God morgon god middag god kväll

Idag är en obra blogg dag. Gick i skolan åtta till halv två. Sedan satte jag mig på bussen mot LJUSFALLSHAMMAR! Vad fan skulle jag göra där liksom? Jojomensan. Jag tog mina korta tjocka ben och gick de ungefär 5 km till mitt lilla hem på lite mindre än en timme i tygskor. Alla som tror att jag hade ont i fötterna räcker upp en hand! Där traskade jag minsan på och jag vet inte hur många lastbilar och ölburkar jag träffade på längst vägen. Inte visste jag att de var inne att ha party i diket inte. Något nytt?
Halvt förlamad lade jag mig i soffan och kollade på Twilight. Behöver jag ens säga att den var super bra?
Har varit på vattengympa och nu ikväll. Just ja, missade Den rätte för Rosing så måste kolla vem som vann nu. Hoppas på Hugo! :)
Tänkte kanske sätta på en film efter det. Är inte alls trött så jag tog upp Yesman. Har sovmorgon imorgon också så då gör det ju inget.

Puss

wiieho!

Är ju somsagt hemma idag. Vaknade vid tio ungefär sedan har jag suttit och läst arkiv på Loos blogg. Skrattar alltid lika mycket åt alla konstigheter. Sedan har jag ätit lite matlåda och läst reklambladen. Och mitt bland all reklam fanns ett brev med mitt namn på. Mitt mitt mitt! Vägarna, here I come! Håll er inne för nu kör vi. Det firades med en Piggelin,telefonprat och Håkan bråkan Hellström. Förresten blev jag överglad i lördags natt när jag satte igång tvn. Han var nämligen på Besök på Popcirkus och spelade lite braig musik.

Undra om jag ska ta och kolla på mina Kenny Starfighter avsnitt som jag har laddat ner nu då..?

  

Ingenting, först kom ingenting sen kom ingenting sen kom något.

Idag har jag aboslut ingenting att berätta. Eller kan ju berätta att jag har bytt lakan. Blev en spiderman kuddöverdrag. Ganska snyggt faktiskt. Kan ju även berätta att jag har varit ute och gått. Och att jag ätit hamburgare, stuvade makaroner och biffar idag. Gourmé måltid med andra ord. Vet ju inte vad jag ska skriva mer nu. Kan ju berätta att jag ska se på van veetern sen eller vad det heter. Så därför låter jag bli att skriva mer just nu :)

Puss

loooerdag

Blidde somsagt marieberg idag. Efter lite om och men. Började med att vi inte kom ut från gården imorse och mamsen var skitförbannad. Sen fick pelle tillslut ut oss, då var de bar o åk. :) Hittade lite små saker. Ett par vindbyxor, massa trosor!!! och en kryddhylla från ikea att ställa saker på och äääääntligen Ben and Jerrys half baked. Det är nog nästan tur att de inte finns i finspång ändå. Ikväll hörde jag att de ryktades om fotbollsmatch. Jajamensan.

friday night live

Blev en hård innebandy match nu ikväll. Kamp. Svordomar och skratt.

Med andra ord var jag med och spelade lite skojinnebandy ;) och det var kul :)
Sedan tog jag taxi hem. Det kanske är en annan historia.
Pekar finger åt taxin som kör om mig så står de en bakom. Bra mia super bra. 18 toasters.
Jag lovade iallafall taxichaffören när jag var hemma att jag inte skulle göra om det.. Vafan.

Imorgon bär jag mig av till Örebro en sväng. Men jag har ju inte tillgång till några ören. Haha det var kul.
En tjuga kommer man inte långt på. Eller egentligen ska vi ju till marieberg. Ett måste är iaf en chailatte på espresso house :D

pusspuss

Here we go!







Om jag bara hade mitt lilla bankkort.

Blev en ganska lagom dag idag. Ganska kul faktiskt. Även fast man blev lite tjurig i slutet av svenskan. ÅÅÅÅH Har sett på Shrek på två av mina fyra lektioner idag. Har med andra ord inte varit allt för ansträngande. Nu framåt kvällen tog jag med mig Cissi ut på en promenad.
Jag har lång helg nu. Ingen skola imorgon och på måndag är det lite osäkert. Får se vad som händer. Ska troligtvis in till stan på lördag men jag har ju inget bankkort så jag kan ju inte handla något. Så får se.
Ikväll ska jag nog se på sveriges värsta bilförare och sedan så måste jag duscha också. Usch håret har varit jätte fettigt i skolan idag känns de som. Tycker vi inte om. Gitarren ser ut att vänta på mig nu :)
Puss

