Cancer borde utrotningshotas

I förrgår drömde jag om en sjuk mans död. Två dagar senare dog han. Det är läskigt, sjukt läskigt. Cancer är en hemsk sjukdom. Tårarna rinner ner för min kind. Jag har bara hört talas om honom, men min dröm skrämmer mig så mycket mer. Ni kommer klara det här, det vet jag.

En träning hit och en träning dit och en slank ner i diket.

Pust och stön. På måndag drar vi igång med försäsong på innebandyprofilen. Jag har inte tränat på ungefär en månad och jag de ända jag har sprungit är några steg i måndags när jag gick runt snippen och mellan toan och vardagsrummet ( man kan få upp världens fart där och sen glida innan man ramlar in i soffan! ) Min kondition har nog aldrig varit så dålig. Drar igång hårt på söndag iaf. Johanna och jag bokade step styrka 75 minuter. Jag blir trött bara av att titta vad det finns för pass!

Guldlock och de tre björnarna

Oj, dålig uppdatering de senaste dagarna. Har haft så mycket annat för mig. Ännu sämre blir det över valborg för jag är i Lien till på lördag. Idag är det iaf onsdag och vi har haft vi i femman som jag sa imorse med mitt lag Batman five. Jossan var ganska elak och dissa mig och Nezira och det gick åt helvete typ. Kom sist i våran grupp.. Hah Dagen har annars bjudit på mycket skratt och efter skolan så åkte jag och spela Vem är det? eller vad det heter  och packade till helgen med cissi. Har hunnit med två glassar också. Först en twister med Emelie och Matilda när vi väntade på bussen sen en kulglass med cissi bara för att hon hade bestämt att vi skulle äta det. På fredag ska vi åka på marknad i godegård. Wihoo var länge sen jag var på marknad.. Konstigt eftersom marknader oftast är på sommar halvåret?
Körde hem sen också och va jätte arg på mamma. Inte fick jag se på Room Service heller för NÅGON sitter vid tvn och ser på film. ÅÅÅÅÅÅÅH   Tur att jag har mitt spotify nu iaf :) Imorgon blir det teater innan jag ska till lien. På svenskan ska vi spela upp våran guldlock och de tre björnarna.. Gissa vem jag ska va?


Nananana

Såklart hade jag tänkt fel. Det var ju bara att ladda ner Spotify igen eftersom jag har en användare så nu funkar allt igen. Börjar om en timme och sitter hemma hos pappa och gör ingenting. Kollar på Vakna med the voice och funderar på om jag kanske skulle läsa min historia grej. Vi ska nämligen ha Vi i femman på historian och Superman 5 har haft fullt upp med att fixa skylt och så på lektionen igår. Mjo, vi gör konstiga saker på våran historia. Allt från Jepordy till Vem vill bli miljonär tror jag vi kört. Tillbaks till the voice.

Thank god

Hur kunde jag vara så dum att ta bort Spotify efter typ 1 timme för x antal veckor sen? Det är ju typ det bästa som finns så tack och lov att jag fick en sida som jag kunde få invites ifrån!

MVG? VG?! G?!

Den här dagen är den kortaste dagen tidmässigt. Ändå så är jag tröttare än vad jag är på torsdagar. Har precis haft min bokredovisning inför 3 människor. Mjo det gick okej. Pratade även med Stefan efteråt hur jag ligger till i historian. VG om jag klarar nästa prov så de är bara att plugga. Grejen är bara att sist vi pratade hade jag VG och han säger att mina inlämningsuppgifter är mycket bra. Aja. Tänkte sitta här ett tag innan jag knatar ner till centrum och väntar på bussen. Ska laga mat ikväll också. Makaroner och falukorv ska jag bjuda på, mycket gott om ni frågar mig. :)

Just ja!!!!!!!!!!!! Vi fick en mycket roligt överraskning på historian. Den 19/5 ska våran klass och SPBF åka till STHLM! Ska gå på vasamusset som jag hatar. Senaste gången jag var där med pappa & markus satt jag på en bänk vid entrén och väntade på att dom skulle vara klara. Vi ska till naturhistoriska också. Det är kul har jag för mig? Blir kanske att kolla på Cosmonova bion också. Han hade även satt av lite tid för shopping :):):) Mamma får ge mig pengar dagen innan för annars får väl jag klara mig på dom 400 eller vad jag har. Hmpf..

How do u do..

Jag var ute och gick förut. Och bara för att jag skrev de nu kom jag på att jag skulle skriva det till Daniel också ja. Det gick bra. Solen sken halva vägen så det var inte så farligt. Fort gick det också. 40 minuter ungefär, lagom fort helt klart.
Nu är det klart vad som händer på valborg också. Blir hänga lien och ta de luuugnt. Ett A4 med packlista är skrivet och det viktigaste på listan är hårnålar. Naej vars.
Just jävlar. Jag som hade tänkt att jag skulle ta kvart i ett bussen hem imorgon. Men jag har samtidigt hela tiden tänkt på att jag skulle göra den där redovisningen. Och när var det tänkt att vi skulle göra den då..? Halv två jajjamensan. Så det var ju bara att drömma och glömma. Får sätta mig i solen efteråt och vänta på bussen istället. Det är ju faktiskt helt okej det också...


17 år.

