Melodifestivalen.. ae emd till moskva,

Är de bara jag som inte tycker att en ända låt har varit bra hittils eller? Nästa låt är ju Next 3 eller vad de heter, dem från norrköping. Fick höra den på innebandyn förut  och den verkade faktiskt ganska vettig. 

Emd for life typ... alla andra var sääämst




Fin väder!

Åh vad skönt väder de har varit idag! Super skönt var de när jag gick på min lilla promenad från centrum upp till aluceum. Fast matchen var inget att hänga i julgranen. Så nu är de kval som väntar. Synd för dem men de är så de blir när allt inte funkar från början.

Låter som att jag får tillbaka strömmen i mitt rum ikväll. Sköööönt för nu sitter jag på markus dator för att lyssna musik. Men så länge det är min egna musik överlever jag helt klart :)

Pusss

wohooooo

Ny telefon anländer till mig imorgon, meee liiike :) Puss på dig din silvriga jävel


naaamnsdaaag :)

Woho grattis till mig och alla min vänner alla som jag känner ( jo jag fick för mig att de lät som en pippi sång när jag skrev de där, kanske för att jag såg Pippi på de sju haven igår?)


I'm alive and going to have a big fat wedding.

Jag klarade av att äta tacosen.. när jag slutade äta brödet det vill säga. Men gott var det iallafall.

Imorgon ska jag ta mina ben till finspång. Jag tänkte gå dit faktiskt.
Eller nej, det där var nog att ta i. De kanske finns en liten möjlig risk att jag sätter mig på bussen i hammarn. Men jag kan ju alltid drömma. Innebandy står på schemat. Choklad är en oskriven ingridiens också tror jag. :)

Har hört på the voice webradio hela eftermiddagen om att Victoria och Daniels brölopp ska hålla på i tre dagar. Det gjorde det när vi var i Ljusdal också. Första dagen gjorde vi i ordning. Andra gifte vi dem och åt mat. och tredje städade vi undan och åt rester. Är det samma proscedur på ett kungligt brölopp eller vad är det dem ska göra i alla dagar.

Ikväll börjar Så ska det låta igen för säsongen. Hörde jag att mamma och jag skulle sitta bänkade? Jo, jag tror det.

Puss på schäääärtein


fredag är de jag gillar bäst..?

Hmm.. morgonen började inte så starkt. Kom på att jag hade glömt att borsta tänderna när jag var vi andra garagen så det var bara att vända om. Och när jag sedan kommer tillbaka ser jag hur bussen åker iväg på exakt samma ställe där jag kom på gaddarna. Det ligger något skummt över den platsen. För det var där jag var förra gången jag missade bussen också.

Jag som inte var sugen på innebandyprofil. Men herregud vad bra de kändes! Det mesta flöt bara på och då har jag inte stått i mål sen hur länge som helst! Vi fick reda på provet också. Gick väl mindre bra så det är bara att skriva om det på torsdag. Har ingen annan än mig själv att skylla på då jag inte läste frågorna ordentligt så det var de jag missade på. Lite tråkigt men aja. Hela världen går väl inte under.

Det är inte lite bra Markus dator har blivit nu när de har fixat i ordning den! Får sitta här och vänta på att mamma kommer hem med min baby. Hörde talas som tacos ikväll.. i barnmat eller? Men mosad potatis funkar fin fint.

daaaaaaaamp

Nu är jag hem kommer från vattengympan för en timme sen eller något. Sen dess har jag suttit och skrivit om Sydafrika. Och gick de bra? Nej. När jag var klar försvann de bara när jag tröck på spara och jag hittar de inte någon stans?! Ååh vad trött jag blir. Får försöka jobba lite på det imorgon då istället när jag väntar på bussen. Så måste jag komma på vad jag ska prata om på svenskan. Det är fan inte kul när man inte har en aning om vad man ska välja. Liksom ska prata i 3-5 minuter om ett ämne vad som helst. Hur svårt är det inte då liksom? Kom med förslag snälla!

snabbis

Varit jätte dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Blir mycket bättre i helgen, promise! Nu ska jag strax iväg på vattengympa. Ska bli rätt skönt att röra lite på sig. Kanske kan fundera lite på vad jag ska prata om på svenskan också..

