars ett skrivbord till?) Där låg iallafall en tennisboll, innebandybollar och en minifotboll från cocacola. 
Tennisboll= värdelöst, studsa bara på helt andra ställen.
Innebandyboll= jag hade prickkänslan där men de var alldeles för lätt. Fick ingen kraft i den hela utan de lät mest i väggen utav de två första
Minifotboll= perfekt! Två kast och den satt.

Lyset skiner och jag läste igenom mina provpapper yttligare en gång. Eller jag pratade högt som om jag stod inför en publik. Eller så satt jag och pratade med Britney Spears. Hon ligger nämligen på spotify och sjunger oops i did it again skivan.


hellooo

Fy vilken jobbig dag det har varit idag. Började med NP klockan åtta till kvart i elva. Först förståelse sedan hör. Kändes inte bra någonstans men orkar inte sitta och bekymmra mig över det nu heller. Vet inte riktigt vad som har hänt i skolan annars.. Ingenting typ. Eller jo jag somnade nästan på svenskan för jag var så trött, fast vi kollade på film just då bara. Har bilder på telefonen om vad vi gjorde mera, men lägger in dom senare :) Tog bussen hem sen med Emelie och Matilda, de är väl typ de som har hänt. Eller min axelband brakade sönder när jag skulle av bussen om det var intressant :) Hahah
med andra ord en riktigt tråkig dag. Tråkigare ska de bli, måste plugga plugga plugga.
 
Blir ju springa imorrn också 10 x 200m, kul daniel kul! Sedan idrott och så provet. Jag döööör..

ingen bra rubrik här inte.

Nu har jag varit ute och kört en lång runda med pappa, körde upp till flasbjörke och tillbaka sedan tränade vi lite start i backe, de var inte så svårt trotsallt.
Tänkte stänga av datorn ganska snart faktiskt. Ska duscha sen måste jag lägga ansiktet i samhällsböckerna. Känner bara hur dåligt de kommer gå om jag inte börjar ordentligt ikväll!
Så godnatt!

regnet de bara öser ner..

Fy helvete vad det har regnat idag. Den första halvan av SP1c var nog inte så glada idag när de skulle hem i ösregnet. Vi andra,den nedre hälften, den bättre hälften var ju istället lediga förra onsdagen. Och om jag inte minns helt fel var den väl lite mer än 20 grader och sol då? Vi sörjde med andra ord inte att vi var kvar i skolan.
Nu har jag handlat inför nationella imorgon också. Dextrosol och vindruvor, de kan nog inte bli bättre. Jag tränar upp min engelska också genom att prata på omegle.com anonymt pratar med andra anonyma, jag hittade en vän  från Kina där igår som var inne och kollade på min blogg förut. Han berättade att han inte förstod så mycket. Heeey konstigt.. Haha.

Jag har lurat min far att vi ska ut och köra senare också. Kanske skulle behöva plugga samhäll också....

Plugg..

Jag kanske skulle börja läsa lite i min samhällsbok idag. Har prov på fredag om regeringen och riksdagen och hela faderuttan. Tur att de bara är tisdag än. Men de kanske skulle vara bättre om jag började läsa lite redan ikväll. Eller mycket. Hmm.. Verkar som att de går lite segt att få upp inläggena också. Prutt. Nej, krypa ner i sängen med boken var det ja..

Skillemadinkedinkedinkeskillemadinkedo

Blev lite fotboll såhär på kvällskvisten. Pappa skjutsade mig till bergska och vi körde i typ... en halv timme? Jag hann iallafall visa upp mina skills och göra några mål. Fick även visa upp mina underbara nickkunskaper klarade ju hur många som helst!
Nu är markus citrondricka som jag tvingade honom att göra snart slut också. Eller jag råkade hälla ut en tredjedel av de som var kvar men så länge jag inte säger något så är de nog lugnt. Kanske skulle tvinga honom att göra ny för den är så jääävlarns god! Annars så ska han bjuda mig på tårta på fredag för han har praktik på åbergs. Nu försöker jag bara tvinga på han att vi ska ha marsipan på den. Inte massa frukt, frukt är inte godis!!!!!

Svensk- & historialektioner



Det här är vad vi gjorde på våran svensklektion idag - grrrrr
Det är en fabel som jag, Emelie och Matilda gjorde för alla som inte ser det. Sillen & Hajen





Den här kommer från våran historia förra veckan. Vem trodde att man körde Vi i femman på gymnasiet?  Inte kom vi vidare till final heller. Fast vi borde nog ha vunnit för bästa namn. Batmanfive ftw!