Den ända låten någonsin som etsat sig fast i min hjärna av Veronice Maggio. Troligen den sista också. Men jag gillarn'


Snoriga armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårssynd
hemmafester och en stulen bil
jag satt vid fyrisån och döda tid

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig?
fråga bara jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor
hjälpte till på min brorsas restaurang
mina vänner ville va som han

Valborgskaos på stora torget
rackaberget ’95
vi bodde högst upp
vad mer vill du veta
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag minns det än idag
en vattenfestival
minns att ingen ville åka hem
jag skulle utomlands
jag bytte efternamn
och jag blev en av dom som aldrig kommit hem

Sen jag var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den som blev kvar 

Walking in sunshine

Jag hann med tre bussen hem. Daniel och jag bestämde att jag skulle ut och gå istället så jag ska väl sätta på mig skorna och gå runt snippen. Frågan är om jag ska göra det nu när det är soligt eller om jag ska vänta. Fördelen med att gå nu är att det är avklarat. Men så finns det nackdelar också. Det är skit varmt ute. Jag vet inte vad jag ska klä på mig. M.m..
Aja lutar nog åt att jag gör de nu ändå. Fast först måste jag kolla upp en sak..

09.03

Nu ska jag snart iväg till skolan, har lång dag. Slutar inte förrän vid halv 5 |-)

Pussochkram

soccer

Bara för att jag har något emot den engelska engelskan blev jag tvungen att skriva på amerikansk engelska, riktig engelska. Har varit uppe på björkliden och kollat lite fotboll Grytgöl-Kvarsebo fast vi drog efter en stund i andra halvlek. Stod 1-2 eller något så det var nog den ända jämna matchen för säsongen. Hungrig är jag också men jag tror mamma har käk på g.


it's cold around me

Mmm.. lite mer molnigt idag så det blir nog ingen solning idag. Klädde på mig mina nya jeansleggings istället för shorts så ska köra ner till Finspång och hämta markus senare. Ska nog försöka lura på mamma en glass också, eller päron milkshake :) Annars vet jag inte vad som händer. Troligtvis inte allt för mycket. Nu ska jag gurgla munnen!


hottie

It is so hot ute. Var ute på en cykeltur för en stund sedan för att jag var så sjukt sugen på godis. Styrde kosan mot Hammarn med andra ord. Synd bara att godiset inte var så gott som jag hade hoppats på, och inte hade de vattenmelon heller. Hm. Aja jordgubbar ikväll är ju annars najs :) Svettvarmt är det verkligen ute, kände hur det bara rann i ansiktet när jag cyklade hah.,

18+

Nu har jag satt igång datorn efter en fruktansvärd natt. Rånarna har satt sina spår och smärtan var outhärdlig nästan. Nu är jag iallafall vaken från allt det hemska och det är jätte fint väder ute. Satt ute och åt frukost medans de andra klenisarna satt inne. Eller jag vaknade ju en timme tidigare också. Det blir med andra ord en dag ute i solen. Ska nog städa mammas bil för då skulle jag få klippa mig. Okej de där lät fel. Om jag städar bilen ska hon betala klippning åt mig. Det behövs verkligen. Måste fräshas upp. Just ja, det ska bli 18 grader ungefär idag så jag kan ju inte klaga på att de är kallt.

puss

Finska fyllon och vattenmelon

OMG vad fint väder det är ute. Satt ute ganska länge förut och åt vattenmelon. Gick från skolan vid halv tolv sen satt jag nere på centrum i lite över en timme och dingla med benen. Fick en snäll finskt fyllo bredvid mig när bussen snart skulle komma. Han både frågade om han fick sätta sig, om det kändes stötande på han drack några klunkar och så började han prata på om allt möjligt. haha. Bussen kom tillslut och då slapp jag drägla över alla som gick till och från Grillen med glass, men framför allt päronmilkshake!!

Glass i stora last

När solen gick i moln förut tog jag med mig Cissi för att köpa glass på Vibis. Mjukglass med chokladtopping, synd att den är femtioelva gånger godare på Donken. Medans jag hade ätit upp min var Cissi klar med sin första kula. Två kvar. Puh! Jag blev mätt på min mellanmjukglass. Nu vill jag till smultronstället bara för det, eller kanske Lien.

Tomorrow is the day

Yes, imorgon är dagen. Np engelska, writing. Jag har blivit så fruktansvärt dålig på engelska sedan jag började på Bergska. Det är ingenting som riktigt har fastnat i huvudet från engelsklektionerna. Jag vet inte om jag var bra innan, men på Grosvad lärde vi oss. Jag kommer ihåg när vi skulle se på film en gång precis innan jullovet. Och bara för att läraren inte visste hur man bytte subtitle så hon tejpade för där texten skulle komma på tvn. På tal om lärare, alla lärare på högstadiet var så sjukt otekniska att de knappt visste hur de fick igång en cdspelare. På bergska har de nog haft ett teknisk dag när vi har haft studiedag. De kan ju både koppla in en projektor i datorn, få igång projektorn och trycka på knappen för att få ner skärmen. På Grosvad kunde man vara glad om de visste hur de skulle lägga overheadpappret för att vi skulle kunna se vad det stod.

