Tills döden skiljer oss åt

Idag har det hänt. 28 juni tvåtusennio gifte jag mig. Jag tog min Sofia Randleff och valde att älska varann i nöd och lust tills döden skiljer oss åt. Frieriet och vigseln höll rum samtidigt ungefär. Vid vattnet ute i en skog. Jag gjorde blommbukett och Sofia gav den till mig. Naaw.
Vi följde med Cissi och Jocke till något sommarstuge område där de skulle bada. På vägen hem vrålar jag till så står de en älg ute på åkern. Varför blir jag så exalterad när jag ser älgar? Pappa brukar bli arg när jag skriker till och han tvärbromsar. Så jag bad om ursäkt. Det kom upp hemska minnen usch de var hemskt. Den här gången hade vi åtminstonde fönstrena öppna så inga flygande bebis älgar kunde komma.

Imorrn far jag till stugan. Kommer hem på torsdag. Jag ska sola tills jag dör ungefär tror jag. Eller försöka iallafal.. Tror jag har fått rätt mycket färg i ansiktet typ. Mjaau. Måste ju packa också.. ÅÅH vad jobbigt allt blev nu.. :P Hahah
Ha det bra de här dagarna. En kväll ska jag lägga in alla bilder på min hårddisk så någon gång inom en snar framtid får ni se bilder från Kolmården.. :)

17 månader!!!!

Idag är det fem månader kvar till jag fyller 17. Och det betyder att det bara är 17 månader kvar till jag fyller 18. Det är nästan ingenting ju, inte om tiden går fort iallafall, det är bara att hoppas! Skit på er alla som kommer tänka " gu vad skönt det är att fylla på första delen av halvåret" Men tänk sen när vi blir äldre, när vi har passerat 21 då spelar de inte längre någon roll. Då är det bättre att vara yngre. Hihi Då får man inte nya siffror lika snabbt på året. Sug på den ni :P HHAHA


Bajktrip

Imorgon åker vi till stugan. Ni kanske trodde att jag hade åkt men inte. Dagen har först spenderats ute på balkongen. Sedan tog jag, Sofia och Cissi en cykeltur till Skiren 45 minuter dit och dubbelt så långt hem. Säger inte vad det beror på. Bara att det börjar på S och slutar på ofia. Haha. Vi har spankats och dödat myror typ. Vattnet var kallt så kom till midjan, där vände jag.
Nu väntar jag på att pappa ska beställa pizza bara för att han inte orkade laga mat, eller förresten så finns det inget hemma. Jag ville ha perfect, då kunde vi ju stanna på B-hallen samtidigt men näää. ÅÅH!

Niceweather

Yey. Fin väder ute idag också. Har gått igenom allt på datorn så nu blir sätta sig i solen med en tidning.. Eller kanske bok? :)
Puss och kram

Dejtar kudden ikväll också

Ska lägga mig nu, inte lagt mig såhär tidigt sedan innan sommarlovet. Och idag har det ju varit det i två veckor.
Mamma hade tagit med sig nya veckorevyn till mig så ska läsa igenom den lite, inte allt för noga bara. Måste kunna läsa den i stugan! :) Kanske skulle försöka lura till mig yttligare en tidning av pappa också. Kanske någon fototidning..? Skulle vara kul :)

Puss och godnatt. Hörs imorrn lovers!

Min dag

God kväll! Sitter vid mitt skrivbord med datorn i knät. Då kanske ni undrar varför jag sitter där när jag ändå har datorn i knät? Det är nämligen så att jag sitter i en fotölj med fötterna på skrivbords stolen. Eftersom att den är som en pall fast med hjul och rumpformat säte så har jag fötterna där istället så man kan luta sig tillbaka i fotöljen! :) Sitter alltid så här men ändå.. :)

Nu är jag hemma från mormor. Vi har ätit bullar och tårta, badat och ätit kvällsmat. Känns som att vi mest har ätit när jag läser nu. Men det var faktiskt så att vi badade hur länge som helst andra gången. Jag och Linda mot Pelle och Sebbe körde volleyboll men det övergick mer till att klara av att ha den i luften så länge som möjligt. Klarade väl en 30-40 stycken som högst annars låg vi runt tio kanske.. :P Kom över 20 sträcket några gånger iaf. :)

Tror att jag har fått lite färg på mina armar också. Fast det kan ju vara från de andra dagarna de här veckan också för jag har varit ute ganska mycket, kanske inte så konstigt men tanke på vädret.
Den nya bilen var jätte fin utanpå, kanske inte lika fin inuti som man väntade men helt klart godkänd :) As coolt att man tröck på en knapp så öppnades och stängdes dragdörren automatiskt. Den knappen gjorde Loke och Wikings buss fulländad. Stod och tröck på den hela tiden innan vi skulle åka och frågade ifall någon skulle hänga med. Sötnosar.

Imorgon kommer pappa hem. Någon gång under dagen. Och sedan åker vi till stugan. Antingen imorrn eller på måndag. Jag vill nog åka imorrn. Känns som att det ändå inte händer något hemma, då kan vi ju ligga ute på öarna och sola och åka båt och så. Jätte mysigt! :) Måste ta med mig kameran då ockå ju. Fast jag vet inte om det är så mycket batteri kvar.. Och laddaren är hos mamma. Typiskt. Men men.

Jag berättar hur det blir imorgon, annars så märks de ju.. :)


Nananaa

Nu är det inte så många timmar kvar tills vi ska till mormor iaf. Vaknade vid 10.15 så tiden har gått riktigt fort :) Tror mamma och Pelle skulle komma någon gång mellan 14-15 så ett tag kvar är det ju ändå..
Lyssnar på Gyllene tider nu igen, dom är faktiskt bra! Jag kan inte riktigt bestämma någon favorit låt heller. Sitter och sjunger med i alla. Eller det gör jag iofs vad det än är för låt. Haha :P


Dejt med kudden

Åh vad trött jag blir. Tror ni jag gick och la mig eller? Nej precis. Jocke kom och hämtade Cissi så jag hakade på ner till centrum och runt lite. Kom inte hem förrän nu, orkade inte mer :P Ska kolla runt lite nu innan jag ska sova, se om jag hittar något intressant.
Har gått runt med mitt nya diadem hela kvällen. Hade ett på mig till Söderköping först men de skavde så mycket. Så hittade jag ett rött med en fläta typ för fem spänn och de var underbart :) Hhaha.. Och fotlänken också, höll nästan på att skriva fotboja haha..Den är också mys :)
Försöka sova länge imorgon också så klockan går fram fort tills vi ska till mormor :)

Puss och godnatt

Promenix

Blev en promenad även denna kväll. Tog ett varv ner till centrum, fast vi vände ungefär lika snabbt som vi kom dit. Frös som bara den så gick ifrån de andra vid hängbron.
Trött är jag också. Blir nog en tidig kväll. Eller inte nog, det blir.
Imorgon ska jag få träffa min älsklingar :) Liiike it.


Proppis..

Usch vad proppmätt jag är. Tog en twin peaks tror jag den hette? 3 kulor och mjukglass. Varför tar jag alltid så stor när jag vet att jag blir mer än proppmätt? Typiskt mig. Sofia har bilder så kanske lägger upp några. Annars så blev det så att Petra följde med också så det var jag, Sofia, Emelie, Cissi och Petra. Full bil alltså :P
Stannade till på en outlet som säljer ut typ saker från Glitter. Hittade typ halsband, fotlänk, hårnålar, diadem och ett hårband tror jag :P 35 spänn. Billigt och bra.
Väntar typ på Cissi och Sofia nu. De skulle äta. Jag fattar inte riktigt hur de orkar.
Annars så har Pelle köpt en ny bil :):) Chevrolet stooooor 7 sätes. Cooolt va? (A) :D

Glass glass glass

Satsar på tidig uppdatering idag. Eller asså, senare är det nästan förbjudet att sitta inne. Jätte fint idag också, ska ju nog somsagt kolla lite fotboll idag och till Smultronstället förhoppningsvis. Orkar inte koppla in hårddisken just nu så lite bilder från mina vänner djuren kommer ikväll eller någon annan dag.
Imorrn ska jag iväg på kalas at my grandparents place. Conny fyller år och Linda, Sebbe och alla barnen så ska ner dit och bada och fira :) Mycket naajs. Hihi :)

Micro på gräsmattan?