Puss

25/2

Shit vad tiden rinner iväg. Känns som att jullovet precis varit. Idag har jag först varit i skolan sen varit lite med Cissi. Hon hängde med mig upp till viberga för att köpa drickyoghurt. För nu har det börjat kännas och fy helvete vad ont de gör! Har precis försökt äta lite kyckling och potatissallad fick i mig en lite del men sen orkade jag inte längre. Så grymmt ont att tugga. Så jag får väl leva på soppa och drickyoghurt eller något. Ska i alla fall ta med mig en till skolan imorgon ifall de är något o ät bart i skolan. Nej nu måste jag kissa! De rinner ut snart! haha..

Puss

skrot i käfta'




It's pritty najs with chocolate around the mouth, before



and after, I'm a shark raaawhr  .. eller nått

Suuuuuuuuuuuuuuuug

Jag haaaatar alla elaka lärare!!!!!!!!!!! Jag vill också titta på aik :(

Äh, jag har ändrat mig jag haaaaaaatar måndagar

Eller iofs var jag lite ironisk i förra inlägget men nu är jag så as arg på denna måndag. Jag har haft en lektion idag från 10 till 11. Sedan skulle jag sitta och vänta på innebandyn som började kl 15. När jag frågade vid 12 ifall vi kunde få gyma istället fick vi ett nej. Och när jag sedan sitter hos tandläkaren halv 2 får jag sms om att de inte är någon lektion endå. Blir man förbannad eller blir man förbannad? Så de var bara att gå tillbaka till skolan och hämta väskan sedan ta bussen hem. Åååååh

På tal om tandläkaren. Det tog 3 minuter. Pensionärerna tittade lite konstigt på mig för att jag kom tillbaka så fort. I tid var vi i alla fall, Josse och jag. Vi satt där en 20 minuter innan för att vi hade tråkigt. Hah. Är de bara jag som blir deprimerad av att se mig själv i spegeln på toan där? Det är lika dant med frisörer också. Alltid likblek och förjävlig. Usch vad jag ogillar deras speglar och ljussättning. Ska nog börja undvika dem. Imorrn ska jag hälsa på farbror Jan Banan igen. Undra om han har käkat några bananer i veckan grabben. Det återstår att se.

Puss


Jag <3 måndagar

Nej nu ska jag ta och springa till bussen! Börjar tio och slutar halv 5, min favorit dag. Den med 3 lektioner. Fast de kan sluta med att jag går på två lektioner för jag ska till tandläkaren så 2 lektioner och en kvart då. :P Hihihi. Slapp åka in till stan iaf och fixa ringen, de skulle fixa det här i Finspång. Då kan jag passa på att köpa ett värdekort på Pressbyrån också så jag kommer hem imorrn. Nu, rush!

Puss

Grattiiiss!

Grattis på födelsedagen, älskling!


the last day of this holiday.

Good mooorning sunshines!
Verkar som att jag slipper åka till tandis idag. 'Nej ring imorgon när våra ordinarie tandläkare är här' . In my ass! Han sa att vi inte skulle behöva åka in dagen innan och om jag tappade den igår kväll så har de väl redan hunnit växa igen.. Eller nått. Idag är det då sista dagen på sportlovet. Fast igår kväll räknade jag ut att de bara var 7 veckor kvar till Påsklovet eller något sådant. 30 skoldagar iallafall..Hm Undra vad jag ska ta och hitta på idag då när jag inte behövde åka in till den stora staden.. Aja vi får se :) Slänger upp en bild ifrån när vi var i skiren,där ser man lite av jackan också. Och för de som undrar.. jag ska föreställa en älg  ehm okej?! ...

Puss

Pappas gamla fula mössa (x)
Pappas ryggsäck (x)
Pappas handskar (x)
Perfekta vinterskor ( )





Dramatik

Nu är det klart att EMD gick till final! Wiho! Och Cissi klagar på att jag rapar kycklingrulle, fast jag tycker mest att de luktar mildsås. Hoppas bara att Molly går vidare nu också.
Lite dramatik blev de också mitt i de hela. Tvn började brinna..
..skoj. Men nästan min gummisnodd gick (Jaaaa där gick Molly vidare också!!!!)sönder mitt i musiken och jag fick springa runt och leta efter något att försöka få fast den med. Saxen fungerade nästan.. till den gick av och flög iväg. Så imorgon blir de troligtvis ett impulsåk till Druvan och chillidilla lite.