I don't have to much to say

Blev inte någon händelserik dag. Det blir det väl iofs inte allt för ofta men ändå. Har läst ut en bok. Expert på att rodna för typ tusende gången. Började lite smått i förrgår när jag blev uttråkad och boken är rätt bra så man sträckläser hela tiden. (; Även den ända författaren som jag läser böcker av när jag väl läser nästan. Typ två gånger om året frivilligt sen alldeles för mycket i skolan. Framåt kvällskvisten bestämde jag mig i alla fall för att gå ut en sväng eftersom att det var så soligt ute. Så jag satte på mig solisar och gick runt skogen. Har kommit på att jag kanske faktiskt ska ta med mig mina joggingskor till mamma så jag kan roa mig med något i skogen. Kanske springa efter björnar eller nått. Eller tjuvar.
Nu ska jag skölja munnen (sista dagen sista dagen sista dagen!) sedan ska jag nog gå och lägga mig. Har faktiskt inte varit uppe såhär länge sen i Lördags. Shit pommefrits.

väärsta grymma tjejen - jävla kontor snubbe!

Goddagens.
Denna onsdag har jag hittils spenderat i sängen men solen skinandes igenom persiennerna. Perfekt typ. Har i alla fall haft sjukt ont i mina fantom tänder i natt och imorse, lite samma känsla som igår vid lunch så jag tog det svåra beslutet att stanna hemma. Jo fantom tänder måste de vara eller något för de är precis där tänderna satt förut.
Så skönt att solen har tittat fram igen efter snö incidenten. Inicident. haha. Känns som att de är någon skadeglad jävel som sitter på ett kontor och trycker på knappar som bestämmer vilken väder de ska bli. Först sol, men alla blir så glada så då trycker vi fram lite snö. Åh.

temptation

Nu är jag hemkommen. Och klart det blev en glass i detta kyliga väder. Fast jag åt den ju såklart inte ute. Då skulle jag väl frusit ihjäl eller något. Super kallt ute! Fick i alla fall med mig en fin liten ask ifrån ica med en magnus temptation. I only say mums. Något säger mig att jag kommer äta mig halvt fattig på dyra glassar i sommar. Eller så får jag helt enkelt motstå frestelsen för annars kommer jag väl rulla fram ännu mer än vad jag gör nu.

Puss


RUBRIK

Sitter i skolan just nu. Har bara ktiden kvar sen slutar jag. Skönt för jag har så grymmt ont i min mun, värker mest hela tiden. Känns som att jag bara vill lägga mig under täcket och tjuta ungefär. Haha. När cissi slutar ska jag tvinga henne att köpa glass med mig annars kommer jag ha massa mer ont. :( Nej nu ska jag gå på ktid.

Pusshej

hm..

Va trött jag blir när det kommer snö igen! Nödvändigt när det inte fanns kvar något imorse ens. Idag var en lång dag som borde ha varit kort. Först naturkunskap sedan gick jag ner och gjorde syntest och gick till banken så nu är allt fixat. Nytt bankkort kommer i slutet av veckan och körpapprena är in skickade. Efter den två timmar långa rasten hade jag som vanligt en ganska ovärdig engelska lektion. Sedan skulle vi sitta och vänta en och en halv timme på innebandyprofilen, men blev de något eller?!??!?!??!?!?!? NEJ PRECIS. Jag kunde varit hemma jätte tidigt men istället kom jag hem halv 4. Tur att jag fick åka med Emelie hem iaf :) Snart är de min tur att köra :D Blööö jag har en gult blåmärke på min hamsterkind btw. Tur att den inte är så hamstrig längre :)

Just ja, klarade anatomi provet också, 31 poäng!

apa!!!!!!!

Fan va förbannad jag blev förut! Var på viberga förut tänkte köpa lite vaniljsås och ta ut pengar. Sen så får jag inte ta ut den summan eller något sen helt plötsligt står det att jag får gå och hämta kortet på banken istället. Så imorrn måste jag till banken också. Fan jag skulle ju betala synundersökning imorrn och grejer. ÅÅÅÅH vad arg jag blir. Måste ner vid tio och fixa de dära på banken. Den öppnar då och jag börjar då så får väl bli försenad men va fan. Ett bankkort är mycket viktigare!!!

..tur att pajen var god i alla fall. Fast Rallybrudar var sådär.

faller faller faller..

Jag börjar lära mig! Snart kan jag faller med larsa helt jättebra. Fast de är nog ett tag kvar. Kan ju lägga in en bild på Pandy för att lätta på stämningen bara för att den är ganska så jätte snygg!



Hamster, mumin, ekorre kärt barn har många namn.

Innan jag åkte till farbror snyggdoktor, eller inte farbror pojken borstande jag mina hajtänder i skolan

Kolla vilken söt tandkräm jag hade med mig.

När jag har sköljt min mun, tagit en tablett, fått på mig en mössa och ett täcke och en pappersskärm så jag inte fick in sol i ögonen 50 miljoner sprutor några slangar och några borrar och två tänder fattigare var jag färdig. Då fick jag skaka på mina ben och andas.