Nu är jag hemma. Har blivit en hel dag borta! Redan kvart i tio tog jag, farmor och mina kusiner Ebba och Elsa bussen in till stan. Missade första bussen till kolmården för att inte farmor lyssnade på vad jag sa så fick vänta ett tag. Orkar inte berätta så mycket om Kolmården nu för jag är trött :P Sedan stannade jag i stan på vägen hem. Tog spårvagnen upp till affärerna, sprang lite snabbt in på Indiska och köpte ett par ballerina skor och sedan letade jag upp Cissi, Sofia och Emelie på intersport. Hittade rougeborste och sminkborttagning på HM och så åt vi på Sandy's.
Åkte hem och möttes av att vår micro stod på gräsmattan. WTF?! Vi är ensamma hemma i helgen och markus hade glömt bort att han poppade popcorn så han vädra hela huset typ. Jag var inte glad om jag säger så. Sedan har vi bara varit ute och gott och spelat basket.

Imorrn ska vi nog kolla på lite fotboll för det är fotbollscup och så ska vi till Smultronstället några tjejor :)
Just ja, Cissi har fått körkort också. Wihoo :)

Man kanske skulle flytta till Göteborg

Hm.. Någon gång i mitt liv vill jag bo i Göteborg. Då ska jag ha årskort på liseberg. 1295 spänn fan, sjukligt billigt! Tre gånger och man har tjänat på de liksom typ. ÅÅH älskade Liseberg.
Sofia och jag sitter och pratar om att kanske åka till Grönan, fan va kul de skulle vara.

Annars så är jag inne i en period med Gyllene tider. SÅÅ mycket sommarkänsla! Kommer och tänka på när vi jobbade på hans turne i Linköping för ett par år sedan. Det ni. Jag höör hur avundsjuka ni var. Förresten kommer jag ihåg att jag var assjuk då och tappade rösten i en vecka :') naaaw vilka minnen. De var så kul att inte kunna prata :P Hihihih

Nu ska jag sova så jag orkar klappa elefanterna imorrn. Nooot. Men titta på dom :)

Sov gott och puss och kram

Kolmårdensdjurpark är dit jag vill åka nananana..

Jag har glömt att berätta! Imorrn ska jag till Kolmården igen och snacka med mina polers. Eller ja, det var ju ett år sedan men ändå. Var där året innan också men sedan hade jag inte varit där på några år.
Ska tydligen åka buss kvart i tio. Men vad gör man inte för sina kära kusiner. De kan ju inte få åka själva med farmor, då skulle inte jag heller vilja åka dit. Tänkte ta med mig kameran också och de big objektiv. Vi snålar inte på insomningen här inte. Några snygga pics på tigrarna och aporna skulle ju inte var helt fel. Inte på grisarna heller. Mums mini grisarna i klappgården <3


Bibibibibiibibibi

Jag fick med mig pappa till stan. Jag fick hem honom också. För det var så det var, jag körde nämligen.
Var på Maxi och spanade lite. Blev lagom mycket typ.. :) Fast lite mer hade ju inte skadat.
Mjoo.. vad blev det då? Ett långärmad tröja, kjol (!!!!), ögonbrynsskugga, mascara, eyeshadow pencil ( hahha kommer inte på hur man översätter, eller de låter konstigt :P ) och pads.

Varför har jag inte testat ögonbrynsskugga förut till mina nästintill vita bryn? Funkade ju perfa de här :):) Mycket nöjd!
En kjol blev det också ja. Jo jag har faktiskt tänkt på att köpa en. Den stod liksom och ropade på mig. Rawr. Eller något.

Jag är mer en nöjd! Tar kort om jag kommer ihåg och känner för det typ :P

Annars så ska jag nog iväg till Lien sen. Bada och plocka ner Åsa och Olas husvagn :) Senare ska jag äta jordgubbar. De kommer växa ut jordgubbar ur öronen på mig snart. Har ätit det varje dag sen i Lördags tror jag.. But I still like it :)


Uppe med tuppen typ..

Idag är det en till varm dag. Det ska det vara i många dagar nu förövrigt. Plockade bort två fästingar förut som jag hittade. Hm hoppas jag inte har några kvar nu bara. Fick gå upp redan 06.40 idag för jag skulle åka med ner till Finspång med mamma. Tänkte försöka lura pappa att vi ska åka till stan när han kommer hem från stugan. Lite fram och tillbaka kanske men wtf. Maxi skulle vara perfekt. Har lite saker som jag vill handla och nu när rean har kommit igång är de ju bara att fynda fynda fynda!!  i liiiike it.
Lite färg har jag fått de här två dagarna har jag sett i allafall. De går ett sträck mitt på benen typ och efter linnet. Skit samma, det ska bli värre. Tänkte köpa sololja också så det blir extra stekigt :D

Alla älskar Måns

Blidde kubb och jordgubbar på kvällskvisten. Jag och mamma spelade. Jag hade en kvar att kasta ner och mamma fem. Sedan började hon brilljera och fick ner allihopa på sju omgångar kanske och vann. ÅÅH vad sur jag blev!
Blev Allsång på skansen och jordgubbar på det. Gú vad jag tycker om Allsång. Kollade på Lotta på Liseberg för att kolla om det nådde upp till Allsången nivå, men naae. Det var okej, men inte mer. Nästa programledare får helt klart bli Månsen för mig. Det skulle inte göra någonting överhuvudtaget. Alla älskar Måns.


16.00.05

Tanterna har cyklar förbi fler gånger, jag har klarat av 14 kicks och jag har varit ute och cyklat.
Det är ungefär vad som har hänt de här fyra timmarna.
Jag slog nyss årsbästa i kicka bollen, var mycket nöjd över mig själv eftersom att det var andra gången idag!
Jag har även tagit med mig lillabror och cyklat till Hammarn för att köpa glass, en cornetto jordgubb. Mums!
Sitter och funderar på var katten är, hon har inte visat sig imorsesedan hon lade sig över hela tidningen som jag satt och läste. Gav jag henne för lite uppmärksamhet så hon tröttnade på att var kvar? Det återstår att se tills ikväll..


Puckooooon!

Hello darlings..
Idag är det tisdag, för den som inte visste det. Solen steker lika mycket idag som igår, har suttit i solen och läst tidningar, spelat fotboll och plockat smultron. Har fullt med smultron i en slänt ner mot vägen fast det var inte så många som var mogna. Jag längtar nog mera till jordgubbarna har mognat! :)
Just nu sitter jag på samma ställe som jag satt större delen av dagen igår och lyssnar på en skördeströska som kör på åkern. Det måste vara något konstigt med han som kör. Igår när jag låg och kolla på Big Brother var det världens liv. Då gick jag ut och kollade och såg att traktorn körde runt på åkern klockat halv ett på natten. Har bönder inget bättre för sig om nätterna? Jag kunde somna iallafall tillslut.

Tänkte nog ta och äta snart också. Frågan är vad det ska bli för gourmet mat. Igår blev det Pan pizza. Satsar nog på något lite godare idag. Lasagne fanns i frysen tror jag?

Och vad fan är det för idioter som cyklar förbi här? Två tanter är det. De cyklar inte tillsammans men de åker här fram och tillbaka fram och tillbaka. En liten påse i korgen som är lika tom varje gång. De har nog cyklat förbi här 3 gånger bara idag!! Och då har jag bara suttit här i en timme! Fortsättning följer...

Tv.

Jag slog mig själv i 'klockan', fick tio förut istället för åtta. Spelade lite kubb förut också som mamma köpte efter att jag hade ringt o klagat på att det inte fanns något. Tog en match mot Markus och jag vann. Fast det berodde kanske på att Markus gav upp när vi hade spelat hälften.
Nu ligger jag och kollar på Kalle och chokladfabriken. Den är faktiskt ganska bra, mysig på något sett. :)

Ska kolla vidare nu..


På spaning i Grytan..

Jag blev inte långvarig i solen. Läste ett kapitel på någon tråkig bok sedan tröttnade jag.

Började köra lite 'klockan' med mig själv. Ni vet när man kickar bollen så många gånger som möjligt utan att bollen nuddar marken.  Fast jag kör en egen sorts tävling och ska försöka kicka högre än rekordet för dagen varje gång. Kom upp till åtta.
För några år sedan klarade jag faktiskt av 20-30 st på fötterna. På gamla goda tiden. Får träna upp det så jag klarar det igen.
Men såklart tröttnade jag på det också och tänkte att jag skulle leta efter katten som jag hittade under en båt där hon låg och svalkade sig. Hon hoppade fram så stod vi och gosade ett tag. Följde med mig till framsidan där jag hade lagt ut en handduk. Och där skulle hon försöka böka sig under. Allt för att få skugga. Under mina fötter och armar försökte hon också utan resultat.

Jag tröttnade igen och tog fram datorn till ytterdörren vid vårat bord där. Så nu sitter jag i skuggan med datorn istället och tittar på alla bilar och människor som åker/går/ cyklar förbi. Jag känner mig lite som mormor Gerd. Den ända skillnaden är bara att jag inte vet vad alla som heter går förbi..

Det är grymt tråkigt att sola själv. Jag vill till Älgsjön men Cissi vill inte komma och följa med mig dit. Och mamma jobbar. Livet är bra orättvist.