En ganska okej kväll helt enkelt. EMD och Molly till final, precis som jag sa! Jo jag kan spå i framtiden. Lite dramatik och några tårar så blir det en helt perfekt kväll. Nu är de hot chick på G. I liiiike it ! :D


Lista i mellanakten

Hittade denna hos någon, vet inte vem :P

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1.
Vad heter du: Maria
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mask
3. Flicknamn: Molly
4. Pojknamn: Markus
5. Yrke: Mus-kikare hihi.. Nej, målare

6. Färg: majs-gul
7. Klädesplagg: mjukisbyxor

8. Mat: makaroner och köttbullar
9. Sak i badrummet: munskölj

10. Plats/stad: Malmooe
11. En orsak att vara sen: magen krånglar

12. Något man skriker: måååååååååååååååål!!! (Om man befinner sig på något sådant ställe)
13. Film: Mean girls ( och jaaaaaaaaaaa där gick EMD till final!!! )

14. Något man dricker: Morotsjuice
15. Band: Mando Diao
16. Djur: Max ( Många hundar heter faktiskt de) Mops,

17. Gatunamn: Mandelblomsvägen
18. Bil: Mitishbitshi, lite felstavning
19. Sång: Mors lilla Olle i skogen gick

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Melodifestivalen!

Kopiera gärna detta till din blogg med dina egna svar!


Mf kväll!

Nu är jag tillbaka till storstaden igen. Var iväg till Linköping idag med mamma och markus på IKEA och Ikano. Hittade en hel del saker till mitt rum, trosor och en bikini.
Sitter hemma hos Cissi nu. Vi ska se på melodifestivalen och äta pizza. Fast jag vet inte riktigt om de blir pizza, rulle eller ngn sorts tallrik än. Bestämmer mig väl i sista sekund precis som på IKEA. Kunde inte bestäma mig för om jag skulle ha köttbullar eller och jag skulle testa på deras nya wrap. Precis innan jag var framme valde jag köttbullarna. Jag satte de säkra före de osäkra. Wrapen kunde ju vara hemsk!

Just ja, melodifestivalen var det ju ja. Såg att EMD och Molly skulle vara med på SvtB igår när jag åt mat. Favoriter där va! :)

Puss




EDIT: Kycklingrulle blev det, och gott var det! Fantan också för den delen. Nu kan de få börja :)

3 timmar senare,

Nu har jag flytt! Mamma kom till undsättning. Så nu sitter jag i en soffa i ett vardagsrum i stället för karantän. Får hoppas att jag inte hunnit blivit smittad bara, fast jag har ju inte varit i närheten av honom. Men imorgon måste han vara frisk igen för då kommer jag tillbaka. Skulle nog också till ikea ett varv också, de tackar jag ju inte nej till direkt :D

Puss

-

Jag har flytt verkligheten och vandrat in i min karantän borg. Magsjuka is in tha house.


En dag som denna..

I och med att jag inte har skrivit ett ord här idag kanske alla tror att jag har varit jätte upptagen. Njaa, inte riktigt. Har suttit här ungefär hela dagen. Förutom när jag tränade på morgonen och tvättade golvet efter parfym olyckan. Det som var mest synd var att jag sparka till nattduksbordet så parfymerna ramlade ner innan jag åkte och tränade. Men märkte inte att flaskans kork hade gått upp förrän jag hade duchat. Då var ju skadan redan skedd och de var bara att slänga flaskan.

Jag har tittat lite film också, Camp rock. Funderar på att sätta på en till nu också. Fast vet inte riktigt vad.

Åh, imorrn ska jag sova ut ordentligt. Och jag hoppas något innerst att gummisnoddarna i käften hoppar av på måndag så jag kan få vila dem lite.


Puss


Paris Hilton..

Jag tror att jag har fått besök. Av ingen mindre än Paris Hilton. Hon luktar väldigt starkt i hela mitt rum, fast mest på en fläck på golvet och i papperskorgen. I hallen har hon också varit, mest på min stickade tröja. Och i tvättmaskinen med min nya tröja. Pang sa de så försvann 100 ml Paris Hilton till brat kretsarnas stankavdelning.

Hallå? Visst är de så?!

Visst sover man sååå mycket bättre när sängen är bäddad med nya lakan?
- Det lär jag behöva efter nattens dåliga sömn.

Information; (uttalas på engelska)
För visste ni att om man mitt i natten halvt medvetslös sätter på 24nt vaknar man varje gång de blir nyheter? Om inte, prova! Det är så jag lovar! Och inte stänger man av tvn heller.



