I taket lyser stjärnorna


                                                                                        Bild lånad ifrån sf.se

Var den bra eller var den bra? Okej, den första halvtimmen, 45 minuterna segade lite men sedan kom man in mer och mer i den. Det enda felet jag gjorde ifrån början var att jag jämnförde allt med boken. Jag insåg att den bara hade några likheter och grunden liksom. Så tillsist släppte jag det och kollade som om jag inte hade en aning om vad som skulle hända. Den blev så mycket bättre då! Satt och höll tillbaka tårarna, även fast man hörde snyftningar i hela biosalen tänkte jag hela tiden 'nej jag sparar tårarna tills jag har filmen hemma' och det funkade. Hoppas bara att den kommer till Grytgöl också så jag kan se den igen.. Hihi.


Att de aldrig tar slut,

Jo, vi kom iväg till Grytgöl förut. Men gissa vad? Det har varit inbrott i natt! Någon/några har snott våran dirtbike och en till som stod i en av bodarna. Inte för att någon av dem funkade men endå. Så det var bara för Pelle att ringa till polisen och göra en anmälan igen. Senast igår pratade han med dem för då körde han på ett rådjur på vägen hem. Kanske skulle skaffa direktnummer till polisen?

och vi vill inte va med om någon krock

Usch, det var en bussolycka utanför Sonstorp igår. Kvart i 1 bussen som jag åkt med två dagar i rad krashade. När vi satt på samhällen hörde vi hur de åkte förbi sirener hela tiden och jag som ofc satt vi fönstret satt och tittade på alla som åkte förbi. Först kom två ambulanser, så vi tänkte inte mycket mer på det. Men när de sen kom en brandbil, polis och yttliggare två ambulanser började man ju ana att något hade hänt. Sen fick jag sms om att det var 414 bussen och åkt i diket. Den bussen och den tiden som jag åkt med två gånger den här veckan!! Det kunde alltså lika gärna varit jag som suttit på bussen. Tur att inte någon blev så allvarligt skadad iaf. B.la var Pelles äldsta barn med i bussen och blev in körd till sjukhuset med nacksmärtor, som flera andra också hade klagat på.

Jag hoppas bara att jag inte får vara med om någon olycka under de kommande 3 åren som jag ska åka buss..


drrrrrrrrrr drrrrrrrrrrr

Vaknade vid kvart i 9 av att Cissi skickade sms, så det var bara att gå upp när man har så morgonpigga grannar. Nu sitter jag färdig och väntar på att vi ska ut och åka bil. Haha. Cissi ska få köra till Grytgöl och se huset och hämta den där grejen. Jag vet inte riktigt vad det heter, så jag kallar det helt enkelt för grejen. Saken som sitter i playstationet till Guitar Hero. Men men. Jag kan väl inte komma ihåg allt.




varje vecka är de helg,

Nu är det äntligen helg igen! Ååh vad skönt! Har varit hemma hos Cissi hela kväll. Blev bjuden på mat och lirade lite guitar hero. Fast vi hade bara en gitarr men imorrn ska vi kanske åka upp till Grytgöl och hämta grejen man stoppar in i playstationet för det var de enda jag glömde. Men det är sånt som märks :) Sedan på eftermiddagen ska vi ju in och se på bio, wiho äntligen! Som jag har väntat på den här filmen!!! Tänkte bara köra en liten snabbuppdatering om vad jag har gjort idag, kanske inte världens intressantaste inlägg men aja..


skuulan

Sitter i skolan nu och har 2 h rast. Eller nu är det väl bara en timme kvar men jag har gjort lite svenska som jag inte gjorde igår. Just nu sitter jag och väntar på att Josse och Emelie ska sluta så vi kan dra och käka, det ryktas om pizza. Har haft två lektioner idag än så länge. Började med innebandy och det var mycket jobbigt för jag var så trött! Kunde inte somna förrän framåt ett i natt. Jätte irriterande!
Haha. Sen var det idrott men jag hade/har ont i huvudet så där var jag inte med. Nu har jag bara samhäll kvar sen slutar jag, väldigt skönt.
Wiho, ikväll blir det GH med Cissi tror jag, vi ska prova och köra med två gitarrer kanske.