Schtek.

Godmorgon! :)
Solen skiner ute, har precis suttit ute och ätit frukost och läst tidningen. Nu tänkte jag ta med mig en bok och lägga mig och steka :)

Puss&kram

Jag var bara inte gjord för dessa dar'

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men slumade vad jag skulle in på då blev det de här.
Sedan Cissi åkte idag har jag inte gjort annan än att gå mellan datorn och tvn typ. Låg och sov ett tag och fikat också.. Hela kvällen har jag suttit vid datorn och de senaste timmarna kan jag inte säga vad jag har gjort vid datorn för det vet jag inte själv. Klickat fram och tillbaka mellan Aftonbladet och Facebook. Så mycket har inte ändrats sen jag klickade första gången. Får väl gå och lägga mig eller nått. Sätta på en film. Inte är jag trött heller.
Imorrn kommer det hända ungefär lika mycket. ÅÅÅH jag hatar att bara sitta här. Ge mig ett liv.
Hejdå.




Var bor du lilla råtta, i en hatt..

Hej kompisaaar :)
Idag fick jag äntligen sova ut, klockan 10.45 vaknade jag. Haha Cissi påstod att hon bara hade varit vaken en kvart men jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Har vaknat vid nio de andra dagarna hon har varit här och då har hon varit vaken i någon timme redan :P
Nu har hon iallafall åkt nyss typ. Tur att hon missade Biggans uppvisning under äppelträdet förut. En rått lek!!! Fy jag trodde jag skulle dö nästan när jag såg den :P Tur att råttan var död iallafall. Först verkade det som att hon bara skulle leka men sen såg jag hur hon åt upp hela svansen. Uscha!
Har precis duschat, håret hade ganska mycket hårspray i sig från igår :P
Förresten så har jag en kompress på mitt ben. Skavsåret från jätteskorna har blivit äckligt och klibbigt. Det gör ont faktikst.. :(

Puss&Kram



Kolla vad synd det är om mig :( Under hela den dära typ

Lammkött

Okej det var inte så kul just idag. Kanske berodde på att bandet hade paus i hundra år så vi frös ihjäl och gick hem. En låt dansade jag iallafall. Att det var bonn-Anders vill jag helst glömma. Jag visste ju inte vem det var!!! Det stank om han och svetten rann. Snubbla gjorde jag också när han tröck undan mina fötter. Fy faan! Tur att han fick nya napp. Lammkött, oerfarna som knappt hann komma in under tak innan han va på dom.

Men sminket är jag fortfarande nöjd med. Jag måste ta mig fan ta och köpa en svart ögonskugga. Något positivt med kvällen.

Förhoppningsvis får jag nallen som mamma vann åt mig också.. För jag slösade 30 spänn och vann inte ett skit.

De bjuder upp till dans..

Då var vi klara. Sotade mina ögon för första gången och blev faktiskt helt okej nöjd. Göran och hämtar oss med något tåg vid tjugo över nio typ. Om en halv timme alltså. Frågan är om man ska ta med sig en tjock tröja..? Tror det va för det är ju bara 15 grader typ... Botten upp!

Då var man kändis också..



Detta hittade mamma när hon gick in och kollade på http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5356541 med andra ord nätartikeln om Polustus. Håret är klart nu. Kläder och smink ska sättas på men först ska vi äta.
Puss och kram :)

Who's in there?



När jag åkte förbi Malin satt jag väldigt obekvämt och hade en vattenflaska mellan benen.. Men jag ser inte ledsen ut för det.

Får jag lov?

God morgon. Bättre att regnet öser ner idag än igår eller vad man ska säga. Lite moln igår hade ju åtminstonde inte skadat. Vi har legat nere i soffan och tittat på tv och ätit frukost men orkade inte kolla mer så gick upp och satte oss här. Idag ska vi nog iväg på dans på björkliden.. Haha Max Rogers är där och spelar (;

Galenpanna!



Lägg märke till att Randy cyklar baklänges här, han är galen! Själv är jag nöjd över att jag kan cykla på en två hjulig vanlig cykel utan stödhjul, haha!

Badpremiär och polustus cyklar

Även jag råkade flyga i vattnet. Eller råkade och råkade. Nu är det gjort iallafall så behöver man inte gå och säga att man inte har badat.. :P Haha. Vet inte om jag kan säga att de var kallt. Men det var inte varmt heller. Hmm..

Men jo vars. Annars har vi precis sett  på Se upp för dårarna som gick på tv 4 film.
Får hoppas att vi kommer i säng tidigare idag. Är helt slut och har ont i huvudet. Kanske inte så konstigt heller med den där masken. Endast festplatsen nästa år, hör du det mamma? Det var liksom då de började bli okej för de inte var så soligt. Nu kom jag på att mina svettiga strumpor ligger i bilen med den svettiga dräkten hahah.


Får bli bilder på alla cyklar nu typ;

                               

klickbara

Polustus 2009

Nu var mitt första Polustus avklarat. Eller det var ju flera timmar sedan men ändå. Har precis kollat igenom de ca 500 bilderna som Cissi tog och rensat ungefär 100, fast då är de ändå mycket kvar att rensa.
Men iallafall. 14.00 gick vi iväg från Björkliden och då hade jag redan gått runt i dräkten i en timme utan huvudet. Lite halvt svettig redan då. Efter att ha gått kanske 400 meter var jag genom svett och kunde knappt andas. Fick vatten medans jag gick där och delade ut chokladpengarna. Gick åt sidan vid min busshållplats och andades sedan hoppade jag upp på en vagn istället under hela turen ungefär och vinkade där ifrån :P Sedan blev det och gå igen när de bara var en uppförsbacke kvar. Så det blev inte så mycket gå. Men det räckte kan jag lova. Direkt typ när vi kom tillbaka till Björkliden skulle jag och Johan som bytte om till Göte Grävling från söderköping in till festplatsen och dela ut godis och dansa runt stången med alla små barn. Var ett antal ungar som klängde om jag säger så.. :P När jag äntligen fick ta av mig kläderna sedan var jag dyngsur in till trosorna och hade skavsår på bena. Intressant jag vet :D



jag är ute på promenad :D



Barbie och Ken



The big varpa smurf :P



Monchichi, Göte Grävling och alla barn dansar

Nu påstår Cissi att hon ska bada så vi ska till Dammen :P
Det där var bara ett väldigt fåtal bilder. Men lägger nog kanske upp flera senare.. pusspuss :)

Today is the day

Japp idag gäller det. Just nu skiner solen ute med det ska enligt smhi bli regn på eftermiddagen. Det är bara att hoppas på det bästa.
Cissi och jag har precis ätit frukost. En bra start med jordgubbskräm och mackor. Blev i stort sett dumförklarad av ett par som åkte förbi i deras bil när jag trodde att tidningen skulle komma idag? Hmm. Visste inte ens att de var röd dag :O. Ska snart ner och borsta tänderna. Vid ett eller lite senare kommer mamma förbi och hämtar oss så åker vi upp till Björkliden och klär på oss. Cissi ska ta kort så ni får la se hur jag såg ut sen :D

Puss och kram och ha en bra midsommar! :)


Glad midsommar!

Glad midsommar!


night meal.

Äntligen ska jag snart få gå och lägga mig! Har tjatat i över en timme på att hon måste vara trött! Haha. Var nere och åt för en stund sen, båda var hungriga så vi tog pan pizza och multi-juice gottttt :) Nej nu ska jag ta och stänga av.
Hörs när jag har sovit typ :) Sleep tight

Spegel spegel på väggen där

Nu har Cissi kommit. Eller för flera timmar sedan. Vi har precis kommit hem från en foto runda. Var nere vid dammen och tog kort och kände på vattnet. Inte badvänligt säger jag bara. Haha. Lägger in bilderna någon gång. Idag eller någon annan dag. Har hunnit spela monopol en omgång. Behöver jag ens nämna vem som vann? Var borta på Polustus ett varv också och kika. Just ja, ställt fram en säng till Cissi också i mitt rum. Det är lyxigt att sova hos mig.
Imorrn kommer Sofia också och sover här till lördag. Mitt rum blir fullt, så nu får ingen mer komma, syynd :) Eller iofs. Det finns ju flera rum lediga. Nu ska jag visa Cissi en sak. Puss och hej






Ganska modernt med stövlar måste jag säga..

burks on the road



De här hittade jag i veckan när jag var ute en sväng. De låg prydligt på rad inne i skogen på en stig.
Någon kanske inte orkade lämna burkarna där den var utan tog med sig dem och la på rad i skogen istället?
Eller så var det någon som var orolig för att han/hon inte skulle hitta hem, lite som Hans och Greta.
Inte vet jag.