En dag senare såg jag ut så här;



Jag fick tabletter av pojke doktorn också. Eller av syster kanske det var förresten. Dom tycker min kropp om :)
Just nu väntar jag på att jag ska få skölja munnen. Måste vänta en halvtimme mellan jag borstar tänderna och gurglar bakteriedödande. Puss på det.

Farbror Melker, varför badar du alltid med kläderna på?

Om jag klagade på att de var svullet i torsdags efter att jag hade dragit ut tänderna så är det ingenting mot nu. Min högra kind ser ut som en påse nötter och jag har ont under halsen till och med! Nej fy vad jag klagar. Tur att det är lördag så jag inte behöver visa mig i onödan. Ganska synd dock att de är fin väder ute tror jag, solen lyser in i alla fall. Tänkte försöka flörta lite med pappa när han kommer hem från öppet hus om att vi ska åka till maxi. Får se hur det går...

missbrukare?

Åkte hem efter provet, vad skulle jag göra i två och en halv timme liksom? Sprang in på LIDL ( jo det är sant!!! ) när jag väntade på bussen. Jag tror jag missuppfattade doktorns råd, nu missbrukar jag glass istället. Men när den här är slut är det stopp! Har precis tagit en tablett  så jag inte ska ha ont, men den kan ge hallucintationer enligt pappret där i så lite rädd är jag ju. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tjugo i ett så jag kan få åka tillbaka till skolan och göra den där jävla rapporteringen sen åka hem typ?

.. De är tur att man har busskort.

fre fre freeedag

Så klart var det inte min mun på bilden i inlägget under, tror ni jag kan gapa så mycket eller? Nej precis.
Idag är det fre fre freeedag, ingen innebandy vilket betyder att jag börjar skolan cirkus 09.55 tror jag. Alltså om en timme.
Sitter hemma hos pappa just nu och funderar på vad jag ska göra. Borde väl egentligen plugga lite. Har idrottsprov första lektionen om kost och sådant. Kanske inte så jätte svårt. Efteråt har jag 2 timmar rast sedan en 50 minuters lekton. 1 av 5 toasters

På den lektionen ska vi ha tre (?) nyhetsrapporteringar b.la. jag och josse ska ha vårat. Jag har inrikes nyheten och ska prata om försvaret. Kommer gå obra.

Sen är de heheheelg!

tandiis

Blev ju som sagt tandläkaren idag. Hade inte en aning om vad jag skulle göra där sen så kom de fram en snygging och sa att vi skulle operera ut visdomständerna. Herregud fick lite hjärtattack för stunden. Men han var riktigt snygg! Efter att jag hade fått på mig en mössa och en skynke och hundra bedövningssprutor senare var jag klar. Tanten som var med bara nu håller jag lite i din tunga och jag bara och de tror du jag känner eller så ni fattar nog hur bedövad jag var :P Fast nu har de börjat släppa bedövningen så vet inte hur de här slutar. Två stycken drog dem i alla fall ut så nu ser jag ut ungefär så här i käften



och nu orkar inte jag vänster ställa.. åkte till ikano sen med min svullna kind, fick ett par nya brills :) me like them. Sedan fick jag också drick yoghurt och glass för de sa snyggdoktorn att jag skulle äta. Finns de något bättre en doktorer som säger att man ska äta glass eller?

mycket glaaaaad :D:D:D

Gissa vad som stog hemma hos pappa imorse när jag skulle sätta mig och kolla på VAKNA! med the voice?!?!? Jo en elgitarr! Någon som tror att det inte blev lika mycket tittande på Vakna efter upptäkten eller? Naae. Idag har skolan varit skojig. Blev mycket skratt :)
Snart ska jag iväg på träning. Eller jag ska inte träna. Kändes lite onödigt i 45 minuter. Ska i alla fall gå upp dit i det underbara vädret! Efter det ska vi iväg till FMS lokal på möte om nästa säsong, så får se vad som sägs.

Har blivit mycket snack om Ben&Jerrys idag också när solen har varit framme. Så i helgen är det tänkt att jag ska lura far min till att åka till maxi och shopa + köpa glass dårå. Snart blir det glass i parken också, kan de bli bättre?

Jag älskar våren!


'.'

Imorgon tar jag sovmorgon på hela tjugo minuter - livet har sina goda stunder.

tv-kväll

Blir precis som igår, tv kväll. Snart ska jag hoppa in i duschen. Eller nej jag ska gå in i. Sedan är det ju halv åtta hos mig! Efter det Den rätte för Rosing. Klockan nio börjar Andra Avenyn och sedan kanske de är dags att börja plugga.