Bergska - Grosvad = 1-0

23/4

Jag glömde att skriva igår, jag som var helt säker på att jag hade gjort det igår morse. hihi Jag var ju som sagt i linköping igår med Emelie och Cissi. 09.45 bar det av från Igelkottsvägen. Först åkte vi till Vasastan för att köpa en gitarr till cissi sedan styrde vi nosen mot Ikano och ikea. Leggings hittade jag. Två par dessutom. Ett par vanliga svarta och ett par jeansleggings. Och en studentpresent. Det blev lite mycket där i slutändan eftersom jag fick mitt studiebidrag i måndags. Och nu har jag 400 kvar. Haha.
Framåt kvällen tog pappa och jag och körde ett varv. Lite motorstopp hit och dit men nu när jag frågade pappa vad jag gjorde för fel gick det ju ganska mycket bättre. Gjorde lite parkering och backning sedan körde runt dovern.

Idag är det torsdag. Har precis haft min första lektion. Har lunch nu till tjugo i tolv och metallen öppnar om 25 minuter. Har samhäll sen sedan en rast på 50 minuter för vi ska på någon drog information då i en och halv timme, sedan slutar. Ganska synd att vi missar matten och svenskan. Highfive!

Dagens..

dagens klädsel: En blandning, allt från prickigt till stickat till omatchande färger
dagens hår: heey jag somnade med blött hår men vi sprayar lite så de åtminstonde ligger ner.
dagen låt: Arthur introt helt klart
dagens vill ha: B&J Pish food!
dagens tabbe: Har missbedömd min egen styrka och avstånd (kan mina tralala piller ha något med det att göra?)
dagens dåliga: Jag blir bara mer och mer svullet
dagens food: Barn Kyckling pizza utan tomat med currysås
dagens mums: De där godisarna jag fick smaka av josse
dagens måste: Finns inga måsten kvar för idag!
dagens work out: Det måste vara vägen ner till centrum. Innan Emelie och jag bestämde oss för att de regnade och satte oss och vänta på bussen istället.
dagens längtan: sommarlov!


de animerades afton

Oj de där hade inte blivit publicerat förrän nu. Ojskipojski, som de säger på Noaks ö. Haha. Jag har gått omkring idag och tänkt väldigt mycket på Arthur och Hey Arnold idag. Jag vet inte varför men liksom. Jo de är bra! Kom hem från den där klass saken för snart en timme sen. Åt pizza och satt typ. Hände typ ingenting för aulan var upptagen just då så jag åkte hem. Munnen gör ont och helst skulle jag bara vilja lägga mig ner och gråta krokodiltårar. På tal om krokodiltårar. I morse när jag hade klätt på mig såg jag en fläck på min kudde. Troligtvis har jag drägglat mig igenom natten. euuuw fräsht.





klasskväll

Jag har överlevt dagen. Fast jag är något mer svullen ( mycket! ) än jag var imorse och har typ ont. Vi skippade fisk i dillsås eller vad det hette idag. Makaroner a'la' hur säger man? Pandy är mycket godare. Hade ingen vanlig lektion idag. Lyssnade på bokredovisningar på två lektioner och på matten lekte vi med barbie och bilar.
Ikväll har vi klass kväll. Ska ta mig till bussen om en timme tänkte jag sen så

trashtalk

Imorgon ska jag tillbaka i till skolan igen. Jag skulle ha ett uttryck här men jag kom inte på vad man säger nu igen. Hm. På kvällen har vi klass kväll. Ska äta pizza och se på film? Aja. Undra om jag kanske skulle duscha. Kan ju inte se ut hur som helst i håret. Har ju faktiskt inte duschat sen igår eftermiddag. Jag hatar mitt hår för tillfället. Är alltid fettigt förutom när de är ny duschat typ. Kanske är ett tecken på att man måste klippa sig? Mjo, det skulle behövas. Någon frivillig som vill skänka mig en klippning? Hörde jag någon buda där borta? 1, 2, 3 såld!
Jag vet vad jag ska handla på onsdag. Ett måste. Leggings. Ett par vita och ett par svarta. Köpte ett långt linne så jag kan visa mig ute. Köpte en scarf eller va de heter idag också. Nödvändigt? Nej mysigt? Ja. Problemet är bara att jag tycker att de är så jävla snyggt när alla andra knyter dom och snurrar och grejer. Blir de bra när jag snurrar och knyter och har mig? Nej, jag stryps ungefär istället.


My mouth is bleeding.

Sådär. Nu är mina sista visdomständerborta
känsel= 0
blodsmak= 10+
svullnad= 0

Min mun smakar blod. Men ändå har jag precis tryckt i mig en B&J chocolate fudge brownie blev det denna gång. Ganska god faktiskt. :) Just ja visdomständerna är borta. Mycket skönt! Denna gång kändes de lite mer våldsamt. Min norska lilla tjej läkare var nog inte lika stark som surfar killen.. Tur att radion var på så att jag hade något att sjunga på under tiden. För inte fick jag se något. Råkade stanna på maxi i norrköping på vägen hem. Råkade köpa ett långt linne och en sjal. Oj..

På onsdag har jag studie dag då ska jag in med Emelie & Cissi till ikano. Shopping endast i nödfall då eller? Hahah..vilket skämt.

Planering..