Det har fortfarande inte slutat regna. Stekte plättar förut så att jag trodde jag skulle dö. Först blev de perfekta, sedan blev de kolsvarta och sedan blev de perfekta igen. Tur att majoriteten var perfekta. Som grädde på moset brände jag mig på lillfingret. Kanske skulle stoppa ut fingret genom fönstret och låta regnet kyla ner det. Eller så spolar jag helt enkelt lite vatten i kran och kyler det.



Saft saft hallonsaft, lite bubbel ger den kraft

Det regnar ute. Fan jag som cyklade på en omöjlig fucking Polustus cykel hem igår. Jag trodde den var normal. Men inte. Däcket var för hårt åt skruvat så jag kunde knappt trampa. Gick med den halva vägen istället typ. Går nog upp med den idag också men jag blir ju så blöööt.

Får nog klistra hallondricka idag också. 20 backar kvar, pust och stön! Men bättre än att göra ingenting.





Bilder från gron. De har ingenting med texten ovan att göra men jag la precis in dom på datorn och blev så grymt nöjd med dom. Känns som att jag fångade upp känslan med bilderna. Eller nu vet jag inte vad jag snackar om men kort och gott : Jag blev nöjd nöjd nöjd

Pics

Här kommer det *trumvirvel*



glad var hon visst bara på den här bilden...






Emelie och några tjejor :)

Fy farao vad jag är snäll.

Väldigt dålig uppdatering idag. Jag skyller på blogg.se. Gick ju inte ladda upp imorse när jag hade skrivit jätte långt >_< Åh irriterande!! Nu har klockat iallafall passerat tolv och jag har varit borta på Polustus sedan vi kom hit i stort sett. Har målat lite, kollat på och klistrat på lappar på Hallondrickorna.. :) Om de blev raka och så är ju en annan sak.
En sladd har jag här också. Men jag är alldeles för trött för att koppla in hårddisken när jag ligger i sängen. För det är precis vad jag gör just nu. Ligger i sängen. Det är skönt, för jag är trött.

I ett av alla dessa inlägg som inte publicerats idag och i  arkivet finns bara de två första raderna med så skrev jag att Cissi och jag spelade Monopol idag. Jag vann. Väldigt stort. Faktiskt så hade jag lite över 200 000 medans Cissi hade runt 3000 kanske. Dock hade det börjat gå lite bättre för henne då. Innan var hon skyldigt mig cirka 30 000. Haha. Och då var jag ändå snäll och lät henne fuska. Fy fan vad jag är snäll.

En annan sak. Perfects kycklingpizza är sååå mycket godare än Babylons. Det var för mycket sås om jag säger så. Nej kärlek till Perfect. Förresten så pratar Carros pappa med mig varenda gång jag är där. ÅÅÅÅH målvakten!! Jag bara mmm hej. Sedan säger  jag bara ja, nej och vet inte på hans frågor eftersom jag inte har spelat med henne den senaste säsongen. Men det låtsas vi inte om. Det är bara att hålla med och se glad ut ungefär.

Faan va jag är snäll.

ÅÅÅH

Jag blir suuuur! Har försökt skriva inlägg hela dagen men de funkar inte. Och så hamnar de i utkast och är bara de tre första raderna typ :(

Uppdatering.

Dåligt med uppdatering idag. Men jag har en anledning! Jag har inte suttit vid datorn sen senaste inläggen. :P Följde med Cissi och hennes föräldrar till Lien. De skulle ställa upp ett paraply vid husvagnen och så öste vi båten och åt Napoleonbakelse tror jag de hette. Firade att Cissi hade klarat teorin.
Sedan har jag, pappa och Markus varit hos farmor och ätit. Fisksoppa och rabarberpaj till efterrätt. Mumsigt :) Annars har vi kollat lite på tv och inte gjort något alls.. :P Hihi

Sola och bada i piña colada

Det var fin väder ute! Låg ute på balkongen och började läsa Män som hatar kvinnor för 118 gången ungefär. Snart är första kapitlet avklarat med orkade inte ligga kvar där ute. Ska nog kanske ut snart igen, fast kanske på gräset nu istället då. Skulle kanske ta och klippa ner de där rabarberna också.
Sedan ska jag vänta på att Cissi kommer hem, hon har precis klarat teorin!!! :D:D:D Snart kan vi gliiida. Wihooo Grattis! :)

Sovmorgon taaaack!

Jag om skulle sova länge idag! Vaknade redan halv nio. Åh så jobbigt! Nu ska jag gå ner och äta frukost för magen kurrade :P Frågan är om de ska bli mackor eller grööööt? Hm. Vi får se.
Föresten tror jag det är lite sol ute. Ska vinkla persiennen och kolla ut innan jag går ner.

Mean Girls

Hm. Jag hittar inte sladden fortfarande.  Följde ju somsagt med Cissi och köpte cola. Eller jag köpte en daimglass :) Nu sitter jag och kollar på mean girls. Blev precis reklam så ska lira lite gitarr nu :)

Kom och köööööp

Blivit en ganska lugn eftermiddag. Följde med pappa upp till först soptippen och sedan viberga. Jag körde och nu har jag backat ut ifrån gården hemma den långa raksträckan 3 gånger, går bara bättre och bättre! Sedan gick jag över till Cissi och planerade lite. Hon kommer hem till mig i Grytgöl på torsdag eftermiddag/kväll och åker hem på söndag någon gång. På lördag kväll ska vi nog till Björkliden på dans :D Haha Och på fredag är det ju Polustus :D Är tydligen typ klart vad jag ska va sa mamma, så jag säger troligtvis. Kom och köp lotter av mig :D Nu ska jag tydligen till en affär. Puss

Världens kortaste man vs. Världens längsta man

Såg en jätte söt liten gubbe på Aftonbladets "lika som bär" eller vad de kallar det. Hittade en jätte söt kille som hette Ping Ping och visade sig vara den kortaste människan i världen. För att ni ska förstå hur liten han är så blev det en bild på honom tillsammans med världens längsta man.





Guess who

Lite dålig uppdatering nu på morgonen. Gissa varför? Äsch jag berättar, jag har varit och tränat!! Woho är nästan lite stolt över mig själv att jag pallra mig dit. Satte på mig bikini och simmade i en halv timme. Bättre än ingenting liksom. Skönt nu efteråt. Det vet jag ju att jag tycker.
Vet inte vad jag ska hitta på nu resten av dagen. Funderar på att klippa ner rabarberna och kanske göra något av dem. Börjar bli förstora annars.
Ska nog ta och städa min byrålåda lite. Vika kläder. De ligger ner tryckta bara för tillfället. Inte bra! Plocka undan lite i mitt rum också. Stökigt!

Hörs senare! :)



bild på mina favoriter bara för att jag saknar dom.
Någon som ser vem som är vem? Alla utom Johan är med på bilden. Så det finns alltså att gissa på Wiking, Jonas och Loke

21.15 suuuck!

Har varit ute och kört lite bil nu. Blev upp till mamma och hämta Markus dator och sedan hem igen. Vi lever fortfarande. Tänkte att jag skulle lägga in bilderna men såklart hittar jag inte kabeln. Ligger väl någonstans med orkar inte leta just nu. Får leta imorgon, tänkte även orka ta mig upp till Medley och träna lite. Måste utnyttja skiten nu.

Tindra och fotopromenad

Kom hem från Cissi för en stund sen. Vi har varit ute och invigt hennes nya systemkamera. Blev en sväng längs med gron sedan hem till Cissi. Hennes bror, hans tjej och deras dotter Tindra var där så jag satt och lekte med en prynadskanin och henne en stund. Jätte söt! :)
Då kom jag på att jag får träffa mina sweetisar snart. De kommer ner om två veckor :) Mihihi.
Lägger in bilder från idag och igår senare. Har ingen hårddisk här just nu och datorn är överfull så kan inte få in så mycket bilder. :P


pannkakor och sörja

Heeeey.
Har precis ätit upp pannkakorna som blev över igår :):):) Mycket gooott.
Idag ska jag nog inte göra någonting. Eller jag vet inte. Vi får se. Jappjapp.
Nu ska jag nog iallafall kolla vidare på datorn och tvn..
Förresten så är det nog något fel med min dator. Det kommer upp massa reklam i Internet explorer när jag använder Firefox. Låter virus aktigt men jag hittar inget. Kanske ger sig de å.

Skäms mia!

Klockan har precis passerat 22 på första dagen av sommarlovet. Fast egentligen är man ju alltid ledig på lördag och söndagar. Så på måndag är ju den första dagen. Aja. Jag säger att det här är det första och jag ska gå och lägga mig. Jo det är sant! Mina ögonlock är tunga som bly och jag har inte lagt mig såhär tidigt på flera veckor. Det blir nog ganska skönt trots allt. I sommar kan jag ju vara vaken hur länge jag vill. Inga jobb som styr mig.
Jag ska fota en soluppgång i sommar. Vid dammen. Det är mitt mål den här sommaren. Minst en soluppgång @ dammen.