Oj nu slutar de visst..  Magen kurrar!


Min dag,

Har ju uppdaterat flera gånger idag känns det som. Fast jag har ju inte berättat om vad jag har gjort idag. Kanske inte så mycket att berätta men jo, jag känner verkligen för att uppdatera! :)

Dagen började vid 07.30 när mamma kom inte och väckte mig. Gjorde de saker som de flesta människor gör på morgonen dvs. åt frukost (2 mackor och juice btw), borsta tänderna och håret. Sminkade mig, klädde på mig och satte mig i bilen. Inte just i den ordningen men det har faktiskt ingen större betydelse! Haha. Sedan åkte jag ner till skolan kom dit vid 10 i nio kanske. Började inte förrän vid 20 över nio så fick sitta och vänta ett tag. Men vi kunde inte åka senare för att det var mer folk som skulle med.
Efter engelskan hade jag rast i 1 h och 20 minuter och den tillbringades med Cissi vi sprang runt och letade efter lärare och allt vad det var. Sen var det dax för samhäll började gå igenom politiska ideologier så nu ska vi ha grupparbete om det. Jag, Jossan, Emelie och Matilda ska göra en affish om socialtisk ideologi eller vad det var.. Hahah. Fast de blir nog bra tror jag :)
Sen efter den lektionen tog jag 1 bussen hem. Hade så ont i huvudet och mådde illa. Så  när jag kom hem lade jag mig i soffan och sov. När jag vaknade kände jag mig mucho bättre fast huvudvärken sitter fortfarande kvar.

Ikväll har jag sett på sveriges värsta bilförare. Det är fan hemskt att de finns sådana i trafiken. Totalt livsfarliga ju! Jag ska snart börja övningsköra och jag vill fan inte möta någon liknade när jag är ute och glider. Herregud!



Så här hoppas jag inte att de kommer sluta, tur att de inte finns rulltrappor i Finspång! (;


Some random unphotoshoped pictures that I found out that I like.







Jag måste ut och fota någon dag! Har inga roliga bilder att photoshopa upptäckte jag nu när jag verkligen kände för det.. Helgen kanske?  Får se. De här skönheterna hittade jag dock. Inte photoshopade eller nå. Den andra är lite lustig, jag vet men jag gillar den på någon sett endå.


Kissie!

Ge mig dina blåa linser!


boooxerrobert

Boxer Robert? Hallå? Är du här!?

Inte hittar boxern några kanaler heller så åååh jag är jätte arg.. fryser gör jag också.. Fast jag orkar inte ha på den där fläkten för den låter sådant när jag ska sova. Undra om jag kanske skulle försöka med boxern igen? Jag gört.


allt för mycket

Sådär, nu är jag igång igen! Kom ju hem igår egentligen men då lade vi golv och så i mitt rum.. Men det kan jag ju skriva mer om senare, för jag tänkte börja med Ljusdalsresan!

För de som inte vet så ligger Ljusdal där




När jag slutade min samhälls lektion vid 14.00, min enda lektion den dagen förövrigt gick jag ut och väntade på mormor som kom en stund senare för hon slutade samtidigt som jag. Vi var väl framme nere i Ruda vid 20 över 2 eller något och då hade Conny plockat fram lite mackor som vi åt innan vi åkte iväg.
Lite innan 3 kom vi iväg och resan gick väldigt fort den här gången även fast de var trafikstockning i Stockholm som vanligt när man kommer dit runt 5 tiden. Vanligtvis tar det ungefär 6 timmar att åka, men den här gången tog det var 5 timmar och en kvart ungefär. Så vi måste ha gasat på som bara den!

När vi kom fram så stod alla barnen ute fullt påklädda och vi fick sockarkaka som Johan hade bakat efter att de hade visat runt mig i det nya huset. Vi kollade även lite på Let's Dance, synd bara att Isabella åkte ut. Helt klart min favorit! Dagarna där uppe gick väldigt fort, och ungarna var helt galna i dataspel nu. Super Mario, Donkey Kong, Pettson och allt vad de heter. Jätte duktiga var de också så när jag skulle prova kände jag mig helt bortkommen, haha! Mycket snö var det också, 17 cm tror jag Linda sa att det var när vi var ute och hade snöbollskrig. Jag och Wiking mot Linda och Loke. Det blev lite oklart vilka som vann sen, men men. Det var enda gången vi var ute och lekte, haha. I måndags när vi skulle åka hem på kvällen.