.. Eller så får jag göra en kombination. Medans resten av människorna här i huset är datahackers håller jag mig till tvn. 5 mot 1 alltså. Jo det fattas en, men mamma håller sig ju faktiskt mest till städningen.

NU: Duschen!

sooooool!

Dagen har bestått av lite träning och lite skola. Min dos träning fick jag imorse när jag sprang till bussen, de kändes som när jag brukar springa 15 km/h på löpbandet. Tur att jag tränat upp snabbheten så jag hann med bussen i alla fall. Om några år kommer jag vara världsmästare i att springa till bussen! Annars brukar ju teorin vara gå lite lagom fort men nu gick det inte. Sedan har det väl inte hänt så mycket kul.
Tog kvart i ett bussen hem till gröna grytgöl och gú va skönt de var när jag satt och väntade på bussen. Solen sken rakt i ögonen på mig, kunde till och med ta av mig vantarna. The spring is here! Det ända som jag saknade var nog solisar. Mjo, bra ursäkt till att låta bli att plugga åtminstånde.

Puss

Här ska det stå en rubrik

Igår kom jag helt plötsligt på att jag skulle ladda hem Broder Daniel låtar. Sen när liksom? Jag har kunnat två låtar utantill i stort sätt ända sen jag såg på Fucking Åmål för första gången. Hur gammal var jag då, 6-7? Kommer ihåg när jag och Becca satt hemma hos mig i vardagsrummet sen när hennes mamma kom fick vi stänga av den direkt. Haha.

Så länge sen är det alltså. Men igår anlände 11 nya låtar från skivan Cruel town. Jag säger bara en sak, varför varför varför har jag inte kommit på den idén med BD låtar innan?

En annan sak som är lite kul är att jag typ är beroende av halv åtta hos mig. Hur ofta är man det som 16 åring?
Eller så är det bara en ursäkt för att jag egentligen måste plugga. Näääj, jag tycker nog att de är bra även fast jag inte har några läxor.

Skolsaker ska man göra i skolan inte hemma om det inte är så att man kommit efter eller något. Läxor är det väääärsta som finns!

Måndag

Ännu en ny vecka, nu vecka 12. Idag har jag haft en lektion i skolan sedan åkte jag direkt upp och simmade på medley ett tag. När jag sedan kom ner till torget för att vänta på bussen i en kvart eller något gick jag upp till Åbergs och köpte en kycklingsallad. Satt och sukta efter den hela vägen hem och satt och smyg åt på brödet i bussen, haha. Om de var gott att äta den sen då! Haha. Idag skulle jag väl behöva plugga naturkunskap, mjoo de blir nog tillslut.

Puss

Män som hatar kvinnor

När resten av svenska folket kollade på melodifestivalen var ju som sagt var på bio. 2 timmar och 28 minuter satt jag och fick ont i röven. Men gú va bra filmen var, kan absolut tänkas att se om den. Efteråt blev det en pizza på Poseidon, inte så grekiskt, bolognese. Fast det var faktiskt första gången jag åt den. Någon gång måste vara den första,



Skäms svenska folket!

Vad var de för bidrag som vann egentligen? Och tvåan lika dålig hon. Malena Ernman, vem fan är de liksom? Refrängen lät ju som den där som är med i Göta Kanal 2, hittar den inte på youtube just nu. Alcazar, Måns, Sarah Down Finer och EMD var ju såååå mycket bättre. Iofs så såg jag inte finalen eftersom att jag var på bio men ändå.

löördag

Idag är det ju lördag, som varenda jävel vet. Det betyder att jag ska ner till fimpan om cirkus en timme och 26 minuter.  Sedan ska jag följa med cissi upp och köpa bussgodis till henne, för hon åker till sälen imorgon. Jag köper nog inget, haha åt upp det jag fick av mormor igår. :P

Ikväll blir det ju bio, känns som att den kommer vara riktigt bra. Dock är den 2, 5 timmar lång så jag vet åtminstånde en som kommer ha ont i röven. Efteråt skulle vi käka på någon grekiskt resturang så nu måste jag kolla vad grekisk mat är för något. Inte fan tänker jag äta får eller lamm iaf :P HIhi

Puss

Fiiire in the hole

Det är krig i huset. Jag mot katten. Imorgon ska vi göra upp, men tills dess stänger jag inte mig på mitt rum. Tänkte snart lägga mig och smida en plan om hur jag ska göra för att vinna. Taktiken än så länge är att de samma behandling som hon gav mig. Bitas! Jag var i chocktillstånd i tio minuter och tårarna bara rann. Nu ska du få smaka på din egen medicin! You're dead catwoman.


Underbart!