Före och efter bild

För och efterbild. Tog en bild för och en bild efter och nej de är inte snygga, rent utsagt förjävliga.





Nu är det kokta fläsket stekt..

Hela dagen har bara flugit förbi. Hade två lektioner sedan var vi på en förläsning. Om engagemang eller vad de var. Själv saken var väl inte så spännande men han var nog rätt bra. Tiden vi satt där gick iallafall gick ganska fort. 1 timme och en kvart bara flög förbi. Eller så gick de fort bara för att jag satt och försökte härma hans ansiktsuttryck, jag vet inte.
Klippt mig har jag gjort också. Ser lika dant ut som de brukar göra när jag klippt mig hos frisören, även fast jag sa att hon fick gör hur hon ville typ. Aja lite slingor och jag är klar för sommaren!
Nu är jag hungrig som en gris. Men är det någon hemma? NEJ! Pust och stön

Testing testing

Följ min blogg med bloglovin

Somebody call 911!

Jag har ont. Från topp till tå och från tå till topp. Träningsvärk över allt. Och inte beror de på att jag hjälpte pappa att lyfta plankor på balkongen förut eller för att jag lyfte både soffan och 1000 kilos mattan förut. Inte heller för att jag fick glass till efterrätt. Jag kanske är övertränad? Någon skulle behöva bära mig från fotöljen till badrummet och sedan till sängen. Frivilliga? 
Jag kan fortfarande inte komma på hur jag ska klippa mig imorgon. Funderar på att säga att hon får göra vad hon vill bara de inte blir för kort. Fast jag tycker om längden på det nu. Lite mer volym kanske? Det ligger ju platt som en pannkaka så mina öron sticker ut. Någonting ska vi väl få till i alla fall.



Mums!

NP in my <3

Ännu en dag i skolan är avklarad. Den var inte allt för ansträngade tills vi fick höra att vi har nationella engelska på torsdag. Mellan 8 och 11. Vill skolverket ta död på oss på riktigt? Måste ju ha med sig matsäck för att orka med de dära. Våran långa rast mellan engelskan och innebandyn gick ovanligt fort idag. Kanske för att vi stod och vänta på bussen med Elina och sen gick ner till centrum. Eller så långt gick vi inte, för vi stannade på På Håret. I'm going to cut my hair tomorrow. Jag blidde glad när de hade tid så snabbt. Fast problemet är bara hur jag ska klippa mig, för jag har absolut ingen aning. Får väl kolla vad frisören säger. Kanske inte är någon mening med att göra något, bara raka av de på en gång. Vem vet? Hoppas bara jag får de goda shampoot och balsamet i håret. Det är de bästa!

Träningen började ju idag också. Jag sprang längre än vad jag hade tänkt. Enligt pulsklockan hade jag en max puls på 223, de är väl ungefär vad en döende har. På riktigt borde jag ha 186. Äsch, jag gick de mesta av tiden men vad gjorde de? Jag lever ju!

Farligkorv vs. Pacman

Är inte mina farligkorvar förfärligt lik pacman?



Pacmankorvar!

Skola..

Nu ska jag snart iväg till skolan. Engelska står på schemat sedan lite över en timmes hål sedan innebandy profil. Ska nog försöka lura med mig Josse ner till På Håret så jag kan beställa klippning. Jag som tänkte cykla idag så regnar de. Suck! Slutar sent gör jag också, halv 5! Hatar måndagar. Men de var mycket som blev gjort när de inte var någon Naturkunskap imorse. Liiiike it :)

Och så var det måndag igen..

Jag hade fel. Troligtvis hade jag inte tittat tillräckligt noga de där första minutrarna på Van Veeteren igår för helt plötligt var Erich död igen. Kanske hade han bara flashbacks eller nått. Jag vet inte. En sak som är säker var att jag drömde många konstiga saker inatt. Att min tandställning var helt sne och vind, inte nog med de så var den typ helt trasig också och mina tänder var lika glesa som det är glest med turister i Finspång. Meter avstånd mellan tänderna med andra ord.
Jag drömde fler saker också.. men dom har jag typ glömt nu.
Sedan den där dagen förra veckan har jag börjar drömma hur mycket som helst. Framför allt är det helt sjuka drömmar om tandställningar som ligger i toppen..