Under tiden jag var i Ljusdal flyttade vi ju också, från storstaden till landet. Vi lade golvet igår och började bära upp saker. Nu är det bara lister, en tapetvåd  och hyllor på väggarna som ska upp och så ungefär. Jag älskar mitt rum, tycker det är super mysigt nu när jag fått börja inreda :)



Bara för att visa lite hur det ser ut, fast där håller vi på att lägga golvet. Får ta en bild sen när alla banankartonger är borta och hyllor är uppe! Tror de kommer bli as bra. Lätt finaste rummet enligt mig iaf :) Hahaha...

Nu ska jag ner och kolla om mamma har börjat med maten än, är jättehungring så om hon inte är det får jag tjata! Kyckling skulle det visst bli, mums!





 


Kommer inte på någon bra,

ÅÅh dagen började inte bra, när jag är nästan vid jour livs ser jag hur bussen glider förbi hållplatsen. Åhnej tänkte jag och började små springa mot viberga hållplatsen. Dock var de dyng halt så gick inte så jätte bra. Trodde jag skulle behöva gå till skolan eftersom att de inte gick några bussar på en timme. Så jag tänkte gå hem och vänta tills jag hade nästa lektion vid 2 i 1 fast så ringer jag mamma och precis när första signalen kommer fram ser jag hur hon kommer med bilen. Snacka om tajming! Så jag kom till skolan i tid iaf.

Ikväll har jag först varit på Easyline, inte sådär överdrivet kul kan jag inte påstå. Sedan har jag packat, packat och packat. Först och främst det jag ska ha med mig till Ljusdal, åker ju imorgon direkt efter skolan! och sedan de sista sakerna som låg lite överallt. Har lite kvar men får ta det imorgon eller nu ikväll.
Eftersom jag åker direkt efter skolan så är jag inte med på varken innebandyn eller idrotten. Har varken plats eller ork att dra med mig de kläderna också! Har redan nog med saker. Så antingen åker jag till skolan och tittar på på de två lektionerna och sedan har hål i 2 timmar, utan någon att umgås med. Eller så åker jag så jag är i skolan klockan 1. Tror det senare alternativet passar mig bättre för hur kul är det att bara sitta och stirra hela dagen, eller i 5 timmar rättare sagt. Då är jag hellre hemma och gör iordning det sista.

Nu blev det lite onödigt snack här, ingen hårddisk har jag ikopplad heller så ingen bild blir det :P
Men ha det bra så hörs vi någon gång nästa vecka i det nya huset!

♥Mia

För det är ingen vanlig dag,

Nej för det är det faktiskt inte.  LollovisafisaAndersson fyller nämligen år och hör och häpna. Efter ca 30 inlägg blir hon den första att kommentera också, första på 30 inlägg, på sin födelsedag dessutom!

Det ser inte bra ut det här stammisar. Snart ryker vip korten.




Baka baka liten kaka

Shululu :)

Idag är jag mycket glad, slutade vid 20 över 1 sen fick jag sitta och vänta på bussen i typ 40 minuter men de var ju tur att jag hade lite underhållning hahah (; Idag fick jag faktiskt mitt busskort också, de gjorde mig massa glad! Gratis buss är ju inte helt fel liksom.. hihi. Nu väntar jag på att Plutten ska komma hem så vi kan baka kladdkaka (; Smaskens..