Jag har hela sommaren framför mig, inga tvång, jag kan göra vad jag vill. Har börjat planera små saker som jag kanske faktiskt gör som inte kostar mig något alls! Tror faktiskt att de kan bli en riktigt bra sommar. Kanske kan extra knäcka med att städa huset eller något.. Det borde faktiskt vara värt 3-400 eftersom jag får 100 för att städa hos pappa, där det är 4 rok. Här är det 8 rok. Plus två toaletter och kök också då på båda. Mjo. Det här kan nog bli en bra sommar.

lite nytt

Här ser ni vad jag har gjort de senaste 3 timmarna. Är riktigt nöjd. Även fast inte bilderna på mig själv är de vackraste på jorden. Fan vad super avlångt ansikte jag hade på resten av bilderna förresten, så riktigt läskigt ut.
Vad säger nu? Duger den?

pizza upp i öronen

Ae fy fan va seg dag. Har legat i soffan hela dagen bara för att jag inte haft något att göra. Körde ner till Hällestad och sen hem igen förut när vi var och köpte pizza. Andra pizzan den här helgen. Och på tisdag blir det yttligare en. Plus kladdkakan igår och glass imorgon. Måste ta tag i de här nu fan. Jag som ville ha pannkakor idag.. hmpf

ny dörr kanske..

Jag vaknade tidigt imorse. Till skillnad från resten av det här huset. Jag klarade av att somna igår kväll också. Tills de kom hem vid halv 2. Vaknar av att hela sängen skakar när de stänger dörren första gången. Ungefär där förstördes min natt. För sedan kunde inte jag sova på en och en halv timme. Lagom glad var jag. Bara därför var jag tvungen att ge igen vid kvart i nio när jag vaknade då och släppte ut katten. Lite extra hårt blev det, men om någon vaknade är ju en annan sak. Jimmy Neutron är ju annars ganska bra..

Inbrottstjuvar? Mayby baby

Nu har cissi precis åkt. Riktigt mysigt har vi haft det med god mat, och lan.. :P och robinsson. Fast när den där filmen som började på fyran kom fick vi kolla på miami ink så att jag skulle kunna sova här alleles själv xD Blev lika dant igen så nu fick jag kolla på sexan. Får kolla hur lång tid de tar innan jag får byta igen. Men dörren är i alla fall låst och min dörr är stängd så jag överlever nog till de andra kommer hem i natt :p Fast det är faktiskt ganska obehagligt att ligga längst upp i hörnet på ett hus och jag har inte en aning om vad som händer borta i mammas och pelles och daniels rum lite mer är 16 meter här ifrån. Nej fy ser inbrottstjuvar bara jag tänker på det. Tur att jag har katten som sprang in förut. Katten som förstörde min kladdkaka tallrik. Inte snällt kissen!

Puss

prutt..

Nu har cissi kommit. Vi har precis varit ute på en fotorunda. Var vid dammen och tog kort på vattenfallet. Tror ni inte att jag upptäckte att jag hade macro på efter femtio kort kanske? Irriterande. Mycket irriterande.

Jag får väl bli neger eller nått istället...

Jag fick inget sommarjobb. Bajs i byxan säger jag bara.

Uppdatering.

Det är soligt ute idag.. men är det varmt? Det har jag inte en aning om för jag har bara lämnat soffan för att äta. Sist jag kollade var det sju grader = inte skönt. Idag kommer cissela hit och ska äta pomme och grillat med mig. Sedan mycket kladdkaka på det. Myyycket gott. Smfinalerna är idag så de ligger jag och kollar på. Fast just nu är de periodpaus, balrog leder med 2-0 i damfinalen. Herrmatchen börjar vid halv fyra tror jag. AIK AIK AIK! :)

Mors lilla flicka till tandläkaren gick..

Äntligen ledigt igen. Hahah. Mjuk startade lite med att gå upp halv sju och sitter nu hemma hos pappa. Bussen kommer vid kvar i tror jag de var. Kanske ska dubbel checka för säkerhets skull.. Kommit på massor med saker som jag vill försöka hitta så de är bara att hoppas :)


Varför är det inte en leksak i Kalaspuffar längre?

Jag hittade kalaspuffar i skafferiet idag. En oöppnad förpackning och jag var bara tvungen att öppna den. Dels för att jag var nyfiken på vad det var för leksak med och dels för att de var så länge sedan. Till min besvikelse hittade jag ingen leksak. Kanske var det länge sedan de slutade ha det i paketet? Jag kommer ihåg att de var bäst att vara först med att äta en ny förpackning. För då fick man alltid leksaken. Det godaste med hela grejen var slutet. När puffarna var slut och bara mjölken och skalet av puffarna var kvar. Honungen.
Vilken besvikelse det var när jag hällde upp en skål. Först puffar sedan mjölk. Och det smakade bara... konstigt? Hur har jag kunnat äta det här? Och de där sista, mjölken och honungen. Det var inte alls sådär gott som jag hade hoppats.
Som tur var var kladdkake smeten som blev över god. Om den blev god efter ugnen återstår att se på lördag.


Var finns Ben and Jerrys i Norrköping city?

Idag är det äntligen sista dagen den här veckan för mig i skolan. Ska bli jätte skönt med helg igen. Haha. Jag har hittat lite saker som jag ska kolla på inne i stan imorrn när jag är klar hos tandläkaren. Kom på att jag kunde köpa med mig en Ben and Jerrys hem också. Hoppas bara på att de finns på Ica eller Hemköp där vid Linden och allt de där.
Går ju som jag sa lång dag idag. Slipper i alla fall matten för att de är projektmässa mellan ett och halv tre eller nått. Lite av svenskan också för den delen. Gör inte mig något :D Ska i alla fall kolla på något som jag kan ha på mig på avslutningen. Har några från Gina som jag är sugen på. Men vi få se..

She was a superstar..

