Swine flue

Kan ju passa på att skriva när jag ändå är hemma och är uttråkad. Jag är sjuuuuuk. Vaknade upp med halsont igår men gick på första lektionen. Efter den cyklade jag hemåt igen. Sedan dess har jag legat i soffan typ. Alltså igår, förutom när jag låg i sängen. Är jätte förskyld och lite febur. Kanske skulle ta och kolla lite film nu.

Pussochhej

sunday

Snart har en hel vecka gått. Äntligen kommer veckorna gå sådär fort igen så allt bara svishar förbi. Veckan har bestått av, precis som ni misstänker. Skola! Det roligaste i skolan? Raster med mina favoriter <3 Annars får jag umgås med dom på  naturkunskapen nu i höst och bild i vår :) Efter skolan har bestått av att sova ungefär. Somnade innan tio hela veckan tror jag utom i fredags. Jag han plockat fram godis och naturgodis, sedan kom Sofia över och tittade på tv med mig tills jag somnade. Det roliga med det var att jag kom på dagen efter (igår) att jag hade gjort det och var tvungen att skicka iväg ett sms. Mycket riktigt. Aja, vi får se det från den ljusa sidan. Det var inte så länge. :P Haha
Igår var jag på släktträff i Söderköping och det var precis som vanligt. Jag kom hem levande utan några men från traumatiska händelser

Idag har jag varit iväg till Maxi. Kom hem med ett par jeans, en tröja och en stickad kofta. Summa? 600 kronor. Jag som ville hitta ett pennfodral också men nae. Får kolla någon annan stans. Var även uppe och kollade dam match sedan en sväng hos farmor och åt lite.

Imorrn har jag inställd lektion på morgonen så börjar 10.10 med matte. Sedan två timmar rast och efter det två lektioner utan lärare. Lektioner som inte kommer hålla på så länge som de står på schemat att dom ska göra. Jobbiiiihht
Efter det ska jag och Johanna iaf upp till Medley och gymma. Det behövs.

back to school

Sådär första skoldagen avklarad. Fast jag kan nog inte ens kalla det skoldag. Först pratade rektorn lite i aulan sedan gick vi vidare till klassrummet där kontaktlärarna pratade lite. Tog väl typ en timme så följde med Elina och Emelie som förövrigt inte går i min nya klass :(:( och väntade på bussen med dem. Och eftersom att den inte går till Grytgöl fick jag sätta mig nere på b-torget och titta på fyllon och andra människor som gick runt där. Små fjollor som trodde de skulle ta dubbeldäckare till Ljusfall och var jätte osams om vilken sida de skulle stå på för att komma med bussen. Typiskt nykomlingar.. HAHA

Imorgon drar allt igång ordentligt. Fast skönt att börja med en onsdag, min slappaste dag på schemat! Börjar halv tio och slutar tio i tre. Woho. Fast brukar ju inte bli så mycket lektion såhär första veckan. Men med Lasseöga i Samhäll så vet man aldrig.

Puss och kram.

-

Woho jag uppdaterar igen. Känns verkligen som att man borde ta vara på de här sista dagarna på sommarlovet. Utomhus temperaturen stiger inte längre över 20 och de blåser halv storm ute. Hösten är påväg.
I helgen har jag inte haft allt för mycket för mig. Igår var vi uppe på Björkliden under några timmar och kollade på växlingen i Kraftloppet. Faktiskt ganska mycket folk som var där. Resten av gårdagen och idag har jag inte gjort någonting alls. Legat i sängen och klappat på min älskling lite. Hon klappa mig lite på kinden med tassen för att visa sin uppskattning.

Har inte så mycket mer att säga nu. Får se om jag kommer igång med bloggandet nu i höst eller om jag lägger ner det.

xoxo

All död åt schemaläggare!

Jag ger upp snart. Har inget spännande att skriva här på bloggen. Vet inte vad det blivit av mig.
Snart börjar skolan och de känns som att hela sommaren bara gått förbi på en vecka. En riktig jävla skit sommar. Har vi haft de soligt totalt 2 och en halv vecka eller? Idag kom mamma hem med en drös kollegierblock eller vad det heter till mig så jag har något att skriva på när vi börjar. Jag har så mycket lektioner så jag tror jag dör. Längtar till våren ♥ då har jag naaajsigt schema har jag för mig. Skulle ju faktiskt kunna ta och printa och lägga in schemat jag har nu i höst. Japp




Död åt schemaläggaren! Slutar tidigast 14.50 :O:O  Tur att jag får vänta en vecka på tisdags lektionerna. Lite uppvärmning med onsdag, fredag och måndag först :)

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Spelat Betapet och tittade på Två ägg i högklackat förut. Hann inte se från början på tvn men Pelle hade den på dvd så vi såg på den så istället :) Nu är de jätte kallt i mitt rum också för att fönstret har varit öppet hela dagen. Kanske skulle ta och sätta på en film. 17 again kanske.
Imorrn ska vi tydligen kika lite på kraftloppet när dom springer förbi på björkliden. Jag som ville till Eliantorp på cross-sm. Kanske draggar dit på söndag och kollar på finalerna.

Puss och hej



Gbg och Tisnaren

Ojojoj, mycket länge sedan jag skrev! Denna vecka har jag varit i Göteborg med la familia Måndag-Onsdag  och på en sjöflotte igår till idag.
Som sagt. Drog ner till Göteborg vid sju tiden i måndags morse. Alla var näst intill döda så sov större delen ner ner Jönköping eller något. Sedan blev det liv i bilen med Pelle låttext tävlingar. Straxt efter elva var vi nere och åkte direkt till Liseberg där vi spenderade dagen tills det stängde. Hann även få se Lotta Engberg för de var Lotta på Liseberg som vanligt på måndagar. Med hem fick vi en stor gosedjursgroda som nu ligger i min fotölj. Brudmagnet enligt vissa så dagen efter vann Pelle en anka också i samma grej så Micke och Ante sprang runt på vandrarhemmet och försökte ragga tjejer med dom. Inga napp vad jag vet.. Med andra ord funkade dom inget vidare. Var på liseberg hela tisdagen också var lite jobbigt i slutet jätte trött på allt blev man :P Tur att de var lite folk på måndagen iallafall så man fick åka allt! Hade en tävling på tisdagen där vi tävlade om vem som kunde åka flest saker så fick man poäng efter hur många kuponger attraktionen var värd. Sprang runt i Kållerado hur många gånger som helst kändes de som för det var så lite folk i den. Tur att man inte blev dyng sur iaf :) Men inte vann jag för det. I förrgår var vi bara inne på Universeum innan vi styrde kosan hemåt. Stannade till i Vadstena och kollade på lite båtar och motorcyklar och så.
Igår åkte vi iväg på något hemligt. Synd bara att Pelle hade lagt fram papprena i datarummet i fredags så jag visste vad vi skulle göra :P Vi åkte till Tisnaren där vi hade hyrt en flotte som vi åkte och fiska på sedan stannade vi på ett ställe och tälta. Fick ingen fisk den här gången heller så tröttnade ganska snart på att fiska. Vi fördrev tiden med att spela plump och Chicago och varvade med att kasta några kast typ.
Imorrn draggar jag till Hällestad på marknad sedan to Fimpan.

Lång tråkigt inlägg but so what I don't care. Ciao

RSS 2.0