Bara för dig josefine! :D

Sådär ja. Nu ska jag göra Josse nöjd. Ser du???? Jag skriver!!
Jag har lagt bloggen på hyllan lite. Skriver på facebook om det händer något istället.

Aja vad har hänt då?
Inte allt för mycket tror jag inte. Vi tar allt från förra helgen.

Mitt första skogsröj. Måste jag nämna att jag har lyssnat på hårdrock sedan dess och hade träningsvärk i nacken efter att ha heandbangat. Det trodde ni inte om mig va? Hittade Elina, Emma och Elisabeth, the trippel E's, eller nått.. :P Men dom hängde jag med iallafall och hade det skojigt. Överlevde hemfärden också utan några uppskärda handleder efter att en full Daniel skulle skära upp mitt bultband jag hade runt handleden. Behöver jag ens nämna att jag var livrädd? Ajaj inte kul.

Sedan gick det en hel skolvecka igen. Känns som att vi har hållt på hur länge som helst även fast de bara är en månad.

De här helgen då. I fredags hängde jag hos Elisabeth med Elina, Emma och Matilda. Lite senare kom även Ida och tittade på våra två värdelösa filmer. De var så dåliga att jag inte ens kommer ihåg vad dom hette. Gick ut och kollade lite på folket som hängde skolfest och cyklade hem framåt ett för jag skulle upp ganska tidigt.
I lördags så blev det match. Utespelare i 13 minuter sedan backade jag och ramlade på min älskade fot <3<3<3 Mjaau Johanna räddade mig iaf så den blev knappt svullen, bara lite lättare stukting kanske men de gjorde lite ont iaf. Kanske blev mest rädd för att de skulle bli lika dant som sist. Inte skönt. Det känns pytte lite men aja. Vi vann matchen med 8-4 tror jag sedan på kvällen blev de lagfest hos becka för att fira segern och få ihop gemenskapen. Blev mycket lyckad helg!

Nu ska jag ta och duscha tror jag faktiskt.
Hörs någon dag

Jag vet, världens vackraste bild. The trippel E's and me on Skogsröjet


RSS 2.0