Slet mig precis från tvn. Satt och kollade på Room Service. Älskar inredningprogram!! Haha.. Gick hem till Cissi förut och var där i en halv timme eller något innan jag gick till Viberga för mamma slutade vid fem och jag skulle få köra hem. Gick helt okej tycker jag bara mamma som klagar på att jag är i diket hela tiden. Sedan har jag varit ute och plockat Påskliljor fullt har vi på baksidan. Mamma fick sy upp och in mina chinos också så de inte är så stora. Nu sitter de perfa. Imorgon blir det sista dagen i skolan för den här veckan, mycket skönt. Går 9.20 till 15.25 så blir en lång dag. Kanske skulle stanna kvar inne i stan på fredag och shoppa lite. Låter ju som en ganska bra idé faktiskt.

Pussisar


Såhär såg det ut innan, får ta efter bild imorgon eller nått..

08.39

God morgon mitt herrskap. Klockan är 08.33 och jag sitter i skolan. Har precis varit nere på pressbyrån ett varv och laddat mitt busskort. Nu är det endast 61 minuter kvar till jag börjar och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Blir väl att sitta här. Har samhäll när jag börjar och rektorn ska komma och ha information med oss. kuuuuul.. Slutar inte förrän tjugo i fyra heller så ska sitta och vänta på halv fem bussen. Vågen för det typ. Mamma har lovat att vi ska övningsköra ikväll så det är väl den ända jag ska göra sen när jag kommer hem. Blir nog mer ikväll

♥ 


Inte kul Lars Olof, inte kul

Bussen resan hem blev inte så smidig som jag hade hoppats på. Vid kvart i tre satt jag fast i Kommunistergården som ligger vart då? Mitt ute på landet. Bussen gick sönder och där satt jag och mina två kamrater och väntade i en halv timme eller så. Sedan fick jag åka fin buss de sista två kilometrarna eller vad det kan ha varit. Cykelturen då. Det var fler uppförsbackar på vägen hem säger jag bara. Fy jävla fan vad många uppförsbackar. Tog 3 minuter längre tid idag.
Lite kul var ju att den första busschauffören önskade mig lycka till på min cykel tur.

En annan som som inte är kul att dom ska göra om nästa läsår och vi ska få byta klasser. SPSP för sig NVSP för sig och SPEK för sig. Tre olika klasser med andra ord. Kul, KUL rektorn. Nästan alla har valt SPEK så jag blir väl själv i min klass, eller nått. Inte kul.

-

Nu är snart första skoldagen avklarad efter lovet. Ganska segt har de gått och nu har vi absolut ingenting att göra. Har historia och vi är klar med det vi gör så nu hänger vi bara dator. Lektionen slutar om typ en timme så det är långt kvar. Sedan har vi bara k-tid sen ska jag ta bussen hem. :) Var ju riktigt risigt väder imorse så jag var lite oroligt för att de skulle börja regna, jag ska ju cykla hem ifrån hammarn.
Skriver nog mer sen. ♥


Allt möjligt

Nu var ännu ett lov avklarat. Det har väl inte varit det roligaste lovet i hela mitt liv eftersom att jag har gjort typ ingenting..? Märks att jag har sovit länge om dagarna för nu i helgen har jag vaknat innan åtta. Det var även det sista lovet innan sommarlovet tror jag. Eller kristihimmelfärd också eller vad det heter men det räknas inte. Då har jag gått ut ettan och då är det bara två jävla år kvar. Tänk att tiden kan gå så jävla fort.

Vi satt och spelade plump förut och då började vi prata om köra bil. Har kört lite mellan hällestad och hammarn idag och hem. Sedan började Daniel prata om att han nästan bara har ett halv år kvar eller 9 månader är det förresten. Jo, själv är det ju bara ett år och 7 månader. Så jääävla kul!

Det här ska bli en bra vecka och jag ska vara duktig i skolan. Börjar lite lugnt med att bara gå tre dagar för på fredag tänkte jag vara ledig. Ska in till norrköping och spänna tandställningen antar jag. Sedan kör jag på ledigt på måndag också. Då är det dags för operation numro dos. De andra två visdomständerna ska bort, sedan har jag inga kvar. Smart ass..

Cyklade till hammarn förut också. Lämnade cykeln hemma hos Dan (?) så jag kunde ta två bussen hem imorrn. 14 minuter och 55 sek tog det. Lite skillnad mot de där 55 minutrarna det tar att gå. Fast kanske tar det lite lugnare imorrn, eller så hoppas jag på att det är mer nedförsbacke åt grytgölshållet man blev ju genomsvett i den hastigheten. Hoppas hoppas hoppas.

doesn't have much to say..

Nu är jag hemkommen från stan. Fick inte med oss någonting hem förutom en spade och några enar. Notera typ. Var även inne på media markt och gick runt där ett varv. Snart ska jag förhoppningsvis ut och köra bil med mamma om inte hon var så tjurig fortfarande....

Bonnbränna is the shit spring -09

Om jag skulle klä av mig just nu skulle de se ut som att jag fortfarande ha en tshirt på mig. En väldigt vit sådan. Det är ungefär lika dant runt ögonen. Ovanför ögonbrynen syns det ett vitt sträck från solglasögonen sen blir det rött/brunt. Det känns som att det kommer vara lite mode i vår? Kanske får försöka förbättra brännan lite imorrn om det blir fint väder. Fast först ska mamma och jag iväg och leta lite nya utemöbler.