Hur bra är inte den låten på skala 1-10? Typ hundraaaaaa!
Lite överlycklig blev jag igår när hansen berätta att de var en riktig låt liksom, har lyssnat sönder den nu ett tag men gillar den för det! :)

Nu ska jag kolla upp en sak på google


Aldrig växa upp,

Hm.. texten kom precis fram i Håkan låten som jag sitter och lyssnar på! :)

Har försökt de här med designen i över en timme nu och jag blir inte ett dugg klokare på det. Bara mer och mer förvirrad. Jag vill ju ha en snygg design som alla andra!! Ett steg framåt har jag kommit i alla fall, jag har lagt in en bild på mig själv! Woho.. Satt och hade tråkigt nyss då kom jag på att jag skulle ta tag i den så jag sminkade mig och började fixa. Från 58 kort minskade jag ner till ca 7 och det var väl det där kortet som såg någorlunda okej ut.
Men jag vill ju få till en fin header och grejer, allt ska se proffsigt ut! Hihi.

Skola imorgon igen då. Nytt schema också, vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser de. Kan ju alltid lägga in det här så får ni se själva!  




Nu kanske ni tänker, äsch de där var väl ingenting. Men hur kul är det att ha alla långa raster då? Imorgon t.ex. Då börjar jag kl 10 har en timmes lektion efter det 2 timmar rast, sedan en 40 minuters lektion och sedan ska jag sitta och vänta 1, 5 timme eller va det var på profilen  inte kul!!!!  Ååååh jag blir så frustrerad, får bara hoppas att måndags profilen blir egen träning sen när teorin är klar så det inte blir så lång väntan.

Nu måste jag göra något annat, hmm... 

Klart som korvspad, sa korvgubben

Idag har varit en riktigt bra dag. Vaknade vid 11, äntligen fick jag sova ut! Pappa ville inte till Maxi för att köpa skidbyxor för han ska till Sälen på torsdag så då hängde jag och brorsan på. Hittade 2 trosor och en bh på cubus sedan en spegel som man fäster i väggen och kan dra närmare och så ni vet. Den hittade jag i alla fall på Järnia där de hade utförsäljning.

Sen vi kom hem har jag bara suttit vid datorn, eller jag gjorde matteläxan också. Mamma ringde också (väldigt intressant, jaaao)  Hon gick direkt på.. Ska du åka till Ljusdal fredag-måndag?  Klart som korvspad sa jag inte, men det kändes ganska självklart. Även fast vi flyttar då men Ljusdal slår högre, då får de längre tid att hinna klart med mitt rum också :) Så på fredag efter skolan vid 14.00 åker jag och kommer hem sent på Måndag kväll. Får inte glömma att säga till i skolan att jag ska vara ledig bara. hihihi. Just ja, glömde helt bort att berätta vem jag ska åka med.. Inte för att det är så intressant kanske men mormor och Conny tar med mig upp. Medans de flesta åker skidor får jag, mormor och Loke hitta på något annat.

Kanske ska berätta lite kort om gårdagens match också. Följde med mitt lag till Motala där vi mötte Solfjäderstaden. Ett väldigt bra lag och jag hade inte allt för höga förväntningar. Eftersom jag och Jocke hade kommit överrens om att jag bara skulle följa med bara för att fick vi skriva upp mig som massör, de blev inget knådande men jag sörjer inte över det heller. Vi förlorade endast med 3-0 och det var riktigt bra om man jämnför med förra mötet. Nu kommer jag inte på något mer att skriva.. Hm..   Hej då, eller något :)





Bildet ifrån 2008  

trashtalk

Idag är en sån där jobbig dag.
Skola enda fram till klockan halv 4 ungefär. Sedan hem och plugga.
Var tvungen att skriva en recension till imorgon om filmen Dead men walking. Det enda problemet var att jag inte hittade något papper att skriva det på, allt ligger ner packat i kartonger men tillsist hittade jag ett litet mindre block som fick duga att skriva på. Senare ikväll ska jag iväg på vattengympan. Jag och tanterna liksom :D Fast idag skulle mamma med också och i tisdags var det fullt med yngre människor, fick nästan lite chocktillstånd. Nejvars, men jag fick kramp däremot när jag och Johanna skulle simma och hämta våra flyt hantlar som hade flytit iväg. Ont gjorde det och jag kom ingen stans. Hahah. Fick dra mig längs kanten och inte förrän jag kom upp och började stampa på den började det släppa.. Fast det läskiga är att jag fortfarande har ont i vaden när jag går och trycker på det. Men jaja nog om det.