Imorgon när jag har sovit sådär lagom länge ska jag upp och gymma, för sån' e jag.


Efter stormen kommer lugnet.

Efter en inte alls så hektisk dag igår tog vi en ännu lugnare dag idag. Kände verkligen att jag ville gå upp klockan kvart över 6?  Och nu ska alla tänka. Åh nej stackars henne, hon som har lov och allt. Jo klockan 07.50 skulle jag ligga hos Janne Banan och sära på munnen. Gummi ringar sattes mellan tänderna och mamma betalade 50 spänn för att vara inne hos Janne i en kvart. Inte kul. Jag hade ju väntat mig att jag skulle sitta där i år och dar'. Men så blev det minsann inte. Ont gör de också lite smått, eller mer ömmar. Det var tur att kycklingen lade sig som en hölje över allt det onda. Med lite inbillning avbokade jag flowin' passet. Kör gym imorrn bitti istället tror jag bestämt.


På tisdag kommer tågeträlsen. Nu kan vi åka var vi vill!



ett rop på hjälp..

Emelie måste ha hört mina rop på hjälp, för hon bjöd oss på en biltur till stan. En tur som gjorde mig en ungefär sisådär 600 kr fattigare. Dock kan vi räkna bort 200 som jag ska få av min kära far. Och vad handlade jag då? Jo, en jacka. Jag blev kär när jag klev in på Vila! 400 poofff. Min kära tröja på gina fanns också. Fast inte i röd-vit randig så de fick bli en ljusblå-vit. Synd bara att de inte fanns några korallröda i rätt storlekar för då skulle nog den också flugit ner i min påse.
I behov av skor gick vi in på Monki. Usch, jag tycker inte om den affären. Man blir bara väldigt förvirrad av alla färger och former. Nej fy. Fast på en galge hängde den, mörkblå, underbar. Den blev min!  Två tees (mode språk, stavas hur?) rikare, och jag är super nöjd! Bilder kommer nog framöver :)

Jobb sökes.

Första vanliga dagen på lovet idag, och jag sov längre än på länge! Kvart över 10 vaknade jag. Super skönt! Än så länge har jag hunnit damma, dammsuga och tvätta golvet i mitt rum. Tog inte så jätte lång tid om man räknar bort tvättning av golv. För det gick inte alls bra. Det hela började med att jag hade i för mycket vatten så när jag skulle krama ur själva torksaken blev den bara blötare. Och jag orkade inte gå ner ännu en gång för att tömma vattnet så jag hällde ut det mesta genom fönstret istället. Förhoppningsvis hade dem under inte fönstret öppet men det vet man ju aldrig. Sedan gick allt som en dans på rosor. Efter hoppade jag in i duschen en snabbis. Håret var fettigt igen.  JAG HATAR MITT HÅR! Jag måste tvätta det varje dag i stort sett för att de blir så äckligt annars. Kanske skulle det behövas en klippning. Men jag har inte råd.

Vi kör en inköpslista;
ny telefon, ca 2000  - Har jag råd med när jag fått mitt studiebidrag, när jag nu får det?
ny vårjacka, högst 400  - Min är utsliten och förjävlig.
ny tröjor, ge mig!
nya skor, högst 500
och tillsist klippning, högst 400   - Varför ska alla frisörer som jag tycker om vara så dyra?

Jag tror att telefon står överst på prioriteringslistan. Knapparna funkar ju inte! Fast samtidigt måste jag egentligen ha restan av sakerna också. Ge mig ett jobb, någon? Städning eller vad som helst, jag gör det!

Och inte nog med att jag har ont om pengar, jag har en stor finne mitt mellan ögonen också som inte går att klämma sönder. Den gör ont och den är röd som ett stoppljus.


Imorgon ska jag hem och äta kladdkaka tills jag spyr med cissi.