Jo men tandis tog ju lång tid imorse. 4 minuter senare var jag klar och tacka gudarna att jag hann med halv nio bussen. Direkt åkte jag upp och skulle sola men tror inte att det blev mycket till färg. När jag åkte ner till centrum senare vid kvart över 11 hade jag ju tänkt att jag skulle på synundersökning. Men det var man ju såklart tvungen att boka så då fick jag göra det. 23 mars fick jag tid så de är ju lååångt kvar! Det var väl över på någon minut så jag gick ner till sminkshopen och hittade mycket bra saker :) Bronzingpuder, hår klämmor och två dusch tvålar. Jag är nöjd!  Vad skulle jag nu göra i en timme tänkte jag och då ringde mamma och sa att Pelle tänkte åka snart. Eller snart o snart vid tio över 2 kom han så jag satt utanför i busskuren och väntade på han i 40 minuter, haha. Innan dess gick jag till biblioteket ( Jo jag funderar också på om  jag fick feber där ett tag) gjorde ingenting där så jag gick ganska snart hahah.

Men när jag kom hem och gick upp till mitt rum vad hittade jag då? Jo cola och godis! Är mormor underbar eller är hon underbar, jag har ju gott och varit sugen på cola hela dagen!!

Puss

Långhelg!

Mm.. skönt med lång helg nu!
Imorgon har jag ju tagit ledigt. Ska först in till tandläkaren då. Sedan tänkte jag åka hem sedan upp till Medley och sola lite, har ju inte provat där än!
Men sen ska jag ta bussen (hej lat!) ner till centrum, gå till synsam och göra synundersökning sedan till sminkshopen och handla lite tror jag. Har en presentkort där som jag inte har använt än och jag har kikat ut lite små saker som jag kan tänka mig. Hårklämmor till när man plattar hår och så, bronzingpuder och brunkajal tänkte jag mig. Såg även igår när jag var inne att de har rätt billiga puma parfymer nu, fast orkade inte kolla och lukta just då så vi får väl se.
Tänkte tajma de där så jag hinner med kvart i ett bussen till Grytgöl sen.

I helgen tänkte jag försöka få mamma att vi ska åka till grusplan så jag får prova att köra lite, jag måste ju faktiskt vara förberedd innan jag verkligen få köra! Hihi.


Just ja, måndagen blir också kort. Naturkunskap sen slutar typ. Så de blir ju nästan som ledigt då också.


Puss


Oh I forgot

Vi var ju på handledar kurs igår. Det var ju kul? Skönt att de slutade en timme tidigare än va det stod att de skulle göra. Så klart fick ju vi sätta oss längst fram också för vi var flest folk. och SÅKLART ska pappa och Pelle svara på allt och komma med dumma svar när hon frågade saker. Fick ju sitta och skämmas nästan. Tänkte gå till optikern imorgon för att göra synundersökning innan jag far till skogen.

Just ja! På lördag ska jag på bio, igen. Män som hatar kvinnor. Känns som det var nyss jag var på bio! Hahah. Men jo det blir nog naaajs.

Puss


hyvää huomenta!

God morgon, good morning och allt vad det heter. Idag är det torsdag den 12 mars 2009. Imorgon är det, kanske inte så svårt att räkna ut fredag den trettonde, scaaary. Naaaaaaat. Det har aldrig hänt något tidigare så vad  skulle hända? Att janne banan limmar i hop min mun när han ska limma fast de som låstnat? Skulle inte tro så.

Idag börjar jag om 45 minuter, alltså tjugo över nio. Tänkte ta bussen vid nio. Har lång dag idag, går ända till klockan halv 4 ungefär. Fast de blir nog ganska snabbt ändå. Har engelska där vi i grupper(?) ska redovisa våran engelska bok. Samhäll där vi lyssnar på redovisningar. Matte där vi ska göra någon grupp sak i geometri ( bääästa gruppen >_< ). Tillsist har vi svenska och där ska vi fortsätta lyssna på redovisningar. Så det blir nog inte mycket vettigt gjort idag inte.

Efter skolan bestämde Cissi att vi ska göra pannacotta. Som att man tackar nej till det?


Nu; vänta

Ska sitta här i skolan och vänta till tio i fem nu, för då skulle jag träffa alla min körkompisar utanför axelhed. Fick sluta 20 minuter tidigare, skönt. Om man inte ska sitta och vänta på saker. Men tänkte nog gå om typ en timme lite mindre så jag kan köpa en drickyoghurt och gå till pressbyrån och fylla på mitt busskort.

Snaaart får jag äntligen ut och köra!!!


Peeeeking,

Nu är vi tillbaka i skolan igen. Har varit på peking och käkat friterad kyckling i två timmar. Haha. Nu har vi precis börjat historian och jag tänkte väl sätta mig och läsa min bok ...snart. Har naturkunskap efter det sedan ska jag sitta och vänta på teorin som börjar klockan fem. Så jag får väl sitta i skolan och inte göra någonting. Eller gå ner och kolla i affärer. Kanske måste äta något litet för annars blir jag ju så illamående.