Imorrn är de dags för den spännande innebandy matchen. Innebandyprofil vs. Fotbollsprofil. En hatmatch (?) utan dess like som jag väljer att avstå ifrån och avnjuta den ifrån bänken. Nej vars. Lite onödigt att att spela match när jag inte tränat ordentligt och när det finns en målvakt som redan är 100 gånger bättre ungefär.

Kände att jag hade tappat igår på träningen. Det var inte mycket som ville fungera i kroppen som fanns i hjärnan. Men det är väl så det är antar jag.


Tant grön, tant brun och tant gräddelin

Idag när jag i min ensamhet gick hem från skolan kom jag på en väldigt rolig sak när jag tittade på alla balkonger på gröna vägen.. Gissa vad de var för färg? Jo gröna såklart! Undra om de tänkte till lite när de målade.

Våran gård kallas ju Gula gården, det är ju gult tegel. Men gården mittemot, röda har brunt tegel!
Jag får ta och fråga farbrorn som snart kommer med en spekulant på lägenheten om hur det är med de där. Fast jag funderar fortfarande på att lämna hamn. Känns ju nästan lite läskigt.

Ikväll är de vattengympa! Shake that ass nanan...

♥ Mia

Tänk om jag vore en liten liten apa..

Jag väntar lite med rubriken. Vet inte varför jag skriver det men nu är det gjort.
Första skoldagen efter helgen idag då. Började lite lätt sådär med 1 timme historia, sedan tog jag en rast på 3 timmar och på det 40 minuter onödig engelska och sedan innebandyprofil. Lite mjukstart sådär. Egentligen var historian och engelskan totalt värdelösa att gå på.
LiU studenter hade lektionerna och vi gjorde inget vettigt. Det värsta är att historia studenten ska ha oss i ca 10 lektioner om Revolutioner och sedan skulle vi avsluta det hela med ett suuuupeer svårt prov som han uttryckte det.  Får se om vi klarar av det. Shakeey shakeeey. Innebandyprofilen var ju lite givande, något posetivt med det hela. Vi har teori just nu vi ettor och idag gick vi igenom lite om idrottsskador. Eller det var 2 elever, mig inräknat + lärare. Så vi har ju lärt oss någon i alla fall. 

Nu kom jag på varför jag kom in här för. Tänkte ju berätta att jag fick punka imorse. Jag, Maria Josefine Robertsson, Finspång, Sverige, Universum  har fått punktering. Vid korsningen Grönavägen upptäckte jag att de rullade väldigt dåligt och när jag tittar ner på däcket är tomt, lika tomt som det är på blommor här i lägenheten just nu. Fan vad ska jag göra nu? blev min första tanka. Den andra blev, shit jag kommer bli sen. Och så den tredje, ofc. Äsch jag går upp och tar bussen, haha!
Så cykeln fick stå parkerad bredvid några rostiga cyklar som stått där varenda dag sedan augusti. Rostiga, olåsta och tömda på luft. Jag låste dock min och plockade bort lamporna. Tur det kanske för tänk om jag hade cyklat hem förut när jag träffade polisen på cykelvägen utan lysen för de hade blivit stulna. Skulle jag ha anmält det då, eller vadå?
 "Hej jag skulle vilja göra en anmälan. Det var så att min cykel fick punktering imorse och under dagen har någon tagit mina lysen som satt fast på den. Och jag orkade bara inte gå hem så jag började cykla utan mina lysen. Lägger du bötern på den jäveln som tog mina lysen sen eller?" "Ah schysst fan"  Nae, jag tror inte det. Så det var nog tur att jag tog mina lysen och att jag inte började cykla på cykeln utan luft.

♥ Mia

nananana

Idag har halsen och näsan tagit över. Måste vara väldigt intressant att läsa om när jag beklagar mig.. not

Men idag ska jag ut i den friska luften. Tänkte promenera upp till Aluceum och se på damutveckling. Får se om de blir dam också, men eftersom de möter Mjölby lockar de inte sådär jätte mycket. Kanske blir att kolla ett tag eller så, beror på hur mycket jag längtar tillbaka till soffan.. haha.