15 februari

Hejsan svejsan :)
En dag som denna söndag har jag varit ute nästan hela dagen! Lite svårt att tro om mig kanske men så var det i alla fall. Har varit ute och eldat massor med saker som fanns ute i bodarna. Inte klokt vad mycket skit det fanns där ute. Vi hittade ett par längdskidor också. Sådana som man har när man är liten? Som man inte behöver ha några speciella pjäxor till som jag åkte runt lite på. Blev super sugen på att skaffa ett par ordentliga som man kan åka på, för de är faktiskt jätte kul! Var flera år sedan jag åkte sist. I femman när vi var iväg till Gillersklack, så länge sen! När det mesta hade brunnit ner grillade vi korv och sen gick jag väl in typ. Det var ingen höjdare att ha stövlar på sig även fast jag hade både tubsockor och sockor. Jag har tvättat nästan alla mina kläder idag också, var jätte mycket saker som behövdes tvättas så nu sitter jag i shorts och fryser. Haha. Måste åka in till stan någon dag nu på lovet också. Jag måste verkligen hitta lite nya t-shirts. Är stor spekulant på en jag har sett på internet och nån i skolan som haft på sig den. Men jag ska prova den först så får vi se. Kostade bara 129 kronor så det var ju inte så jätte farligt. Nu ska jag vidare



Allla hjärtans dag,

14 februari idag alltså. Har redan hunnit äta upp en alladin hjärtan ask. Haha. Senare ska mamma och jag iväg och kolla när mitt lag spelar. Sen blir det tacopaj till kvällsmat, mums!


<3






Ha en bra dag! :) <3

some pictures I took today









Räkost?

home aloone,

Äntligen lov nu då, hade en lektion idag så jag tog ledigt. Sitter ensam i det stora huset och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Troligtvis ska jag ut en sväng och fota för jag är riktigt sugen! :) Kanske slänger in ett inlägg senare med lite bilder, vi får se!



Protester..

Idag protesterar jag mot östgötatrafiken genom att vägra åka buss. Det är absolut inte så att jag har sovmorgon och slutar sent, nej gud nej. Jag protesterar till ungefär halv 4 tänker jag mig. För sedan måste jag ta bussen till Viberga


Och dagens finger går till...

..alla busschafförer som kommer till hållplatserna fem minuter innan utsatt tid. Tack för att att jag fick gå, tack!





Fuck you!

låååångsam död

Jag tror min kära följeslagare börjar ta sina sista djupa andetag. Knappar som slutar fungera och super seg med allt. Det ser inte lovande ut det här.. Men som tur är så får jag studiebidrag snart. Kanske skulle införskaffa en ny följslagare då. För den här har ju faktiskt hängt med i 2 år om en vecka och några dagar. Gud va glad jag var när jag hade köpt den. Samma dag som jag kom hem från Ljusdal när jag hade åkt upp dit själv!

Men som tur är har jag vart uppmärksammad på den nedåt gående trenden i min trogna vän, så jag har börjat leta fram en ny. och såklart har jag hittat en ny favoritsh! Denna gång en platt fin.



Är den inte söt? Brun eller silver, brun,silver,brun,silver,brun,silver.

Ett till bara..

Har ju glömt bort att skriva om vad jag har gjort idag mitt i all den här upphetsningen. Skoldagen började med svenska, as usual på tisdagar. Vi tränade på talspråket igen. Hade b.la. en övning i halvklass där vi skulle ha möte i en förening. Som avslutning på tal-delen ska alla hålla ett fem minuters tal om valfritt ämne för klassen. Vet inte vad jag ska ha än men har börjat funderat lite smått på det. Lektion nummer dos för dagen var matte. Usch och fy och blä. Hoppas bara att jag har någon annan lärare i B och C kursen. Hon och hennes röda böcker som är orange kan köra upp sig någon stans snart. 
Som sista lektion hade vi historia. Wiehoo, not! Tur att vi fick finbesök under den lektionen. Folkbladet och någon ifrån styrelsen i bandyn kom och skulle ge blommor till Arre. Han har vunnit VM guld i bandy, för Ryssland. Haha! Så på torsdag blir det tårta på svenska, Kristina bjuder! Men lektionen fortsatte när de hade gått och då var det jepordy (kommer inte på hur de stavas) som stod på planeringen. Inte kul nånstans med den där campus saken.

Det var väl skoldagen, eller vi hade k-tid också men de skrev jag ju nu. Efter skolan gick jag upp till Luvata parkeringen och väntade på skjuts hem. Väl hemma lade jag mig och kollade på andra gustaf filmen. Hade inte sett den innan. Haha! Men undra om man kanske skulle ta och titta lite på provet och laga mat. Idag står jag för maten till mig och Pelle. Kyckling med ris eller kyckling med potatis. That's the question...



Mammas blomma som hon  fick i förtidig födelsedagspresent av mig igår (;

-

Varför kommer prov och läxor alltid veckan innan lov? Den här veckan har jag 2 prov och en läxa. Var skulle jag börja liksom? Fast anatomi provet hade jag ju igår. Det kändes faktiskt helt okej när jag var klar med det. Även fast vissa saker var lite svåra och det man hade läst på som mest om typ var knappt inte med.