Sa jag förresten att tandställningen gick sönder igår? Tog ledigt på fredag så ska jag in och laga den då. Kanske skulle gå och shoppa lite också, vi får se :)

Pussohej

skiiiittelia

Kul att det var problem med telia hela eftermiddagen igår, skit kul! Kunde inte komma in på internet över huvudtaget.
Får se om jag måste in till tandläkaren idag eller imorrn också. Jävla tandställning som bara går sönder hela tiden.
Ikväll blir det teorikursen också så jag äntligen kan få börja övningsköra om några veckor. Wihooo!

Finally!

Äntligen klar med den där rackarns boken.  Haha. Var fick jag rackarns ifrån? Men jo, den är äntligen avklarad! Det skulle kunna var den konstigaste boken jag någonsin läst. Eller de blir ju inte så många. Den tredje engelska någonsin typ. Och då har jag varit tvungen att läsa två stycken i år. Det ända jag förstår av boken nu i efterhand är att det var en mamma och hennes dotter som blev våldtagna i en park och att det fanns några anhållna som tog livet av sig och ljög o allt vad det var. Lycka till mig redovisningen sen Mia! Tack så mycket.


Imorrn är det en kort dag som vanligt på tisdagar. Svenskan där vi ska lyssna på de andras tal. Jag är så grymt överlycklig att jag är klar med mitt!! Sedan har jag matteprov och på historian skulle nog Josse och jag bara få sitta och läsa. Kanske att man skulle kunna få göra det hemma istället..? På kvällen vankas det vattengympa, wooohoooo! Hoppas bara att de inte är den fjolliga mesiga tantjäveln från blomsterhallen som håller i skiten!




Måndag

Det är blev en lång, men inte allt för jobbig dag idag. Kom på när jag närmade mig skolan att jag skulle på hälsokontroll på första lektionen. Vilken jäävla kärring. Dom konstigaste frågorna jag någonsin hört. Vem pratar du mest med din mamma eller pappa? Hur min bror tar sig till skolan? ( ehm var det inte mig vi skulle prata om  ..? )
Ae fy va knäpp hon var. Min måndag har annars som vanligt bestått av raster. Det roligaste som har hänt var förmodligen när jag var på väg till matsalen med Josse och inte visste vart jag skulle när de kom två bilar som jag sprang över vägen och halv skrek 'jag måste kommer över' eller något i den stilen.  Hahha.

Innebandy har jag ju haft också, blev styrka i slutet. För armarna. Men jag känner det redan i sidmusklerna? Wtf.


Nej om jag skulle plugga lite idag också då. Matteprov tomorrow.


Puss


Söndag var de ja,

Så mycket matteplugg har de inte blivit. Men läst däremot, som bara fan! Mer än 50 sidor avklarade på engelska. Och då tar det tid vill jag lova. Satt nästan och tjöt tillslut för att jag inte orkade mer. Det sista kapitlet jag läste nu var på 18 sidor. Filmen har jag sett också. Men så fort jag hade kollat klart på den tog jag bort den faktiskt. Inte alls mycket att ha om man frågar mig. Men Bam var ju med så de höjde väl den någon milimeter.




me liiiike :)

godermorgon/middag

Idag ska jag vara en duktig flicka. Eller försöka i alla fall. Måste öppna upp min mattebok och plugga lite (prov på tisdag!). Läsa lite i min engelskabok också. Hm 100 sidor kvar och den ska vara klar i vecka, good luck chuck. Funderar på att kolla på min film som jag laddade hem i natt också, Haggard. Med Bam bam bam bara för att jag inte fick nog av han när jag kollade på Jackass igår. Så klart gick Viva la Bam skit segt att ta hem så det fick bli Haggard istället. Duscha kanske?


Inte min bild, hittad på google men den var ruuuuwlig :)

Meine photoshop skills

Dock blev denna bild väldigt obra. Alldeles för mycket slarv. Och varför ska jag blinka hela tiden för? Äsch jag orkade inte ändra.



Caroline af Ugglas, nej tack?

Det underbara starten på min lördag med 'wich glass höll inte länge. Vi kom till farmor på lunch och där gled vi plötsligt in på släktningar. Jag är typ 'släkt i släkten' med Caroline af Ugglas. Nej fy. Tre av mina 100 miljoner sysslingars pappa har en bror som är gift med henne eller något liknande. Blööööh. Det ända som är bra med henne är tatueringen med ett övergångsställe. Då är det fan illa!