Vad irriterad jag blir på att det aldrig är något bra på tvn på morgonen då! Bara massa dåliga gamla såpor från Usa på 1800-talet typ. Ensam hemma är jag också. Mamma kör upp flyttlådor till Grytgöl och Markus är på match. Att han är borta gör ju iofs inte allt för mycket tycker ju inte jag men iallafall..

Nu ska jag snyta mig och borsta tänderna, vi hörs :)

♥ Mia


Shululu

Rubriker är inte min starka sida, därför skriver jag bara det som kommer upp först i huvudet och kan tänkas passa som en rubrik.

Hittade precis en tjej som visade hur man länkade till andra sidor så nu ska de prövas här då.. :)
Måste komma på vad jag ska länka till bara. Hm.. Det var ju dock inte det lättaste. Hahah.
Vi tar google, fantasin ligger inte på högsta nivån så här dags. Här kommer det i alla fall Google
Jag tror att det fungerar också, hip hip hurra!

Fast jag ska ta mig i tragen och försöka få ordning på blogg designen någon dag, det ser ju bara för tråkigt ut! Ska försöka komma ihåg att ta ett kort på mig själv också som jag kan ha här på bloggen! :)




Nåååågon dag är jag din jakt trofé som du övergav nååågon dag kanske jag kör över dig här utanför. Varför måste vi döda varandra nått säger mig att du blir borta en lång lång tid,

b a n a n k a r t o n g

Jag kommer drömma om banankartonger efter det här! Har plockat åtminstonde två kartonger. Nu är de bara lite större saker + kläder kvar. De större sakerna flyttar vi om två veckor så det är ju inte så mycket att göra åt nu och kläderna orkar jag inte med just nu. Känner mig mycket bättre än i morse i allafall fast jag har fortfarande lite feber.

Just nu kollar jag på Harry Potter och väntar på att Lilla Jönssonligan på kollo ska börja :)

♥ Mia

Goodmorning sunshines,

Eller ja, jag har varit uppe sedan 06.45 men det är ju en annan historia. Blev bara sämre och sämre igår kväll så efter att Isabella hade dansat på Let's Dance igår gick jag och lade mig. Låg och snurra hur länge som helst kändes de som med täcket, överkastet och en filt över mig. Har vaknat flera gånger under natten. En gång när jag vakna var jag så svettig att jag slängde av mig filten och överkastet. Täcket fick ligga lite halvt på mig.
När jag vaknade sedan vid kvart i 7 och var kissnödig gick jag upp och kände mig illa mående. Än har de inte kommit något, har ätit både en risifrutti och glass. Så då var det nog inte så farligt endå. Pjuh!

Under morgonen har jag sett alla möjliga barnprogram. Fastnade för tecknade Sune på cartoon network mrn nu har jag bytt till Beyond the break på femman. Idag ska nog mamma och jag ner till Apoteket och köpa nässpray, höll på att gå under igår när jag inte kunde hitta någon!!

Nej nu ska jag fortsätta kolla! Kanske blir ett till inlägg senare, ganska stolt över att jag har skrivit flera gånger den här veckan. :)

♥ Mia


I en annan del av Finspång

Hej!
Ligger i soffan just nu och ser på One tree hill eller hur de stavas. Ingen av mina favorit serier direkt men jag älskar intro låten med Gavin DeGraw. 

Skönt med helg nu efter två dagar i skolan. Jo, jag vet att jag kanske har sagt att jag vill tillbaka till det 'normala' men när man väl är där vill jag bara ligga i soffan och se någon bra film och så.
Förresten, har det inte varit väldigt mycket dåliga(?) filmer som har visats under lovet? Har bara hittat några få som jag har valt att titta på.

Idag har jag bara varit i skolan och inte alls mått bra. Huvudet känns som det ska sprängas och näsan har runnit floder! Men när jag försöker snyta mig så kommer det ingenting, vad är det här för något?! Åhh.. Men jag var i allafall med på både innebandyprofilen och idrotten, nu efteråt ångrar jag mig ganska mycket över det. Men gjort är gjort som sagt var. Sedan hade jag bara samhäll och engelska. På samhällen såg vi på Dead man walking och på engelskan gjorde vi lite skoj saker bara. Tack och lov fick jag skjuts av Emelie hem så jag slapp att gå, skulle väl varit död vid det här laget i sådana fall, Tack!