Imorgon har jag prov on upplysningstiden tror jag det hette. Revolutioner och allt vad det är. Inte det lättaste när de är en campus elev som verkar gå i typ lågstadiet heller. Vågar inte skriva på tavlan för att han är rädd för felstavning och allt möjligt. Genomgånger som man hoppar hej vilt mellan olika ämnen på så man inte förstår något. Nog om det. Jag har engelskaglosor tills på torsdag också. Får väl tacka innebandytuneringen för att jag bara har en lektion på fredag. Because I'm worth it.


Just a drop in the ocean.

Idag disskuterade vi sommarjobb för fulla muggar på våran sista rast för dagen. Jag säger bara ge mig sommarjob, ge mig cash! Lundinen berättade att hon hade tänkt att söka på Storängsgården, hjärnsmäll! Jag har ju faktiskt haft praktik där. Cissi sa att Städföretaget sökte, kanske skulle gå ner dit imorgon efter skolan. Kommunen får jag inte glömma heller. Har suttit här och knåpat ihop ett CV. Fy vad svårt de är! Referenser var nästan svårast, haha! Men jag tog mamma ifrån viberga sen vet jag inte. Måste ju höra med henne om det är okej också. Sen får hon läsa igenom de också och godkänna. Måste ju skriva en jobbansökan kanske också? Jag vet inte. Hm. Får gå förbi och kolla imorrn.


Låt kiiiisen tala,



Varning för dålig kvalité!

En vecka kvar

Shit vad fort den här helgen har gått! Imorrn är det redan måndag igen och klockan 0700 ska jag sitta på bussen på väg till skolan. Eller nej, inte skolan förresten för jag börjar inte förrän 10.00. Så jag ska upp till medley och gymma lite innan jag åker till skolan. Har prov imorrn också. 2 korta lektioner och 1 prov. Inte alls så kul. Fast provet har jag faktiskt tränat lite på under helgen, anatomi. Suck! Den största delen av min söndag har gått åt till att spela buzz. Jag säger bara oj oj oj vad jag ägde ut dem ibland! Haha!  Fullt med snö har de kommit också så vi kunde knappt gå ute på grusplan förut när vi gick och hämta lite buzz spel. Imorgon blir en lång dag, kommer inte hem förrän framåt 5 för jag missar tre bussen. Inte kul!

headline

Sådär, nu var maten avklarad. En aning mätt. Iställt för hasselbackspotatis blev det klyftpotatis. Mycket godare om man frågar mig! Nu är de bara efterrätten och pajen som fattas sen får man gå och lägga sig. Haha. Nej vars. Tror faktiskt att jag ska ta och kolla på melodifestivalen endå. De brukar ju kunna vara rätt kul ibland. Åtminstonde mellanakten förra året. Hihi.



Ett litet smakprov :) och nej, jag orkar inte vänsterjustera det här :)

Fixat och klaaaart

Sådär, hela förmiddagen gick till att plocka undan  och så i mitt rum. Nu på eftermiddagen har jag tagit ledigt. Haha.  Tittat på Kung fu pandan och 2an till den. Även fast den bara var 20 minuter och bara var någon liten berättelse. Fast nu har jag satt mig vid datorn istället och väntar på gäster. Vi ska ha kalas för mamma och Pelle så mormor och lite släkt kommer. Mums, hasselbackspotatis, kött/kyckling, kantareller och bearnaissås med glass och bär till efterrätt och sen paj! hihi :) Ikväll börjar ju melodifestivalen också. Fast jag vet inte om jag ska titta än. Scotts är ju faktiskt med så lite lockar de ju.


lite uppdatering innan helgen..

Goddag mina damer och herrar. Sitter i skolan och snart ramlar huvudet in i skärmen, på riktigt. Så trött är jag! Gick upp redan 06.10 för att jag skulle iväg på Flowin som började klockan sju. När passet som höll på i 30 minuter var slut gick jag och johanna iväg till relaxen och bada bubbelpool och låg i den kalla bastun. Jo den var kall, kanske inte det första man tänker på när man hör bastu. Utan ett varmt rum med träväggar och dåligt ljus. Men den var sönder. Halva agregatet (stavning?) var sönder så de kom typ ingen värme över huvudtaget. Fast det var skönt endå!
Sedan gick jag iväg till ishallen för det var tänkt att jag skulle åka skridskor på idrotten. Jo, det blev ett varv längst kanten sen gick jag och satte mig. Skridskorna var för stora och sladdriga så det kändes ungefär som att jag skulle ramla och slå ihjäl mig när som helst. Snö var det ute också. Jo, jag gillar snö. Men inte i februari. Varför kunde den inte komma för typ någon månad sen eller två?

