Long time no seen

Eller vad heter det?
Det var över en månad sedan jag uppdaterade och nu kände jag att det var dags igen. Vet inte varför det inte blir av annars kanske skulle komma igång och uppdatera någon gång i veckan igen eller så.
Nu har hela höstlovsveckan gått. Känns som att den bara flugit iväg och att jag inte alls har hunnit gjort allt det jag tänkt att jag skulle gjort. Jag som har tre prov nästa vecka onsdag, torsdag och fredag samt en text att läsa tills på onsdag. Inget pluggade har det blivit med andra ord. Fast jag ska inte säga att jag har försökt plugga heller. Har varit skönt att bara skita i det helt enkelt.
Istället har jag umgåtts med kompisar, träffat kusiner, tränat och jobbat. För jag har hellre lite kul blandat med allvar och inventerar än lägger näsan i böcker och ignorerar omvärlden på mina lov. Dessutom får man cash, buffé, frukost och fika för mödan. Inte så ansträngade att dra in lite extra pengar lagom till jul också. Även fast hälften kommer gå åt att betala min mobilskuld till pappa.
Idag har jag varit in till Norrköping med Emelie och Sofia. Vi gick runt i affärer och såg sedan Trubbel i Paradiset på bio. Var små kul genom hela filmen men ingen höjdare enligt mig i alla fall.
I helgen får jag inte heller någon tid till att plugga. Imorgon ska jag först kolla damlaget som har match på aluceum sedan ska jag ta mig till Sköldinge på kalas hos moster. Sedan söndag Jönköping med alla 91-or och yngre för att spela deltävling i JSM eller vad det var. Kommer inte ihåg. Det enda jag la på minnet var att vi skulle fara från Bergska 06.00. Blev trött bara av att höra det så lade inte mycket mer på minnet.

När jag endå är igång och berättar kan jag ju säga att jag ska iväg till Ullared nästa helg och om tre veckor ska jag iväg till Sälen. Närmare bestämt Hundfjället och lära mig att åka skidor. Vi får se hur det slutar men förhoppningsvis utan brytna ben.

Vi hörs



RSS 2.0