Jo det var bara det. Eller att jag kom in och började prata om massa annat var väl kanske inte meningen. Skulle bara säga godnatt! :)


Sommarkrysset!

Har precis smällt i mig kvällsmat. Pannkakor med glass, propmätt!
Sommarkrysset har säsongstart idag så ska kika på det nu. :) All by myself because my friends is out to night. Wanna join me? Call or send me a textmessage ! :)




Sommarlov

Äntligen! Även fast det känns som vi nyss börjat. 20 augusti 2008- 13 juni 2009. Två år kvar.
Först har jag ett sommarlov som ska gå förbi.
Det känns som att de är långt kvar till skolan börjar igen den 18 augusti igen. Men om ett tag kommer det kännas som att lovet gick alldeles för fort framåt. Jag vet ju inte ens vad vi ska göra.
Stugan knappt en vecka, sen då? Det är åtta veckor kvar som ska gå. De försvinner inte av sig själva. Jag måste leva dom. Varje dag, hur tråkiga de än blir. En dag i taget. Lasse, Håkan och solen får liva upp min sommar!

studentfirande

Heeeej.
Har blivit en lång dag utan någon uppdatering. Kan ju berätta vad jag har gjort ändå. :)
Vaknade vid 06.15 första gången. Snoozade utan att jag märkte de och vaknade igen nio minuter senare. Precis som man brukar göra när man snoozar. Sedan var det bara upp och fixa iordning sig och sätta sig på cykeln till skolan. Andra gången jag cyklar till skolan under våren. Och såklart börjar de dugga vid Netto, så fick cykla andra halvan i duggregnet.

Avslutningen hölls i aulan där det delades ut stipendium och sjöngs massa låtar. De var duktiga, men de blev lite lång tråkigt tillslut. Fick även höra mitt Historia betyg innan vi gick in. VG! :) Mycket nöjd!
Efter avslutningen smet jag in på B-hallen och köpte rosor men inga band fanns de så fick vänta till typ tio när de öppnade nere på centrum. Johanna joinade också ja.
Sedan var de utspringet. Det kändes som att de gick fort i år. Men när jag hade hängt på sak på Cissi följde jag med Malin och letade efter Emelie. Som vi tillslut hittade!
Började tömmas på folk så jag drog med mig Nerina och Alex till cyklarna så vi kunde börja gå på cykelvägen och kolla på vagnarna. Träffade Elina och Elisabeth på centrum också. :)
Väl framme i lokalen fick vi vänta på att Elin och Cissi kom. Men när de väl hade kommit fick vi mat och tårta. Cissi fick också en efterlängtad systemkamera så får ta med henne ut på fotorunda!

Slänger upp lite bilder också, antingen ikväll eller imorrn. De ligger på minneskortet fortfarande.

Får se vad som händer ikväll.. Puss

Naaaajs bakgrundsbild jaaao



Hur snygg är inte min nya bakgrundsbild då?? Lite roligare än min gamla! Ska försöka hitta en ännu finare men jag älskar sånna här bilder. Nu ska jag blåsa håret och sova. Upp 06.15 imorgon så jag hinner göra i ordning mig i lugn och ro.

Puss och god natt!

ps. Mamma, det är det är som kallas print screen (PrtSc SysRq knappen) ds.

44 jävla spänn

Jag gick aldrig till viberga förut. Fan också. Får gå till B-hallen imorrn och om inte dom har så typ Lidl eller Ica. Blomaffärena är ju så jäkla dyra.
Drog hem till Johanna och väntade på att hon skulle fixa iordning sig innan vi gick ner mot centrum. Träffade Pandy och Becka vid skolan och gick in till Folkan på den där saken. Lyssnade på två låtar kanske för dom vi ville se hade redan spelat.  Sedan ner till Godislagret och köpte godis. 44 jävla spänn. Jag förstår inte var allt godis för de låg? Kändes som att hon la till massa för de vägde ingenting typ.
Vi orkade inte gå tillbaka in till folkan för de var ju typ inget drag så vi gick hem och kollade på Den gröna milen istället. Eller början iaf. Orkade inte gå hem och pappa vill inte åka iväg så sent för han ska upp tidigt imorrn så han kom och hämtade oss vid kvart i elva. Hann även träffa Elina och Emma precis innan jag hoppade in i bilen i typ. Hihi. Ska duscha nu och sova As trött!

Hörs imorgon :)

Blommor och bin

Snart ska jag ta tummen ur röven och gå upp till viberga. Det sista inför imorgon ska inhandlas. Jappjapp. Men så visade det säg att Cissi inte var hemma när jag skulle plocka upp henne så jag får vänta lite till. Nu har det slutat ös regna åtminstonde, duggar bara lite.
Hoppas på strålande sol imorgon med mig!


The rain keep on falling

Godaay. Har varit vaken i några timmar men de var en gubbe här som bytte blandare i köket så jag har hållt mig i vardagsrummet. Var jätte hungrig innan jag fick i mig någon mat också för jag inte ville ställa mig där o va ivägen när han fixade. Idag blire iaf ner till centrum igen och titta på alla dom där banden eller va de var med Johanna, fast det är ju iofs inte förrän ikväll. Hoppas bara på att de inte regnar då för de har ösregnat hela förmiddagen!! Inte kul.

Puss och kram

Getting pretty tierd after a out evening.

Yey jag har precis kommit hem. Elina ringer vid halv elva och frågar om jag vill komma. Så de var bara att gå. Eller de var väl inget tvång men de var kul. Träffade nytt folk, Elisabeth, Jojjo och Elvira. Fast Elvira och jag har gått på dagmamma tillsammans och Jojjo och jag har sms trackat varann genom Emelie :P  Gick fram och tillbaka mellan centrum och östermalm men fastnade tillslut vid grillen borden i jätte länge och tittade på folket som var på NICE. Tanken var förresten att vi skulle in också, men jag hade inga pengar. Liksom debutera på sista skolfesten för i år, hur bra skulle inte de vara.
Vi åt pomme och väntade in Jojjo, Emelie, Samuel och Elvira som försvann från oss istället. Sedan började det typ regna och Cissi och Emelie skulle dra från hotellet då så jag åkte med dom och Emelies brorsa hem.
Imorgon blir de kanska halva de gänget igen och kolla på den där skiten som skulle va. Massa band som skulle spela och allt vad det var. Ruuuligt.

Världens bästa lista (?)