Van Veeteren - Fallet G

Jag är troligtvis inte den ända som har kollat på Van Veeteren på fyran de senaste söndagarna. Eller jag har åtminstonde kollat lite varje gång. Men en sak som jag reagerade på den här gången var att Erik, Van Veeterens son levde. Om jag inte minns helt fel dog han i förra filmen? Han blev ju mördad! Dåligt av tv 4 att visa dem i fel ordning ju.


Pics från helgen and more..

Jag skojar inte om jag säger att jag aldrig har varit så svettig i hela mitt liv. Huvudet snurrade, kroppen var kladdig och vattnet var nästan slut! Vi fick öppna dörrarna för att få in någon luft cirkulation. Det var lite krångligt. Men de gick. Fast de var sjukt jobbigt. Kanske skulle prova bara step nästa gång. Mjo vi får se. Nu har jag iaf precis ätit och duschat.
Sitter och kämpar med att komma på vad jag ska lyssna på för låt. De är förjävligt. Måste hela tiden komma på nya låtar som man kan lägga in i spellistan. Det börjar bli mycket Lasse. Men vad gör de? Lasse är det bästa jag har kommit på 2009. Varför har jag bara haft typ 10 låtar innan? Jag har ju kärat ner mig i alla de andra!


Lite pics från helgen ;



Jag ger er..

Dagen inköp! Torrshampoo från Lee Stafford och förhoppningsvis ska jag inte behöva duscha hela tiden. Hoppas på att de funkar bara. Ska strax iväg på träning, kläderna är på och skorna packade.

new header .. again

Sådär nu har jag bytt bilder i headern. Skapligt nöjd är jag. Den får duga helt enkelt.

Press F5 if u can't se it.

Goodmorning

Jag sov precis sådär länge som jag vill, cirkus 11-12 timmar. Jag var såååå värd det. Ska nog gå ut och kolla om mitt fina träd har börjat blomma än, eller kanske något annat fint som jag kan fota. Senare ska vi iväg till farmor på lite käk. Nu såg jag att de var molnigt ute också. Jag som tänkte steka eftersom de inte gick igår. Fast jag tror att jag har fått ganska mycket färg i ansiktet, såg ut som så när jag borstade tänderna iaf :)

kväller

Sitter i soffan och ska snart lägga ifrån mig datorn, kansk rent av stänga av datorn tänkte jag. Har suttit här hela kvällen med pappa och kollat på Robinson tills jag tog upp datorn. Nu vet jag inte riktigt vad vi kollar på. Ätit godis har vi gjort och, gott & blandat påse. Mums! Funderar på att gå och lägga mig snart om de inte är något bra på tv. Eller åtminstonde sätta på en film bara för att få lägga sig i sängen. Hihi. Och imorgon vill jag sova länge också! Åh de skulle var såååå skönt!
Ska lägga in bilderna imorrn också. Hoppas hoppas hoppas dom blev bra. En tror jag skulle passa väldigt bra i headern ska får nog bygga om den lite. För bilderna där var ju som sagt väldigt provisoriska.

17.29

Hamnade framför tvn och kollar fotboll nu. Eller egentligen är jag mer inne i datorn än tvn. Haha Umeå-GBG är det iaf och såklart så ska GBG vinna :) Hihi.. Fast egentligen tycker inte jag om damfotboll, inte någonstans. Bara tjej fotboll när de är någon man känner. Annars är de bara kul att se på killar för dom kan finta. Oj klockan börjar bli mycket ser jag, längtar redan till man får gå och lägga sig. Haha imorrn ska jag iväg på Step styrka det är väl det ända som skulle göra så att de tar emot lite att få vakna upp. Nej men de blir nog kul, fast jobbigt!

Borta bra men hemma bästa

Nu har jag kommit hem från lien. Eller jag kom hem i förmiddags men har haft fullt upp med att tvätta, laga mat, plantera blommor, plocka upp saker och så vidare. Har haft två bra dagar i lien som har bjudit på mycket bilder som jag tänkte lägga in senare. Ett utav dem är jag riktigt nöjd med och hoppas bara att de blir bra på datorn också. Var på marknad igår i Godegård. Kom inte hem med mer än nougat, och det är ett måste! Fast den tog väl sluta lika fort sen.. Annars har vi spelat uno, åkt båt, hoppat lite studsmatta och så. Mysigt med andra ord.
Jag hade tänkt att lägga mig ute på gräsmattan och steka lite nu när jag kom hem men såklart har pappa börjat byta brädor på balkongen så alla gamla bitar låg på gräsmattan. Bara att glömma steken. Får pröva imorrn.

RSS 2.0