Glass säsongen är invigd,

Det var tänkt att jag skulle köpa en tidning när jag var på viberga nyss. Men tror ni att jag gjorde det då? Nej, såklart inte. När jag gick förbi glassen blev de tvärstopp! De nya glassarna hade kommit från GB och snabbt rev jag åt mig en 'wich ifrån Ben and Jerry's. Denna underbara skapelse för 25 spänn, jo det är dyrt men jag var tvungen! Det är helt klart värt pengarna. En glass med två halvfärdiga kakor, lite som en Sandwich. Fast tre gånger så god. Mums! Jag och 'wich kommer få en rolig sommar tillsammans! Fast jag måste nog prova de nya magnumarna i sommar också. De såg onekligen goda ut.


jag vet inte vad jag ska skriva här

Sådär, nu var ytterligare en skolvecka avklarad. En vecka fylld av nervositet och skratt. Var nog länge sen jag skrattade så mycket som jag har gjort den här veckan helt klart.

Blev en kort, ganska (väldigt) onödig dag. Så vi kunde lika gärna hoppat över till helg på en gång. Innebandy, som gick...hm sämre än sist? Lite idrott, hmpf, och lite samhäll. Fast på samhällen fick vi bara sitta och lyssna på redovisngar. Hoppade in en snabbis på b-hallen under lunchrasten. (läs att Åsa skjutsade mig från skolan och dit, inte ens 50 meter) Köpte lite saker till cheesecaken som jag hade tänkt att göra till ikväll, men det sluta med att Cissi fick göra den så det hann att stelna.

Vi hade som jag kanske har skrivit (?) lite myskväll hemma hos cissi. Jag, hon och Emelie. Vi åt mumsig mat med Åsa och Ola och den super goda cheesecaken! ÅÅÅH va gott de var. Körde även lite GH och kort, det gick ju bra.. hoooost :)
Framåt 10 ringde Ola och kollade ifall vi kunde skjutsa ner han och pappa till hotellet, ofc att vi gjorde så vi körde lite raggarvarv. Sedan följde vi henne hem typ och nu sitter jag här och fryser tårna av mig! Tygskor, lera och kall mark går inte riktigt ihop sig.


Så skönt ska de bli att sova ut imorgon!


Over and out

Mia


De är fan inte lätt när de är svårt,

Jag har kommit på en sak. Helt seriöst kan jag inte ha något liv. Idag sedan jag kom hem från skolan vid fyra har jag varit inloggad på Bilddagboken och Facebook säkert 6 gånger. Och grejen är den att de aldrig händer något liksom så vad är det jag försöker med? Det är lika dant med ett par bloggar på startrullen, vet inte riktigt vad jag ska kalla den. Nej, tacka jag vet blogglovin!

Jag måste skaffa ett nytt fritidsintresse, ge mig lite vår och sol så jag kan fotografera! Bli kreativ, öva på något jag tycker är roligt! Jag måste nog sätta upp ett mål och jag vet precis vad de ska vara. En bild som jag vill göra förstoring på och hänga på min vägg. Jag vet precis var den skulle sitta! Hitta lusten att överhuvudtaget försöka få fina bilder och sedan sätta mig ner med photoshop och efterbehandla på ett helt perfekt sett! Eller ingenting kan bli perfekt, men nästan!

Som sagt var, det är fan inte lätt när de är svårt


I'm alive

Jo faktiskt.. talet är avklarat och lika så provet. Tror ni att mitt hjärta är ungefär 20 kg lättare efter att talet va avklarat eller? Nästan iaf. Loe la ju inte ribban lite högt innan de var min tur, gick ut som tvåa för kände att de skulle vara skönt att få de av klarat. Men joo.. de gick nog ganska okej. Tills jag blev illröd i ansiktet som jag alltid blir efter ett tag och blev lite förbannad på mig själv över det. Liksom okej om jag stog på händer o prata, då är ju huvudet neråt och allt blod åker ner dit men när jag står där rakt upp o ner liksom. De är nog nått som inte står rätt till i mitt blodsystem.

Mjoo. Anatomin kändes också okej..


Mums på lasse :)

The famous östgöta song - 100 inlägg!!




Jag som skulle plugga..

Eller jo lite plugg har det blivit. Har b.la. läst 20 sidor i min engelska bok och stått upp och kört mitt svenska tal. Usch, första gången man ställer sig upp och ska prata så blir de lite pirrigt i magen, men det är ingenting emot vad det blir sen när man väl står de framför klassen på 28 pers. Eller det blir ju bara 27 eftersom jag står där framme. Nej fy, jag vågar knappt tänka på det. Gör mig sjuk!
Just ja, anatomin var det också ja. Jo, men de går framåt. Har läst igenom det också några gånger.
Fast mest tid har gått åt att städa här inne. Eller plockat upp saker från golvet och plockat bort ytterligare en banankartong. Bäddade sängen också så den ser jätte skön ut att krypa ner i nu. Men skrivbordet är inte riktigt lika vackert som golvet. Eller det ser bättre ut nu än vad de gjorde för någon timme sen.
Man kanske skulle ta att dammsuga golvet? Det är fullt med små avklippta elsladd bitar på golvet, men naaae jag orkar inte hämta dammsugarn.


