Godaaay

Helloo :) Tänkte uppdatera lite nu igen.. fast är skapligt trött så vet inte riktigt vad jag ska ta och berätta. Skolan har rullat på igår och idag. Även fast hela dagen idag var väldigt seg och jag höll på att somna hela tiden. I måndags var jag ledig för då var vi iväg till gekås la familia. Blev en fin summa på ca 2000. Lite julklappar och födelsedagspresenter till mig själv inhandlades. Blev b.la. en mp3, Hello kitty cover till datorn och ett hello kitty bäddset. Väldigt mycket hello kitty men fick för mig att jag skulle ha rosa saker för att jag inte tycker om de :P Aja det blev mycket saker, men jag är nöjd. Fick också med mig julklapp till pappa, present till kusin och Cissi också så lite presenter och julklappar färdiga till alla december barn.
Imorrn kväll ska jag iväg till Motala på match, måste nog läsa igenom geografi läxa vi har till fredag också. Hm.. kanske skulle tagit med mig det hem idag. . .

Vi hörss :)

I'm back

Första snön har ramlat ner på backen här idag. Undra om det beror på att jag har börjat göra snödans eller för att himlen kände på sig att jag ville ha snö?
Har iallafall kört mysdag uppifrån och ner idag. Enda upp till huvudet där min inte längre nya mössa. :) Hade engelska som vi skulle jobba med hemma idag så slutade redan halv två.
Nej nu ska jag göra engelskan sedan ska jag fortsätta plugga svenska prov som jag har imorrn. Hade matte idag också, gick inte alls bra kändes de inte som. Vi får la se..

RSS 2.0