En kvart kvar bara, sen kommer bussen som ska ta mig till det underbara landet ingenstans. 


-

Glömde bort att skriva igår när jag kom hem från skolan. Vet inte vad jag gjorde egentligen? Var hemma vid halv 3  sedan åkte jag iväg på core vid halv 6. Timmarna bara rullar förbi. Core var jag som sagt på igår, helt okej måste jag säga. Lite svårt att hålla balansen och så ibland kanske med det är ju skit samma. Sedan har jag suttit och pillat lite på gitarren. Jo jag har faktiskt lärt mig en hel del, kan b.la. spela lite tabs nu. Det var inte alls så svårt som jag trodde. Haha.

Idag har jag först varit i skolan. Som tur var fick vi sluta en timme tidigare ifrån Naturkunskapen. Är nog ingen som tackar nej till det. Vi bugar och bockar för att vi fick Arne ibland tror jag. Har aldrig haft en hel lektion på 1 h och 25 minuter en ända gång! När jag kom hem gick jag direkt över till Cissi för vi skulle se på film. Sandor slash Ida började vi se men jag var tvungen att åka på träning så hann inte se klart.
Träningen gick väl ganska okej. Varken bra eller dåligt. Bestämde med Johanna också att jag ska följa med upp och träna imorgon bitti. Har nämligen inställd engelska så börjar inte förrän 11.40. Så istället för att gå hemma kan jag ju faktiskt köra lite gym. Tränat varje dag den här veckan, snart blir jag väl bodybuilder. Eller kanske inte..


historiaaa >_<

Historian började precis. Håller på att ska köra någon tävling men jnst nu har läraren genomgång om socialism och skit. Blev ju inte så mycket mer skrivet igår än det jag skrev i skolan. Men jag var ju på pilates på kvällen. Det var inte  ett dugg kul!!! Alldeles för konstiga saker måste jag säga. Ikväll ska jag gå på core, hoppas det är mucho roligare!

Undra om man ska ta och lyssna nu då.




skuulan

Sitter i skolan nu igen. Har haft en lektion än så länge och om en kvart börjar en 40 minuters engelska. Slutar inte förrän vid halv 5 så de blir en låååång dag i skolan. Hinner vara hemma i ungefär 45 minuter innan jag ska iväg på pilates (; haha får hoppas att de är kul bara :)

1 februari

Nu har det gått en månad på det nya året, en riktigt snabb men endå så långsam. Känns som att det aldrig varit lov ifrån skolan ens!

Blev ju somsagt innebandy idag. Det var väl helt okej. Hemma hos Johanna var det hon, jag och Becca, det 'gamla' gänget ifrån Grosvad. Haha. Efter innebandyn åkte familjen iväg till farmor för att äta. För ovanlighetens (ironi) skull blev det fisksoppa. Wowowowow. Lite ljudeffekt på det hela.. Men tillsist tjata jag sönder pappa att vi skulle åka hem så sen när jag kom hem har jag städat lite på mitt rum, skruvat upp en spegel och laddat hem ett nytt program att lyssna på musik i, winamp. Än så länge tycker jag det är mycket bättre än de andra jag hade förut iaf. :P

Skola imorrn också då. Börjar 10 och slutar halv 5. Det är nu alla tänker shit hur många lektioner har du på en dag eller, typ sju-åtta stycken eller? Nej. Jag har faktiskt bara 3 jävla lektioner. En timme historia, 40 minuter engelska och 1 h och 30 minuter innebandy. Alltså har jag mer rast en lektioner på måndagar. Det är ju tur att man har underhållning.


don't know any good headline.

Blir ett snabb inlägg. Följde med Johanna hem efter deras match. Nu står hon och Becka och sminkar sig sedan ska vi träffa Tapper och sedan upp Aluceum igen och se herrmatch. Så lite snabbuppadatering där men skriver kanske mer senare.. Vi får se :) men troligtvis.


RSS 2.0