1. Hur gammal är du om fem år? 21 och ett halvt..
2. Vem var den sista du träffade? Pappa
3. Hur lång är du? 169,5 cm över ytan
4. Vilken var den senaste film du sett? En liten del av Hitman eller I taket lyser stjärnorna
5. Vem ringde du senast? Pappa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Haha okej? Vad var det för jävla låt :P" - Till Nörnia.
7. Vad är dagens planer? Sova tidigt, två dagar till sommarlov och jag är mer än död! Tur att jag är ledig imorrn!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? messa (Lundinen har fått mig att börja säga messa istället för smsa!)
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda, fast iofs har de ju aldrig heller varit gifta.
10. När såg du senast din mamma? I förmiddags när jag hämtade caaash
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna som gräset
12. När vaknade du idag? Prick 07.00
13. Har du någon gång hittat en katt? Mjo jag brukar hitta Biggan på alla möjliga ställen. Rabatten, under bilar, i träd..
14. Vilken är din favoritplats? Vet inte..
15. Vilken plats föredrar du minst? Grytgöl när det absolut inte finns något att göra!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Hm.. 26 år alltså. Ett bra jobb och lagom många barn :)
17. Vad skrämde dig som barn? Vet inte :P Mina elaka kompisar kanske? (A)
18. Vem fick dig att skratta senast? Jag själv :D
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Asså de står några hundra under trappen..
20. Har du stationär eller bärbar dator? Det finns alla möjliga men jag använder min laptop mest.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor och en stor tshirt brukar de bli...
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4, två stora och två mindre :P
23. Hur många landskap har du bott i? I Östergötland är jag född och där lär jag dö
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Vad tror ni om mig?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Haha, ehm.. strumpor kanske?
26. Är du social? Oftast, men inte alltid.. :P
27. Vilken är din favoritglass? Alla möjliga sorters magnum är ju helt klar najs.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, körkort, bil, spara och lite slösa :P
29. Tycker du om kinamat? Om Peking är Kinamat så är friterade kyckling och currysås jävligt gott..
30. Tycker du om kaffe? Gottiiish
31. Vad dricker du till frukost? Oboy, mjölk eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? Den sidan som väggen är närmast oftast :P
33. Kan du spela poker? Jo vars, men om jag är bra är en tolkningsfråga.
34. Tycker du om att mysa? jaao.
35. Är du en beroendemänniska? ??? nja de tror jag väl inte..? eller? Fattar inte?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Listan kan göras lång.. Nästan. Gammelmorfar & Inga-lill
37. Vill du ha barn? JAAAAAA! Helst flera hundra!
38. Kan du några andra språk än svenska? De säger att jag har blitt dålig på engelska, men jag håller för öronen.. Vad är det för fel med att säga Are you afterbliven? och Are you going to have a fucking kid kalas? Inget alls.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men de skulle va kul o pröva. Asså kanske inte på det sättet :P
40. Föredrar du havet eller en pool? Tempererad pool är ju fint. Fint skare va.
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder och smink
42. Äger du dyra smycken? Naaae va
43. Har du någon gång testat narkotika? Är det drugs? Knark är bajs!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ni skulle bara veta... ae ett sugrör tror jag. Milkshake på Mc Donalds innan vi for hem, mums!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mina kompisar brukar få mig att skratta. Likaså min knasiga släkt på mammas sida.
46. Välj ett ärr på din kropp? Det stora i pannan.. Hm. Jag var liten och sprang in i trädgårdsmöblerna på pappas födelsedag. Gästerna fick visst fira den själva.
47. Vad har du för ringsignal? do do do doodod do do do dododood Fattar ni? Sony Ericsson..
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Jag vet inte. Men jag hittade mina dock kläder för typ några veckor sen.
49. Flirtar du mycket? Jag har hört att man kan råka illa ut om man flirtar fel..
50. Kan du byta olja på bilen? Min far brukar försöka lära mig sådant, men jag brukar inte vara så intresserad. De finns ju karlar!
51. Har du fått fortkörningsböter? Jo för cykel.. inte
52. Vilken var den senaste bok du läste? Fucking Åmål manus + extra matrial. Gissa om jag råkade tänka lika dant som dom säger i filmen asså med rösten hela tiden?
53. Läser du dagstidningen? Ja, det är väldigt viktigt för mig vad som händer i världen. Ehh.. Jo det gör jag, men inte pga det.
54. Prenumererar du på någon veckotidning? Veckorevyn
55. Dansar du i bilen? Inte speciellt ofta. Men jag och Daniel hade dancebattle på bussen igår när allt folk hade gått av.
56. Vilken radiostation lyssnade du på senast? East fm tror jag minsann
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vem jag röstade på på ö-rådet. Josef Mouaha! Pakter 4-life
58. När var du i kyrkan senast? Det är ju där jag hänger.. En gång om året kanske. Någon månad sen i Arboga.
59. Vilka personer utmanar du? den som har tråkigt. (A) :P

student 2009

Nu har vi varit iväg och firat Sofia. Eller jag och Cissi var bara med på mottagningen vid skolan för Cissi behövde komma hem och fixa inför fest ikväll. Det va la mysigt och hon fick sjukt mycket saker runt halsen!






11/6

Sådär, tog absolut inte fram till ett innan vi var klara. Ca 10.45 var vi klara och vi såg hur bussen gled förbi utanför. Jag och Emelie tajma istället så vi kom perfekt till andra bussen :) Vi körde iallafall lite Maffian och sen hade vi Öråd(?) för att ingen visste va vi skulle göra. Aja Arres idé iaf. Sen orkade vi inte mer så vi drog typ. Ska fixa iordning mig nu sedan ska jag hem till Sofia och prata med hennes mamma och sedan över till Cissi.

Pusss



Fruuuuuser

Go möra. Nu kommer Malin snart och hämtar mig sedan åker vi till Hammarn, sätter oss på bussen och sedan har vi klassdag ända till klockan ett. Hoppas på att vi är i skolan för hur kul är det att  vara vid en sjö när de är kallt, molnigt och blåsigt? Inte ett dugg.
Sedan måste jag stressa hem för jag tror att vi skulle åka vid två iallafall. Får fråga Jessica sen.

Vi hörs ikväll :)

soooova

Ska nog lägga mig snart. Är sjukligt trött! Får se om jag hinner uppdatera något innan jag åker in till stan imorgon, annars kommer uppdatering på kvällen. Tänkte faktiskt ta med mig kamera imorgon till klassdagen, kanske studenten också va så får ni se lite bilder :)

Puss och kram

3 dagar kvar :)

Oj haha jag råkade somna när jag kom hem.. I sisådär två timmar. I tjocktröja och mysbyxor under täcket. Jag svettades faktiskt inte när mamma kom inte och väckte mig.
Sitter och tittar på fotbollen nu. Sverige leder med 1-0, en kvart kvar på första halvlek.

Imorrn ska vi ha klassdag. Malin messa nyss och frågade om jag ville åka med till halv 9 bussen så jag får lite sovmorgon. :) Antingen så ska vi vara i skolan och spela spel eller så ska vi till Bönnern och inte göra ett skit. Beror lite på hur vädret är och så. Den där skiten hållet på typ 9-13 sedan ska jag direkt hem och göra mig iordning och iväg och kolla på Sofias utspring.

Så äre men nu ska jag se fotboll. :) Puss och kram

Orientering

Orienteringen är avklarad, tur att de inte har regnat så mycket som de gjorde på vägen ner.. :P Sitter hos Josse nu och datar och ser på tv. Mini pc as naajs :D Emma och Emelie är också här. Och Elina fast hon duschar i typ 100 år ;) ska gå till skolan och äta sen för våra magar kurrar sönder. Sedan tar jag bussen hem kvart i ett :)

Förresten vare inte bara jag som tyckte JK (aka taxiföraren) var snygg :D


taxi taxi taxi

Hemma nu efter en trevlig kväll hos Josse. Haha första missen jag gör är att missa Emma vid Meri. Först skulle hon med men sen smsa Elina att hon inte skulle med men så skulle hon tydligen med ändå. Lite krångligt förklarat med iallafall. Vi hitta dit. Allihopa. Tittade på I taket lyser stjärnorna (tredje gången sen i onsdags...), pratade och garvade :D Sedan fick vi stressa upp till vägen för vi kom iväg lite sent. Trodde vi ja, men taxin kom inte förrän vid tio över så svetten (HAHA) hann lägga sig lite.. :P
JK s super taxi rulla in iaf och både jag och Elina kom hem hela och rena. Visste förresten inte att han var taxiförare. Eller jo de visste jag förresten skoja bara. Fast han spelar innebandy också. Han var ju inte direkt ful förr i tiden :D (A)

Ska strax gå och lägga mig fick lust att skriva av mig lite bara. Tar super morsan som taxi imorgon bitti. Först hämta Malin, sedan vidare till Hällestad och hämta Elina sedan racer fart till Sonstorp och hämta Emelie.. Det blir mycker racer fart :)


Party @ Josse

Trodde ni ja! Mys med daim och Tom&Jerry påse ska jag ha. Problemet är bara att de ända som finns kvar i Tom & Jerry påsen är en klubba och Ahlgrens bilar. Resten försvann på bussen. Helt plötsligt utan några spår.
Anropsstyratrafiktaxin är beställd, som Elina så fint kallade den när hon skulle beställa sin direkt efter min. Gú va vi skratta! Haha.
Matilda och Emelie dissar oss men vi är inte ledsna för de. Emma joinar istället! Jag var lite tagg på att ----- skulle komma men jag blev nerröstad. Liksom onödigt att skriva namnet för man vet ju aldrig vem som läser här. Förresten har mitt läsar antal ökat den senaste tiden. WOHOO!


NOOOOT

9/6 4 dagar kvar!

God morgon :)
Sitter i en datasal och gör absolut ingenting. Börjar inte förrän om en timme och tjugo minuter. Är studentbollen idag också men har ingen större lust att gå ut dit själv och kolla. Får se om vi har någon historia sen också då för jag såg nu att historieläraren var med och spelade. Tar tidig buss hem annars :)
Sedan ska jag ju iväg till Josse ikväll så blir väl någon uppdatering typ troligtvis.




Ingen bra rubrik dag idag

Ska nog ta och lägga mig snart.. Upp kvart över sex imorrn. Drar till skolan dirr också. Orkar inte åka hem till pappa :P
Sedan på kvällen så ska jag och tjejor hem till Josse och ha mys kväll :) muuusigt

Say yeeaah!

Jag har egentligen inget vettigt att skriva idag.. Eller jag var borta på polustus förut och provade ut lite fina kläder. Blev kääär. Får prova den någon mer gång och ta kort innan midsommar :D
Annars har de regnart större delen av kvällen och jag är grymt trött. Är det förresten någon som vet ifall vi har lektioner på fredag? Liksom onsdag, torsdag speciella saker sedan skola på fredag igen? Låter inte riktigt rätt.. Hmm. Kanske får höra mera om det imorgon på k-tiden. Har två lektioner imorgon förresten. Var av en som vi ska äta glass på. Eller om vi ska göra det på historian vet jag inte än.
På onsdag blire iaf orientering. JUBEL!