Plugga var det ja...


Edit: Mina strumpor fick agera dammsugare och nu är dom hm .. inte svarta längre iallafall


 



gutenmorgen

Vaknade vid nio ungefär sen har jag suttit och ätit frukost hur länge som helst.. Haha.
Idag måste bli en plugg dag känner jag. Provet måste sitta, IGEN! och talet oh my good. På vägen hem igår satt malin och jag och disskuterade att man aldrig kunde bestämma sig hur man skulle stå. Hur ser jag ut om jag står såhär? Kan jag verkligen ha händerna sådär? Haha.. Och Josse säger att man helst inte skulle sitta. Jag kommer få hjärtsvikt och svimma. Hm.. Inte tar det 5 minuter att säga talet hemma heller. 3 minuter och 47 sekunder. Vafan och så pratar man fortare framför folk också. Men jag har 47 sekunder till godo. Jag får väl andas extra många gånger eller nått annars. För de vore ju dummt att inte andas alls.

Puss



cought on canded camera.

studiedag tomorrow jaaao

Var påväg att skriva ett inlägg förut när jag var i skolan, men annat kom ivägen så det blev inte så helt enkelt. Idag har jag haft tre lektioner i skolan, slutade halv 2 sedan satt jag med lite människor när dem jobbade och väntade på bussen. Sen jag kom hem har jag inte gjort allt för mycket. Såg precis på Den rätte för Rosing och innan de Halv åtta hos mig.

Har fixat i ordning lite mer på min svenska också. Fixat OH bilder och så. Ska tydligen vara en utav de första också bara för att jag ska på omprovstiden och göra om min anatomi helvete prov. Usch, tycker inte om att vara först. Fast då är det iofs flest folk som lyssnar. Blondiebella hängde lite med oss också den sista timmen i väntan på bussen. I don't think Josse liked her so much. Så här kommer en bild, bara för dig Josse!



Studiedag imorrn, skönt! Ante och Micke fyller år så vi skulle ha lite kalas här på kvällen tydligen. Tur för na' att jag hittade daim tårta i frysen :D

Puss

varför?

Varför är det alltid svårast att komma på slutet när man ska hålla tal? Hur långt innan ska man börja runda av men framförallt hur rundar man av. Jag kommer inte på hur jag ska göra för allt jag prövar med går åt skogen.

Ganska kul att vi var hur många som helst som var och simmade imorse. Snälla farbröder och bitchkärringar. Åh vad arg jag var på att hon skulle se så bitchig ut hela tiden! Jag stod inte ut till slut så efter 25 minuters simmande gick jag och basta istället. Det var skönt. Länge sedan jag satt i en fungerande bastu. Senast var väl i Ljusdal för 2 månader sedan eller något. Gú va tiden flyger fram. Snart är jag väl pensionär också 

.. eller nae det var nog att ta i. Det är ju faktiskt mer än 40 år kvar, inte klokt att jag ens försökte räkna ut det.

Puss

Jag ger er... pingu!


-



Så här roade är man på rommetorpsvägen närdet vankas melodifestival...

It has been quite bad uppdatering today.

Dagen började klockan 10.00 det var dags för vasaloppet. Eller ja, de hade väl åkt i någon timme redan när jag kände för att vakna och min kära mot dundrade in i mitt rum och skrek att de var frukost. Inte lite försiktigt eller så pang på bara sliter upp den. Fick lite träningsvärk av skidåkningen men rätt som det var dök det upp, mitt från ingenstans!

Klart att jag skulle prata om bloggning på SvA talet!
Så jag for upp till datorn och började leta information. Och nu 10 timmer senare tror jag faktiskt att det är klart. Eller inte klart. Fin justeringar ska in och OH bilder ska fixas. Men det kan jag ju inte gör förrän jag har sånt papper.

Nu tror någon i Afrika att jag har skrivit på den där skiten hela dagen. Men icke sa nicke. Eller vad han se vet vi ju egentligen inte. Men ne jag har faktiskt tillbringat större delen av min dag i den underbara Bergska skolans idrottshall.(mjoo..det kan ligga lite ironi bakom det dära)

Det vankades innebandy. Satt i secket under damlagsmatchen och över den utrullade röda mattan flög en låda med ängla vingar och gloria in i hallen. Det nästan lös om den. Mmmm.. Nu ligger den här bredvid mig och tittar upp mot taket. Fast fan va dålig vibration de är när de ringer. Man kan väl inte bli bättre med allt.. eller nått.

Puss och kram på jan banan. Tomorrow is a rolig dag igen lektion 10-11 sen slutar jag. Simmning innan och buss efter? Tror så.

RSS 2.0