Hjärtattacksframkallande

Återigen har markus och jag varit uppe med skräp till komposten. Efter att ha gjort yttligare en ny hög med löv åkte vi tillbaka. Nästan hemma får jag tvärstanna. En älg kommer och springer över vägen. Jag tvärbromsar och nästan skriker till markus att vi drar upp fönstrena. Förväntade jag mig att det skulle komma en bebis älg och hoppa in genom fönstret eller? Nja jag vet faktiskt inte. Vi stannade i alla fall ett tag för att försäkra oss om att de inte skulle komma någon mer älg så körde vi sakta tillbaka igen haha. Hjärtattack på den en aning bara..

Påskdagen

Super fint väder idag också. Jag sitter ute i en brassestol och steker. Hoppas bara på att det ger resultat. Kanske årets snyggaste bonnbränna? Fräknarna har i alla fall tittat fram så någonting är på gång. Har suttit och läst klart min svensk-historia bok och nu tänkte jag hämta ett engelska papper som jag inte har gjort än. Back to business..


Trädgårdsarbetare nästa?

Shit vad fint väder det har varit idag, vet inte hur många klädbyten jag har gjort. Har nog blivit tre-fyra stycken. Vi har krattat och haft oss i gården sågat ner träd och eldat dött gräs. Lite färg har jag minsann också fått. Såg förut att jag hade fått på bröstet eller va heter det? Ovanför tuttarna i alla fall. Får kolla om jag fått på armarna sen. Vad har jag gjort mer då.. Just ja krånglat som fan med den där jävla släpkärran, kan ju glädja er med att de ser ganska snyggt ut på bilden dock som kommer i slutet. Nu ikväll har vi spelat TP men jag gav upp typ nyss. Hade en plupp kvar och de andra hade typ fyra-fem stycket så de var inte kul :P






Ett råd! Ta del av det för guds skull..

Vänta med att köra bil med släpkärra tills man egentligen får det. dvs 17 år och 8 månader. Att köra framåt är en sak, men att backa!!!! Att det dessutom är en gammal automat med mycket lite servo gör inte saken bättre. Mina stackars armar är helt utmattade!



släp isn't the shit.

Glad påsk!


Hello everyone,

Nu är jag tillbaka. Eller jag var ju hemma redan igår kväll, men hade ingen större lust att skriva då.
Idag är det självaste påskafton. Har fått två ägg och pengar. Fast pengarna gick direkt ner i pappas ficka. Nu har jag bara 700 kvar att betala sen är det fääärdish.
Gårdagen då.. Åkte iväg till stugan vid nio på morgonen. Stannade inne i stan och handlade en present och lite andra saker. Vi skulle nämligen fira alla som fyllt år under våren. 18 stycken var vi där och firade och åt god mat. När vi var ute och gick senare såg vi hur mycket blåsippor som helst, jätte fina! Attans, jag som hade tänkt att ta med mig kameran med gjorde aldrig det. Senare framåt kvällskvisten spelade vi lite olika spel. Bland annat våran födelsedagspresent till alla, Upp till bevis! Och gissa vilka som vann då..? Jo jag och pappa! När de andra lagen bara var på halva.
På hemvägen fick jag tråkigt och började räkna rådjur. Mellan stugan och norrköping, ungfär fyra mil såg jag 25 rådjur! Dom var överallt. Fast senare när vi åkte upp med mamma mot grytgöl kunde jag nog lägga till ungefär 30 rådjur till. De var i stora flockar längst vägen!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske skulle ut och ta lite kort i det fina vädret..


Knepiga påskkärringar

Inte en ända uppdatering idag. Vad har hänt? Jag har ju inte gjort någonting typ. Ännu sämre uppdatering blir det imorrn. För då ska jag ut till stugan över dagen (pust och stön, pust och stön, pust och stön).

Idag är det ju skärtorsdag också. Lite sorgligt faktiskt att jag inte sett en ända påskkärring. Fast å andra sidan så var de ju några små fjollor som plingade på hemma för några veckor sen i grytgöl. Man skulle kunna jämföra dom lite med påskkärringar. Fast bara lite. Den ända skillnaden var nog att dom sprang iväg innan jag öppnade dörren. Vad är då grejen med det hela? Hm..

Just ja, har bakat äppelkaka idag. Eller cissi bakade och jag läste recept. Är förskyld eller så spökar pollen. Nyst har jag i alla fall gjort, så in i helvete!


(-_-) Rubrik torka

Mitt möte var väldigt med betoning på väldigt viktigt. Tror inte att det var intressant någonstans och efter tjugo minuter var det över. Med lite allmänt prat i slutet. Jag fick köra dit, gick mucho gusto! Fick inte ett ända motorstopp. Att det gick lite fort i kurvorna är ju en annan sak. Eftersom mötet var slut så snabbt så gick pappa med på att köra lite till efter åt. Skjutsade hem Emelie och körde runt lite. Att jag fick lite fler motorstopp i uppförsbackarna då håller vi tyst om.

Blev ingen film förut heller. Vem hade förväntat sig det? Satt framför skärmen som ett fån och kollade på ingenting. Super spännande.

Inte går det bra i hockeyn heller 2-1 står det just nu men tror att det är periodpaus. Hoppas på att hv jobbar upp resultatet så de blir seger så de har chansen fortfarande. Annars så skulle ju det var ganska okul..