U want to get dressed up?

Hoho! Johanna och jag fick se balmänniskorna. De flög in när vi som mest ansträngde oss på tjockamattorna i idrottshallen. Vi kände att vi inte passade in riktigt. Finklädd och träningsklädd. Det är skillnad. Jag lovar. Mycket folk var det iallafall och alla var jätte fina! :)
Dagen har rullat på. Trots att jag var tjurig på det långa hålet. Provet gick som det gick. Får se resultat imorgon. Åkte hem och Åsa bjöd mig på spagetti och köttfärssås :) Sedan skjutsade hon mig till skolan till jag började vid tre igen :)

Daaaamn

Vad sur jag blir! Det är ju bal imorgon och jag vill kolla på dom!!!!!!!!! Men såklart har vi innebandy profil. Förresten så har jag troligtvis omkring 4 timmar hål där också. JUBLAR!!!!!!!!!!! JAG BLIR SUUUUUUUUUUR!!!!!!!!!!!!!!

Jag ska måla hela världen, lilla mamma

Nu har jag börjat plugga lite smått. Åkte tillbaka till Polustus och målade en hel jävla vagn typ. Gissa om mina händer är fulla av färg. Går ju inte bort när jag tvättar heller!! ÅÅH! Ska väl snart läsa skiten en gång till. De är så tråkigt så jag dör nästan.. :P Hahah


Bild från stugan, riktigt nöjd med den :)

Tihihihihii

Har precis kommit hem från Polustus nu. Varit borta där och hjälpt till lite. Byggt ihop en sak och lite grejer. Ska snart få äta! Är as hungrig!
En annan rolig sak var att jag fick köra  automatbilen från kanslit och hem ett varv och hämta lite tidningspapper. Alldeles själv!!! :) Hihih tur att inte Polisen kom bara.. Jag som skulle plugga. Får se om jag gör det nu istället efter maten.

One step at the time

Hejsan hoppsan. 6 dagar kvar till lov nu, ska bli så jäkla skönt!
Idag mååååååste jag plugga!! Fast jag måste duscha också. Haha.
Kanske skulle försöka lura med mig mamma till Björnhammaren idag också. Roadtrip liksom. Hörde talas om det stället igår. Ett ställe utan för Hjortkvarn som är typ helt öde efter att fabriken där lades ner. Läste om ett par 70 skyltar som satt på ett ställe, och efter dem var de bara gräs. Haha hur coolt låter inte de liksom!
Ska ju kolla lite fotboll idag också, och äta mera kladdkaka :D

Fast nu ska jag nog faktiskt börja duscha. One step at the time.

Swedish national anthem

Är det bara jag som tycker att nationalsången är finaste när det är såhär? Så jäkla mäktigt!



Jävla skiiiiit

Fan också att Sverige förlorade. På nationaldagen också, det borde ju bringa lite tur kunde man ju hoppas. Men inte. Satt i centrum med en drös folk och tittade på bioduken, naajs :)

Efter åkte jag hem och har precis tryckt i mig lite kladdkaka som jag bakade förut. Fast den blev inte så kladdig för den fick stå kvar inne i ugnen när mamma och jag åkte och hämta Markus. Ugnen var avstängd såklart men den blev rätt torr. Aja.

Inget pluggande har det blivit idag heller. Fan det måste gå bra på de här så jag får VG i Historia också.
VG i alla ämnen kanske man skulle satsa på. Men måste plugga imorrn, innan b-lagsmatchen och efter. Sedan har jag ju sovmorgon på måndag så jag kan sätta mig i skolan och plugga. Eller hemma eller något iaf. Sovmorgon varje dag nästa vecka faktiskt. Hoppas bara att mamma och har sovmorgon från jobbet :) Ända till lördag har jag iaf sovmorgon för då börjar jag 8. Sedan är jag själv hemma hela helgen för pappa och Markus åker upp till Västerås. Wohoo

Allt flyter

Nationaldagen flyter på. Åt lite riktig sommar mat, potatis och burkskinka.. mm love it!
Har även hunnit titta lite på Emil i Lönneberga som går på tv4 film. Emil och griseknoa börjar nu så ska väl kila ner och kolla på den. :)

För jag vill leva jag vill dö i norden!

Hellu :)
Nationaldagen idag faktiskt det firar vi med en flagga



Har faktiskt inte varit vaken så länge. Vaknade av att telefonen ringde vid halv elva. Bra för att vara mig! :)
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Plugga måste jag nog göra (prov på måndag!!), se på fotboll såklart! och kanske köra ner till finspång för att hämta markus.
Hörs senare :)

Sötisar!

Samtal från Loke och Wiking var det som gjorde min kväll. Ååh så söta de är! De frågade om de fick komma hit och sova i sommar och leka med gubbar. Gu va jag tycker om dom!


Until we bleed


friday night and i'm all alone and fucking bored!

Home all alone tonight. Eller inte riktigt. Mor & Per går bort till Polustus så får väl sätta mig ensam i soffan och kolla på Talang eller något. Ska kolla strax om det är något spännande på tv.
Får sätta igång I taket lyset stjärnorna annars, igen.. :P Haha
Ganska skönt att de är Polustus om två veckor idag. Då slipper man sitta ensam här hemma om fredagarna.
Popcorn ska jag nog äta också, synd bara att de inte lär vara lika goda som dom på O'learys.
Tacos var ganska gott idag också.. mm :)

Klockan är 16.00 och här är vädret..

Min mamma har köpt en väderstation till mig. Jag skulle ta kort och visa den här men så är det något cp fel på datorn.. ÅH!
Det visar mig att de är molningt med lite sol och det stämmer. Det står också att de är 19.5 grader här inne. Ja de känner jag väl förhelvete håller ju på att frysa ihjäl! Det ska jag iallafall ha så jag kan kolla hur varmt/kallt det är ute på morgonen för jag har klagat. Nu kan jag hålla live prognoser här och uppdatera om hur varmt det är.

Twilight blir ju bara bättre. Jag ville ju inte bli en utav dom där som inte pratar om något annat. Jag börjar bli fast! I höst kommer tvåan också, New moon. Måste se den. Botningsmedel?

Vi har de bra här bak i bussen

Skönt med en ledig dag såhär på slutet av veckan. Regnet öser ner mer än vad det har gjort tidigare idag.
Åkte med pappsen in till stan och tandläkaren. Spände lite och en kvart senare satt jag och väntade på bussen. Missade åtta bussen med fem minuter, fem fjuttiga minuter! Surt. Aja har suttit vid tvn med datorn sen jag kom hem halv tio. Och jag som tog ledigt hela dagen (A)

Väntar på en buss som kommer 12.13 för att vara exakt. Sedan ska jag hoppa av vid b-torget och ta två andra bussar till landet ingenstans aka Grytgöl. Tänkte lägga mig i soffan där med katten och kolla på Twilight. Muuusigt!

Annars kan jag berätta att de ser ut som att de har slutat regnar för stunden.

Just ja! Var ju iväg till O´learys igår kväll och firade pappa. Tog någon kyckling med pasta och sås. Mycket gott!
Goda popcorn fick man också när man beställde dricka. De slank ner om jag säger så. :P

Förövrigt känner jag mig som en gammal tant. Dels för att de ringde en släkt forskare till mig igår. Först hem och sedan till min mobil. Först frågade han och jag var gift med pappa och sedan om jag hade barn. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Dels för att jag idag sammanlagt kommer åka buss fyra gånger. Det är föskräckligt hur lat jag är. Men jag skyller på vädret. Och avståndena.

ponihestar

Hihi jag och Emelie följde som sagt med Matilda ut till Ysunda idag och kollade på hennes häst och de andra hästarna. En som såg ut som en älg och bitchar eller va de var Matilda kallade dem. Var till och med inne i en hage med tre stycken hästar! Vågade till och med klappa och borsta hästen. Och slå den på rumpan.
Ett stort steg för mig, ett litet steg för människan.
Hästen var iallafall jätte snäll (I promise!!) och tjejorna var jätte duktiga på att rida. :P
Nästa gång kanske jag till och med ska sitta på hästen. Jo faktiskt!!! Fast jag ska nog ta med mig gummistövlar också. Mina vita skor blev inte så fina av att gå i en lerig skog :( Får tvätta dom i helgen..
Imorgon är jag ledig! Ska var hos tandläkaren i stan 7.50 och spänna tandställning and so on. Orka gå till skolan efter det liksom :P

Regnade på oss gjorde det också, så in i helvete. Fast vi hade kul också :) Nästa gång ska du visa va du går för Josse!