Nej nu ska jag läsa lite andra bloggar. B.la. Blondinbellas, Elinoraks, Storstadspojken och några fler. Får se vad blogglovin erbjuder!



♥ Mia

:)


Wohoo

Jag hade skrivit ett inlägg och så poff så tröck jag på felknapp så var de borta.. åååh blir så arg!

Ska snart iväg på träning. Innebandy träning en här gången, är riktigt stolt över mig själv. Måndag och tisdag tränade jag, idag tränar jag och imorrn ska jag på vattengympa igen :)  hihi.
Men nu måste jag kila. Däcken på cykeln ska hinnas pumpas innan jag kan dra här ifrån!

♥ Mia

-

Nu är de bara några dagar kvar på lovet.. Känns som att det har varit lov hur lång tid som helst, men vill endå inte tillbaka till skolan än. 
Är ensam hemma tills på tisdag då markus och pappa är iväg på Gothiacup i Gbg, så jag har hela huset för mig själv! Ikväll ska Cissi komma över. Vi ska se på Lilla Jönssonligan (hah!) och dipa morötter, mums!

Imorgon tänkte jag ta mig upp till simhallen och simma lite. Just ja, jag var iväg på vattengympa i fredags. Oh my god de var ju skapligt kul fakiskt :P står som första reserv till på torsdag också så får hoppas att jag får köra då igen!
Men på kvällen imorrn ska jag iväg med Emelie och se på innebandy i Linköping. Järfälla- AIK wohoooo får hoppas att aik vinner bara :D


♥ Mia

2009

Gott nytt år!

Nu är det nytt år igen, känns som de förra knappt hann börja.
2008 har nog varit det roligaste året i mitt liv hittils.

• Det var året då jag slutade grundskolan. Lämnade Grosvad bakom mig och klev in i Bergskas lokaler. Jag trodde att jag skulle sakna min gamla klass väldigt mycket. Men ärligt talat, naae. Vissa stunder med G9 var riktigt roliga, men nu när jag ser tillbaka på det känns det bara som en pusselbit som var tvungen att finnas med i mitt pussel för att jag ska kunna klara mig i arbetslivet med ett jobb där jag trivs framöver.
• Det var också året då jag valde att ta klivet upp i damlaget, div 2 helt och hållet. Om jag gjorde rätt eller inte funderar jag fortfarande på. Mina förväntningar kanske var höga på vissa saker, något som kanske har krossats nu när jag har fått se verkligheten.
• Det var året då jag förlorade kompisar, och hittade nya. Bättre.
• Det var året då jag och kompisar var ute på mopedutflykter lite överallt. Att jag sedan sålde den i September, 10 månader efter att jag äntligen hade fått börja köra är inget jag ångrar. Jag fick ju istället min älskade systemkamera! Det var såååå värt det!
• Det var året då flera av mina släktingar blev så allvarligt sjuka att de blev inlagda på sjukhus. Idag mår de dock bättre.
• I år var året då jag började acceptera mig själv mer. Åtminstonde det senaste halvåret. Mitt självförtroende har höjts på vissa fronter. Jag är mig själv. En tillbaka dragen, blyg tjej som med de jag trivs med kan vara en helt annan person. En glad tjej, som skrattar och får andra att skratta.
• Det var året då jag skadade mig väldigt mycket. En stukad fot 3 gånger på 8 månader kan inte vara bra. Senaste gången i november var en utav de värsta känslorna jag har varit med om. En pulserande fot stor som en jag vet inte vad är inget att hurra över. Foten är fortfarande svullen, bara ytterst lite men den är endå svullen. och den gör fortfarande ont. Så in i helvete ibland. Jag vet också att det här är något jag kommer få leva med hela livet. Att stuka foten lättare än andra människor som klarat sig utan att skada sig.

Just nu orkar jag inte mer men jag hoppas att 2009 ska bli ännu roligare och bättre för mig och mina nära och kära

♥ Mia

RSS 2.0