Telefonsamtal

Finns det något mer irrierande en telefon försäljare som inte lägger på luren när man säger nej han är inte hemma. Ungefär såhär lät vårat samtal

jag - Mia
telefon- Ja hej jag heter blablabla och ringer från växjö
jag - jasså?
telefon- Har du John hemma?
jag- nej
-tystnad typ tio sekunder-
-säger ingenting mer- Känn dig klickad växjöbo!

edit: jag tror jag tar bort s från växsjö nu. Jag menade ju såklart Växjö. Fast båda ställena finns ju. Fast fan va förjävligt det ser ut när man skriver det.

say cheeeeese +cake

Har blivit en bak-dag idag. Fick i uppdrag igår av my relatives att vi skulle göra efterrätten. För ovanlighetensskull kom jag på cheesecake, så har stått och gjort två stycket för vi är en stor släkt. 18 stycken tror jag vi skulle bli. Regnat har det gjort idag också. Fick sätta på mig den tjocka vårjackan när jag gick till ica förut för att de var så kallt. haha.
Vet inte vad som händer nu. Ska nog iväg på möte vid 7 så kanske får sätta på en film eller så.



kokt kräfta med svettigt hårfäste.

Ungefär så såg jag ut när jag kom ut från gympa passet. Det var knappt så att jag såg någon skillnad på överdragströjan och mitt ansikte. Det måste vara någon sjukdom eller något. Minsta anstränging och jag blir illröd. Jag svettas inte jätte mycket och tycker inte att det är överdrivet jobbigt den första kvarten men ändå ser jag ut som en kräfta efter någon minut. Det konstiga är att det blir inte alls lika illa när jag är uppe och springer på bandet eller nått.
Passet då. Jo det var väl okej. Jag har ju dock kordination minus 10 så ibland gick de ju som de gick. Det var styrka och konditions pass. Jo, jag tackar ja. Känner av det i hela benen för tillfället.
Funderar till och med på att boka något mindre jobbigt på torsdag typ vattengympa istället för att jag kommer ha träningsvärk resten av veckan ungefär.


Ge mig guldbyxor!

Så varmt var det faktiskt inte ute. Fick ta på mig min gamla jacka förut när jag följde med cissi till optikern. Så nu måste jag hitta en lite tunnare vår jacka.. Hm. Det blir dyrt de kommande månaderna. Har fortfarande kvar 1200 eller något att betala pappa. Sedan är det student snart och då måste jag köpa något till 4 människor. Och så jacka då. Sen får jag ju hoppas på att jag får sommarjobb annars är min sommar körd. Pojken med guldbyxor, var har du gömmt dem? Jag skulle behöva dem just nu!
Har suttit ute på altanen och läste lite i min väldigt tråkiga bok också. Men klar måste den bli. Kände för att träna också så jag  funderade på pass eller gym. Så tänkte jag pass tar mer. Därför bokade jag in mig på gympa..? Har inte en aning om var det är för något. Eller det låter ju som vanlig gympa men aja. Då får jag röra lite på mig i alla fall..



Så här kanske de ser ut?

Tuesday

Godermorgon. Själv har jag varit vaken i sisådär en och en halv timme men det är ju en historia för sig. Idag är det tiiiiisdag den sjunde april och imorrn är det dymmelonsdag och på torsdag skärtorsdag. Det skulle kunna vara den bästa dagen när man var liten på den här påskveckan. Skärtorsdagen och Påskafton. Ska nog leta fram en bild på mig som påskkärring i helgen om jag kommer ihåg. Hihi.
Idag ska jag följa med Cissi till optikern sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Lägga mig i solen och sola lite kanske..? Skulle ju iallafall kunna försöka få färg!

Rondeller är nog inte min grej..

Tillslut kom vi iväg på våran promenad. När vi hade gått den super leriga vägen och var framme upptäckte jag att dom hade lagt en väg där det var som roligast att gå. Sedan såg jag en bänk istället så vi satte oss på den och fikade lite och tog kort. Hallonsoda och drömbulle, mums!
Pappa och jag har varit ute och kört också. Parkerade lite på viberga, backade och så. Allt gick väl ganska bra. Tack och lov säger jag bara att jag inte hade hunnit ställa in backspegeln när jag var vid Viberga rondellen för helt plötsligt ser jag hur de blinkar i sido spegeln och fram kommer en ambulans. och just då håller jag på att starta bilen efter x antal motorstopp där. Tror ni att det gick mycket bättre efter att den hade krånglat sig förbi mig eller? Nej men jag kom iväg i alla fall och fick inte alls mycket motorstopp när jag väl var i gång och så. Hade lite problem i rondellen vid Medley bara där i uppförsbacken så pappa fick ha koll på handbromsen. Sammanfattnings vis kan man nog säga att rondeller är nog inte min grej. Har kört i dem tre gånger och har fått motorstopp lika många. Plus att jag får de om och om igen då.. :P




"En cirkulationsplats är ett slags cirkelformad vägkorsning där trafiken cirkulerar kring en rondell. Ibland kallas dock felaktigt hela trafiklösningen för rondell, vilket egentligen är den cirkelformade platsen mitt i cirkulationsplatsen."

tralala..