Matilda, Corall och Emelie i bakgrunden :P


"Älgen"

Living the dream, woho!!!!!!!!!! :D

Det känns som att jag har svävat som på moln hela dagen idag. Har nämligen fått reda på två betyg idag.
VG i både matte och svenska.
I slutprov i svenska A kursen skrev vi ett oförberett prov och den sista uppgiften där var att skriva en längre text. Jag valde att skriva om uppbrott. Det var det och en annan sak vi fick välja på och hon sa att det var bland dom bästa hon någonsin läst!!!!!!!! Fattar ni hur de träffade mitt hjärta eller! Jag blev överlycklig. Likaså tidigare saker sa hon var väldigt bra skrivna med inlevelse och känsla. Det trodde jag fan aldrig! Det var nästan så jag flög upp o krama om na.

47 år.



Grattis på födelsedagen gubbe!

Jag vill gå i ide

Jag som ville sova ut idag. Fick jag de eller? Nej precis! Vaknade kvart i sju sen kunde jag inte somna om, åååh irriterande! Ska snart gå ner och steka pannkakor, min lunch :D Mjaaau va gott (;
Börjar ju somsagt inte förrän vid 11.40, sen i eftermiddag ska nog jag och emelie åka och smiska pålle woho. Sedan ska jag iväg till O'learys och äta mat :)



Supriiiise

Vi fick tillbaka vårat naturkunskapsprov idag. Jag har ända sen vi gjorde det varit typ säker på att de var ig eller typ precis g. Gissa om det var en lättnad när vi fick tillbaka det idag, VG-. Vad fan hände liksom? Blev as förvånad men samtidigt glad över att de hade gott bra trots allt.
Jag är sugen på att veta vad jag får för betyg i alla ämnen. Eller dom som slutar nu, alla utom idrott, special idrott A och naturkunskapen. Resten är finito och de är så jävla skönt!
Ett år avklarat liksom!

18 gånger så sliten..



Jag ska va 18 gånger så sliten som jag ser ut på den här bilden efter min studentvecka.
Jag ska ha 18 gånger så många djur runt min hals.
Mitt hår ska vara 18 gånger fettigare och mina pupiller ska vara 18 gånger större.
Själva blicken tycker jag att jag redan fått till.

För jag vill också ta studenten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skoldagen blev inte lång idag inte. Tror jag har suttit vid datorn vid varje lektion utom matten. Imorrn blir de typ lika dant. Börjar 11.40 och har tre lektioner. En sitta vid datorn och göra klart det sista på samhällsuppgiften. Matte där vi jobbar och svenska där vi som är klara får sitta och läsa en jävla bok.

Jag vill ta studenten. Deras studentvecka drar typ igång idag. De är party på andra sidan väggen. Åh får tänka positivt på att de bara är 2 år kvar. De kunde ha varit värre liksom. Och med tanke på hur fort de här första året har gått lär ju de andra gå av bara fartet. Snart är det våran tur att stå där och skrika. Jag längtar..

Mitt i all glädje sätter pappa igång gräsklipparen, vadå glädje dödare för de som har de kul och får över rösta gräsklipparen.

Jag får väl dra lite på smil banden över att jag fick I taket lyser stjärnorna. För nog fan är den fin.

Havregrynsgröt är underskattat!

Godmorgon, ska strax kila iväg till bussen :P
Satt och läste väder delen förut när jag läste tidningen, molnigt. Sedan tittade jag ut genom fönstret och då öste det ner!  Valet blev inte så svårt då. Går sent idag också, slutar inte förrän 15.40 |-)
Fast med lite gröt i magen klarar jag mig. Har faktiskt ätit det hela veckan. Havregrynsgröt med mjölk och jordgubbssylt! Underskattat! :D


Pippi Pippi Pippi

Jag vill se Pippi..

.. vattna blommorna när det regnar
..när hon har avskedkalas
..när hon hittar socker dricka i trädet
..när hon handlar 18 kilo godis

Men jag kan inte för att någon (läs pappa) slängde alla filmer vi hade i förrådet för ett antal år sedan.
Han tvingar mig att bli kriminell. Jo det gör han men sscchh det är en hemlighet.
I helgen ska jag få se på Pippi!
Jag <3 Pippi



Jag dämpar mina sorger genom att lyssna på Smurfarna, Saft saft hallonsaft bättre saft har ingen haft!

Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort

Japp jag har nördat Nu kan du få mig så lätt i 24 timmar. Började igår med allsång i omklädningsrummet.. eller a nästan allsång, jag och johanna tog ton sedan har det funnits i min hjärna hela tiden typ.



Den är ju skapligt bra förövrigt.

Annars har jag ätit godis idag och letat efter mitt armband. Låg inte där jag hoppades så jag sket i det. Får hoppas att man köper I taket lyser stjärnorna till mig så jag kan dämpa mina sorger lite med den. (;


2/6

Godmorgon!
Sitter i skolan och har rast i tjugo minuter eller nå så vi gick och satte oss vid datorn :)
Har precis haft svenska. Mycket onödigt. Satt och läste klart Fucking Åmål. Har fortfarande ont i huvudet och helt kall svettig så funderar lite på att åka hem.
Har ändå inga vettiga lektioner kvar nu där vi gör något vettigt så vi får se hur jag gör.
Aja, hörs senare :)


I going to sleep

Ska nog faktiskt gå och lägga mig snart. Har haft sjukt ont i huvudet hela eftermiddagen så tror jag tar en tablett och lägger mig.. Eller ska kolla klart på min film som jag satte igång igår, Surfs up (;
Imorrn är en väldigt kort och onödig dag. Läsa bok på svenskan för jag är klar med allt, få tillbaka och prata nationella på matten och på historian bara läsa där också. ÅÅH jag säger ju att de är onödigt att gå den sista veckan i skolan.
Fast ännu värre var det på naturkunskapen idag där vi började på en sak som vi ska fortsätta med i höst. Det är ju långt kvar till hösten för gudarns! Kommer ju glömma bort de hundra gånger om även fast Arne ponken har 50 miljoner genomgånger med samma sak bara för de inte syns vad man har skrivit efteråt för man får stryka över  överallt..

Godnatt!

ÅÅÅH

Jag blir ännu mer suuur! Vi har skrivit till han som har skickat mejl till oss om peace and love att vi inte kan vara med, men så dimper de ändå in massa information. Kan han inte bara säga att han läst mejlet och tryckt bort oss från hans arbetslista eller vad det nu kan vara!!!!!!!!

Dock gick det bra att köra, fick mycket beröm :)

Surt sa räven om rönnbären

Åh sedan jag kom ut ur duschen har jag varit sur! Jag uppmärksammade då att mitt armband var borta! Det var på innan innebandyn började så om någon ser en bismarck länk någon stans på banvallen eller på motionsspåret efter "grindarna" eller vad man kallar det. Eller i/runt skolan och cykelvägen till hårstorp är det mitt!! Tror dock att jag har tappat de på banvallen. Kanske skulle åka dit och kolla imorgon för jag tyckte om den så mycket. Fick sätta på mig det gamla så länge. Mycket tunnare och inte lika glansigt :( Annars har det varit en bra skoldag. Eller den dög åtminstonde :)

Gissa vem som cyklade till skolan idag då på endast 16.43 minuter?
Japp ni gissade rätt! Var tvungen att ta tid så jag visste när jag skulle börja cykla. Tur att de bara är 3 dagar kvar i skolan att cykla! ;)



första officiella sommardagen.

Hujedemig, lika varmt ute idag så de blev t-shirt, chinos och gladiatorsandaler. Fik plåstra om stortån för efter promenaden hem från centrum i fredags i dom skorna hade jag fått en stor blåsa, att de aldrig kan vänja sig vid mina fötter. Har redan ont igen! Och jätte mycket eksem hade jag fått på armbågen såg jag på naturkunskapen. ÅÅH ont gör de och rött är de, måste smörja när jag kommer hem. Har precis skrivit om min träningsreflektion också. När jag såg hur mycket de andra skrev gjorde jag om de så nu blev det en halv dataskriven istället för en halv handskriven. Ganska mycket mer blev det.
Väntar på att Josse slutar nu så vi kan gå och äta, börjar bli ganska hungrig nu känner jag. Har två lektioner kvar bara. Engelska och innebandy. Hoppas på att vi ska köra lågintensivt bara för orkar inte hög intensivt i den här värmen!

Det bränner förresten fortfarande på mina axlar. Fan det var sorgligt att lägga sig igår när jag var genom trött! Ljust ute och 17 grader. Nu är de ta mig fan sommar!


Fast de är de ju kom jag på nu eftersom det är 1 juni idag, första officiella sommardagen :)


RSS 2.0