Johanna hörde mina rop på träning igår så vi var uppe en sväng på Medley förut. Orkade typ ingenting så körde bara en halvtimme. Jätte fint väder ute är det idag igen så Cissi och jag ska gå till prästudden och fika hihi. Pappa har lovat att vi ska ut och köra ikväll också så får se var vi tar vägen.
Just ja. Sov faktiskt jätte länge i natt. Orkade inte se klart på Van veetern igår så vid nyheterna stängde jag av. Alltså vid tio. Sedan vaknade jag inte förrän vid 11 idag så jag var jätte pigg när jag vaknade. Det är så skönt!!
Kommer inte på något mer att berätta så jaao.




Sleep tight

Ligger och kollar på Van Veetern nu eller hur det stavas, börjar väl snart igen så jag tänkte passa på att stänga av datorn och skriva godnatt. Bjuder även på några bilder som jag tog på baksidan förut.



    

Hope & Glory acoustic version



De är fan så man blir tårögd. Nästan åtminstonde.

Efter solsken kommer regn...

Nu när solen har varit framme i några dagar var det tvunget att bli skit väder då eller? För att jämna ut det lite eller vad? Jag som hade planerat att gå ut och fota. Jaja. Får hoppas att de blir bättre väder i veckan.
Var ju som sagt hemma hos Cissi igår med henne och Malin. Grillade kyckling, åt cheesecake och så. Vaknade upp hemma hos henne imorse också. Orkade inte gå över dom 10 metrarna hem till mig i natt. Haha vadå lat.
Ska upp och träna på gymmet lite i veckan, då jävlar är jag inte lat längre. Kanske skulle boka något pass också? Var länge sen..




*

Sitter hemma hos Cissi nu. Ska snart ut med henne och Malin o gå ett varv eller något sen typ hit igen. Hihi.
Var ute och körde imorse igen, fast med pappa nu då. Gick väl sådär. Fick alldeles för många motorstopp men tränade på att hitta kanten på vägen o så. Sedan fick jag köra från nya KL till Statoil också. Fick bara motorstopp en gång på den vägen och de var när jag stod och väntade på att åka in i rondellen. Nej nu var tydligen Malin klar så då får jag la ge mig :)

Kram

a little bit of everything and nothing

Sådär nu är första halvan av kvällen avklarad. Nämligen Så ska de låta. Var inte alls bra idag tycker jag inte.. Hm. Nu väntar vi på Alex och Neri så ska vi se på Twilight igen :) Woho pappa har lovat att vi ska ut och köra imorgon också så får se hur de går med hans bil :)

Ha en bra kväll typ.


Påååååsklov!

                                                                                

Nu har jag äntligen påsklov. Har redan avverkat min enda lektion, innebandyprofil. Varken jag eller Emelie var med så vi gick ut och gick en sväng. Tog ut lite pengar till pappa och så. Nu ska jag bara vänta i tre timmar på att musikdagen ska börja i aulan, kan nog bli rätt kul faktiskt :) Fast de tror jag att jag sa igår. Va påskbord i matsalen också såg. Så ska väl äta potatis, korv och köttbullar. För visst är det samma saker som på en julbord? Hm.. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mera. Eller jo Cissi och jag ska göra cheesecake idag som vi ska äta imorgon kväll. Super gott!


(:

Nu har jag varit ute och övningskört! Faaan va kul de var säger jag bara :P Började lite sakta med att starta o så och svänga sen åkte vi ut på vägen och körde ända upp till Älgsjön växla och grejer :) Sedan fick jag köra ända hem också. Fick väl lite väl många motorstopp där i slutet. Fick starta i backe på ett ställe och sen svängde jag in hemma på trean lite fort kanske :P Fick även backa uppe i älgsjön och sedan backa jag fram till dörren här hemma. Hoppas att pappa vill köra mycket med mig i veckan nu bara :)


Thursday and I am very happy!

Lika fint väder idag som igår! Så jäkla underbart! Haft skola idag från tjugo över nio till halv fyra så är ganska slut. Fast jag hade iofs lite mer än två timmar hål efter första lektionen så jag åkte hem till pappa och åt lite. :)
Jag har tjatat hela veckan på mamma att vi skulle ut och köra idag, även fast inte papprena hade kommit. Tror ni inte att papprena kom då eller?!?!??! Så underbart. Mamma och jag ska ut efter maten och köra så jag funderar på vad jag ska göra nu i en timme innan maten bara för jag vill ut nu nu nu! Haha. Mamma får krupp på mig snart.

Imorgon är ju sista dagen innan lovet, ska bli sååå skönt! Har dessutom bara en lektion. Eller jag ska stanna kvar i tre och en halv timme efter det för de är musik dag. Treor och frivilliga ska sjunga och så. Så det ska jag kolla på :) Kan nog vara kul :) Vet inte riktigt vad jag ska göra på lovet heller. På lördag vet jag att jag ska till Cissi och ha lite mys med henne, Emelie och Malin annars så vet jag inte. Eller jo på tisdag har jag lovar Cissi att följa med och hämta hennes glasögon. Så jag får väl se vad som händer :) Nej nu ska jag se klart på min film. Har hållit på med den i tre dagar så de är nog dags att se klart den. Haha

Puss

15.29

Sitter i skolan. Hade precis min sista lektion för dagen, naturkunskap. Så nu ska jag bara vänta på bussen i en timme. Är ju jätte fint väder ute idag så jag funderar på att gå ner till 'centrum' senare och sätta mig där och vänta. Ska bara kolla igenom de dagliga hemsidorna först. Hihi. Hörs kanske när jag kommer hem.

Puss

RSS 2.0